• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Masallah Sarılıya bayildim hepsi birbirinden güzeller içinde ne tatlı olurlar minik elleri ayakları kıpır kıpır durmazlar miss kokulular rabbim sagliklı huzurlu günlerde giymesini nasip etsin cnm :emir_bebek:
Şuan daha dolabı yok poşetlerde duruyor kıyafetkeri gidip gidip bakıyorum sarılıp kokluyorum nasıl hoşuma gidiyor :dua: Amin canım hevesle aldıklarımızı giydirdiğimizi de görmek nasip olsun inşaallah :dua:

Kizlar ben kizima Alvina Güneş ismine karar verdim:dondurma: icime sindi şimdilik bu hamile kafasiyla kararimi degistirmezsem ismi bu olucak insallah :anneadayı:
Benim minnak kızımın da aşı Güneş olacak :anneadayı: :halay:

Herkese merhaba 17+3olduk ellerim cok ağrıyor ozekllile gece uyanip agridan ağlıyorum:KK43: parmaklarda da kalkinca uyusukluk oluyor arastirdim karpal tunel sendromu diyor hamilelikte olurmus yasayann varmi bunu
Allah allah daha neler duyacağız bebeklerimizi sağ Salim kucaklarımıza alalım da bitsin bu tedirginlik ya:dua: canım internet araştırması yapma doktoruna danış msj at ulaşmaya falan bak, hiç olmadı araştırma hastanelerinde nöbetçi doktorlar oluyor bi git görün için rahat etsin :KK15:

Herkese merhaba 17+3olduk ellerim cok ağrıyor ozekllile gece uyanip agridan ağlıyorum:KK43: parmaklarda da kalkinca uyusukluk oluyor arastirdim karpal tunel sendromu diyor hamilelikte olurmus yasayann varmi bunu
Internette hep en kotusu yazar canim.belki cok basit bir seydir..kotu dusunme

Günaydın kizlar:KK24:
B Bonibonlukek canım geçmiş olsun neyin var?Allahim bebeğini sana bağışlasın:dua:
Zuhal budak polat Zuhal budak polat canım zayifmisin?magnezyum eksikliğinden olabilir mi? internete bakma arkadaşların dediği gibi.orada en kötüsü yazıyor .doktorun normal diyorsa rahat

B Bonibonlukek canım geçmiş olsun neyin var?Allahim bebeğini sana bağışlasın:dua:
Zuhal budak polat Zuhal budak polat canım zayifmisin?magnezyum eksikliğinden olabilir mi? internete bakma arkadaşların dediği gibi.orada en kötüsü yazıyor .doktorun normal diyorsa rahat
Canim
Yok canim.zayif degilim kalsiyum verdi haklisin netten bakmicam :).

Plesenta onde ve tansiyon takibi sart o yuzden hastanedeyim

Şuan daha dolabı yok poşetlerde duruyor kıyafetkeri gidip gidip bakıyorum sarılıp kokluyorum nasıl hoşuma gidiyor :dua: Amin canım hevesle aldıklarımızı giydirdiğimizi de görmek nasip olsun inşaallah :dua:
İnsallah kuzum bizimde öyle bebis odasi almadik daha posetlerde bende sen gibiyim bakiyorum
Kokluyorum yerine kaldiriyorum :KK54:

Back
X