2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
ben oğlumda bunu 7. 8. Ayina kadar kullandim cok hafif ve cok guzel sallaniyor cibinligi de var ici genis ve buyuk bir bak istersen ben cok memnunumm yanimda oldugu ver her yere tasidigim icin zor olmadi bana hafif ve yani basimda sonrada mobilya besik aldik onda yatiyor kardeside bunda yatacak kizimiz rabbimin izniyle insallah ben memnnunjm bide buna bak istersen

Aynen allah eşimden razı olsun her fırsatta yüzüne de söylerim çok yardımcıdır, başımızdan eksik olmasınlar

Kızlar bugun hiç ii değilim çok şiddetli baş dönmem var ne yediysem kustum ve gebelikle alakalı değil sanırım karnımımı üşüttüm bilmiyorum. Akşam iş çıkışı acile gidecez inşallah bayram burnumdan gelmez

Kızlar netten güvenip alışveriş yaptığınız sayfaları mı yazsak en azından referans almış oluruz güvenilir olur
Benim instagramdan baktığım çok sayfa var ama alışveriş yaptığım sayfalar yok henüz alışverişe başlamadım

Canım kelle paça normal etten farksız zaten nesini doktor yasaklıyor anlayamadım ki:)) Ben mumbar bile yedim anneme hazırlattım. Hmm gerçi yazın her yerden kelle paça yenmez bozuk olabilir diye belki ondwn yasaklamıştır

Hepsini anlıyorum da paçayı anlayamadım yani. Paça “çürük” dediğimiz yer yanak ve normal etten gerçekten farksız. Acaba başka şehirlerde paçaya başka sakatatlar mı karıştırıyorlar anlamadım

Niye üzülüyorsunuz ki ya kelle paça bozuk olmadığı sürece hiç bişe olmaz. Ben 2 doktorla görüşüyorm biri uzakta çok bilgili bir doktor ve aşırı temkinlidir. Sakatat yasak dedi ama paça da çürük güvendiğin yerden tüket bozuk olmasın dedi. Üf belki dil mil koyanlar oluyor ya ondan yasak yazılmıştır diye düşündüm :))

Canım ben n11 ciyim. Satıcı güvenilir olmasa dahi n11 tüketicinin her zaman yanında

Ben başlarda 1 TANE şırdan yemiştim. Geçen aydı sanırım çeyrek kokoreç te yedim .
Doktorum temizse sorun yok dedi. Aksi halde ishal olursun dedi . Az yemişsin bişeycik olmaz dedi. Hergün yemiyoruz sonuçta Midye severim mesala ama hiç canım çekmedi bu süreçte.

merhaba anneler bende kısmet olursa 3.kez anne olacağım ikinci defada şubat annesi oluyorum,size bi şey sormak istiyorum doktor bana 12+3 günlükken kız dedi sizce değişme durumu var mıdır böyle bi durumla karşılaştınız mı E bebk te beğendiğim şeyler var ama cesaret edip alamıyorum tekra ki kontrolümede 10 gün var ozamana indirim bitiyor galiba,hepinize sağlıkl doğumlar dilerim

Benim ilk hamileliğimde kız demişti. 16. haftada erkek dedi. Değişebiliyor yani.

Geçmiş olsun İnşallah düzelirsin.

Benim ilk hamileliğimde kız demişti. 16. haftada erkek dedi. Değişebiliyor yani.
aaaa,ya aslında gittiğim doktor baya tecrübeliymiş bu konuda 2 aylıkken bile ne dediyse doğrudur diyorlar ama ya bende yanıldıysa diye düşünüyorum.teşekkür ederim yorumunuz için

Çok geçmiş olsun
İnşaallah hemencecik iyilesirsin..

ben instagramdan koza bebek ve alp bebe sayfasindan alisveris yaptim kaliteli ve guvenilir

aaaa,ya aslında gittiğim doktor baya tecrübeliymiş bu konuda 2 aylıkken bile ne dediyse doğrudur diyorlar ama ya bende yanıldıysa diye düşünüyorum.teşekkür ederim yorumunuz için
12. haftafa kesin diye birşey yoktur dediler bana. Benziyor ya da yüzde şu kadar erkek veya kız gibi der doktorlar da. Hayırlısı olsun sizin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…