- 3 Kasım 2015
- 1.000
- 1.021
- 83
Kelle paça içiyorum arada ben yasak olduğunu bilmiyordum vitaminli diye içiyordumTabiiki yasak.butun sakatatlar.midye,kokoreç,kelle paça,işkembe,kalamar,salam sosis,ve çiğ olan etler,söğüş vs. Ben bi tane midye yedim,bi de kalamar.cok canım çekti tadına baktım sadece.bisey olmaz inşallah.
Aksine kalamar yiyin diyor doktorlar. Kalamar ve kelle paça yasak değil çokta vitaminli. Şırdan karın mumbar parazit olayından dolayı yasak. Midye ağır meteryal içerdiği için yasak. Çiğ köftenin içinde et varsa toksoplazma olaslığından dolayı. Yanlış bilgi vermeyelim kelle paça ve kalamar çok çok faydalıTabiiki yasak.butun sakatatlar.midye,kokoreç,kelle paça,işkembe,kalamar,salam sosis,ve çiğ olan etler,söğüş vs. Ben bi tane midye yedim,bi de kalamar.cok canım çekti tadına baktım sadece.bisey olmaz inşallah.
Yasak değil bol bol iç canım çok faydalı kalamarda öyle. İnşallah bu akşam memlekete gidicez doya doya içecem paça :))Kelle paça içiyorum arada ben yasak olduğunu bilmiyordum vitaminli diye içiyordum
Benim de sol tarafa. İlk zamanlarda soldaydı hala solda :))Günaydın hanımlar
Bende bu gün Dr gittim başı göbek deliğinin orda idi . Ağırlığı sağ tarafta masallah büyumus kuzum
Bunu ben de düşünmüştüm sonra vazcaydımHerkese günaydın, bugün eşim camları silecek bakalım nasıl eğlenceli bir gün bizi bekliyor
Ya ben silecektim hatta geçen hafta yatak odası ve mutfak camını sildim eşim duyunca çok kızdı ben silerim sen neden çıkıyorsun oralara diye iyi o zaman dedim sil bakayım goreyimBunu ben de düşünmüştüm sonra vazcaydım
Yardımcı alacagim . Cam silmek için araç gerekçe bakacam. Onlarla rahat yapabilirim belki sonra
Masallah kuzunaa ❤❤ saglicakla alalim kucaklarimizaa ❤❤Günaydın hanımlar
Bende bu gün Dr gittim başı göbek deliğinin orda idi . Ağırlığı sağ tarafta masallah büyumus kuzum
Yaa bayramda yalnız kalmasaydın sende gitseydinOhh ne guzeel :) bugun benim esimde memleketine rizeye gidiyor ben kalcam tek basima ankarada :)
Ne mutlu sana . Annesi öğretmiş, şanslısın.Ya ben silecektim hatta geçen hafta yatak odası ve mutfak camını sildim eşim duyunca çok kızdı ben silerim sen neden çıkıyorsun oralara diye iyi o zaman dedim sil bakayım goreyimeşim çok yardımcıdır temizlik konusunda yemek elinden gelmez ama evi hamile olduğumdan beri ben süpürmedim kaldırır silkeler, banyo balkon hep yıkar korkuyor kayarım düşerim diye bana yaptırmıyor hiç
Masallah canim... bende ayin 1 inde gidicem.cok merak ediyorum :)Günaydın hanımlar
Yaaaa kelle paçada ne varmışşşş ben kaç kez içtim çokkk severim :/ o da mı yasakmışKelle paça da mı sıkıntılıııııı?!
Polyannacım neden yasakmış ben kaç kez içtim hatta geçen gün yine içtim hiç duymamıştım ama yasak olduğunu midye kokoreç ton balığı vs biliyorum da onu bilmiyordumBi taneden bişey olmaz canım,bir daha yemezsin olur biter.üzülme,içini ferah tut.ben bilmeden kelle paça içmiştim ilk haftalarda,doktor bişey olmaz bi daha içme dedi.
Ben de dunden beri yogun bicimde arastiriyorum icime sinen bir tane model bulamadim daha. Hem anne yani olarak kullanılabilen hem de 6 ayliktan biraz daha fazla kullanabileceğim bir besik bir de park yatak alayim diyorum su an. Anne yani icin uygun bir sey bulabilirsem tabii.Bizde ilk anne yanı olana baktık cidden çok küçük ve chicco olanın fiyatı normal yatak kadar neredeyse. Ahşap yataklar ise bebek ayaklanmaya başlayınca kullanılmıyor diyorlar. Ayağa kalkıp düşme tehlikesi olduğu için. Açıkcası park yatak bana çok dandik gelmişti ama biraz internette video izledim az buçuk hoşuma gitti. Hem içine yatak nevresim yastık Vs koyunca daha bir yatağa benzemiş. Hem de ayaklanınca alt kademede bebek rahatca uyuyabilir. Düşme tehlikesi yok. Ha birde mesela normal zamanda atıyorum wc ye gitcez ya da işimiz var oyuncaklarını içine koyup bebeği bırakabiliriz emekleyince işe yarar diye düşünüyorum. Ama net karar vermedik henüz araştırma aşamasındayız.
Normal bir insanda bile birtakım sağlık sorunlarına yol açan sakakat ürünleri,hamilelikte kesinlikle tüketilmemesi gereken gıdalardır.İşkembe,paça,dalak,böbrek,kokoreç,ciğer gibi sakatat yemeklerini seven bir kadınsanız,bu damak tadından da bir süreliğine vazgeçmeniz gerekli.Aksine kalamar yiyin diyor doktorlar. Kalamar ve kelle paça yasak değil çokta vitaminli. Şırdan karın mumbar parazit olayından dolayı yasak. Midye ağır meteryal içerdiği için yasak. Çiğ köftenin içinde et varsa toksoplazma olaslığından dolayı. Yanlış bilgi vermeyelim kelle paça ve kalamar çok çok faydalı
Kelle paça içiyorum arada ben yasak olduğunu bilmiyordum vitaminli diye içiyordum
Aksine kalamar yiyin diyor doktorlar. Kalamar ve kelle paça yasak değil çokta vitaminli. Şırdan karın mumbar parazit olayından dolayı yasak. Midye ağır meteryal içerdiği için yasak. Çiğ köftenin içinde et varsa toksoplazma olaslığından dolayı. Yanlış bilgi vermeyelim kelle paça ve kalamar çok çok faydalı
Ya ben silecektim hatta geçen hafta yatak odası ve mutfak camını sildim eşim duyunca çok kızdı ben silerim sen neden çıkıyorsun oralara diye iyi o zaman dedim sil bakayım goreyimeşim çok yardımcıdır temizlik konusunda yemek elinden gelmez ama evi hamile olduğumdan beri ben süpürmedim kaldırır silkeler, banyo balkon hep yıkar korkuyor kayarım düşerim diye bana yaptırmıyor hiç
Üzülme canım,arkadaşlar içiyoruz yasak değil diyorlar.bana da iki doktorum yasak dedi diye içmiyorum.herkesin kendi bileceği iş.Polyannacım neden yasakmış ben kaç kez içtim hatta geçen gün yine içtim hiç duymamıştım ama yasak olduğunu midye kokoreç ton balığı vs biliyorum da onu bilmiyordum
Sakatat olduğu için dimi :/ toksoplazma olayı yine zaten mimliyim tahlilini de yapmamışlar bana ben daha dün farkettim üzüldüm şimdi yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?