Kizlar ven yazdiklarinizi okuyorum erken dogum riskim var devamli hastanedeyim o yuzden cok yazamiyorumB Bonibonlukek kızlar bu arkadaş nerelerde bayadır yazmıyor . İsmine tıklayınca 2018 eylül annelerinde görünüyor .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar ven yazdiklarinizi okuyorum erken dogum riskim var devamli hastanedeyim o yuzden cok yazamiyorumB Bonibonlukek kızlar bu arkadaş nerelerde bayadır yazmıyor . İsmine tıklayınca 2018 eylül annelerinde görünüyor .
Canım geçmiş olsun nedir son durumun doktorlar ne diyorKizlar ven yazdiklarinizi okuyorum erken dogum riskim var devamli hastanedeyim o yuzden cok yazamiyorum
Çok geçmiş olsun kuzum riskin sebebi bellimi ??Kizlar ven yazdiklarinizi okuyorum erken dogum riskim var devamli hastanedeyim o yuzden cok yazamiyorum
Şuan daha dolabı yok poşetlerde duruyor kıyafetkeri gidip gidip bakıyorum sarılıp kokluyorum nasıl hoşuma gidiyorMasallah Sarılıya bayildim hepsi birbirinden güzeller içinde ne tatlı olurlar minik elleri ayakları kıpır kıpır durmazlar miss kokulular rabbim sagliklı huzurlu günlerde giymesini nasip etsin cnm![]()
Benim minnak kızımın da aşı Güneş olacakKizlar ben kizima Alvina Güneş ismine karar verdimicime sindi şimdilik bu hamile kafasiyla kararimi degistirmezsem ismi bu olucak insallah
![]()
Allah allah daha neler duyacağız bebeklerimizi sağ Salim kucaklarımıza alalım da bitsin bu tedirginlik yaHerkese merhaba 17+3olduk ellerim cok ağrıyor ozekllile gece uyanip agridan ağlıyorumparmaklarda da kalkinca uyusukluk oluyor arastirdim karpal tunel sendromu diyor hamilelikte olurmus yasayann varmi bunu
Cook gecmis olsun canim.dualarimiz seninle.Kizlar ven yazdiklarinizi okuyorum erken dogum riskim var devamli hastanedeyim o yuzden cok yazamiyorum
Internette hep en kotusu yazar canim.belki cok basit bir seydir..kotu dusunmeHerkese merhaba 17+3olduk ellerim cok ağrıyor ozekllile gece uyanip agridan ağlıyorumparmaklarda da kalkinca uyusukluk oluyor arastirdim karpal tunel sendromu diyor hamilelikte olurmus yasayann varmi bunu
CanimGünaydın kizlar
B Bonibonlukek canım geçmiş olsun neyin var?Allahim bebeğini sana bağışlasın
Zuhal budak polat canım zayifmisin?magnezyum eksikliğinden olabilir mi? internete bakma arkadaşların dediği gibi.orada en kötüsü yazıyor .doktorun normal diyorsa rahat
Yok canim.zayif degilim kalsiyum verdi haklisin netten bakmicam :).Günaydın kizlar
Zuhal budak polat canım zayifmisin?magnezyum eksikliğinden olabilir mi? internete bakma arkadaşların dediği gibi.orada en kötüsü yazıyor .doktorun normal diyorsa rahat
Plesenta onde ve tansiyon takibi sart o yuzden hastanedeyimGünaydın kizlar
Cok geçmiş olsun saglikla gelsinn insallah bebisin bu durum doktor muayenesinde mi belli oldu acaba yoksa ayrintili ultrasondamiPlesenta onde ve tansiyon takibi sart o yuzden hastanedeyim
İnsallah kuzum bizimde öyle bebis odasi almadik daha posetlerde bende sen gibiyim bakiyorumŞuan daha dolabı yok poşetlerde duruyor kıyafetkeri gidip gidip bakıyorum sarılıp kokluyorum nasıl hoşuma gidiyorAmin canım hevesle aldıklarımızı giydirdiğimizi de görmek nasip olsun inşaallah
![]()
Canım neden erken doğum riskin var Allah sağlıkla ve hayırlısi ile tamamlamayı nasip etsin inşallahKizlar ven yazdiklarinizi okuyorum erken dogum riskim var devamli hastanedeyim o yuzden cok yazamiyorum