2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
12. haftafa kesin diye birşey yoktur dediler bana. Benziyor ya da yüzde şu kadar erkek veya kız gibi der doktorlar da. Hayırlısı olsun sizin için.
evet %100 demiyorlar,diğer iki hamileliğimde de %80 erkek demişlerdi değişme durumu da olmadı ama şimdi kız dediği için bilmiyorum işte inşllah değişmez ama bekleyeyim biraz daha

Selam arkadaşlar.
Tetenoz asınızı oldunuz mu?
Sağlık ocağından 20. haftada gel demişlerdi. Haftam birkaç güne bitiyor ama bayram olduğu için yaptıramıyorum..
21. haftada olsa bir sıkıntı olur mu acaba?

Herkesin bayramını kutluyorum
Bir sonraki bayrama meleklerimiz kucagimizda sağlık ve huzurla girmeyi nasip etsin Allah hepinize sevgiler

mini87 bana 13. Haftada erkek dediler
Geçen hafta gittim kız olabilir dediler.
Bakalım bir sonraki kontrole ne olacak meraktayım

evet %100 demiyorlar,diğer iki hamileliğimde de %80 erkek demişlerdi değişme durumu da olmadı ama şimdi kız dediği için bilmiyorum işte inşllah değişmez ama bekleyeyim biraz daha
Gönlünüzdeki olur İnşallah. Bu hamileliğimde de doktor erkeğe benziyor dedi ilerleyen haftalarda ise kız dedi. :)))

Gönlünüzdeki olur İnşallah. Bu hamileliğimde de doktor erkeğe benziyor dedi ilerleyen haftalarda ise kız dedi. :)))
çok sağolun Allah hepimize gönlümüzdeki ni hayırlısıyla sağlıkla versin.inşallah. doktor ultrason a girdiğimde okadar çok uğraştı ki hiç birşey demeden epey baktı ultrasonla dürtüp tekrar tekrar baktı sonunda aslında erkek sandım meğersem kordonuymuş çıktı aradan kız dedi yanılma payım olabilir ama.kız dedi,muhtemelen sizin ufaklığında başta kordonunu gördü demek ki,

İnşallah değişmez ben ona göre hep alışverişlerimi yaptım herseyi hazır nerdeyse :) 12+4 de gittim bende ama 16. Hafta gittiğim başka doktorda kız dedi

İnşallah değişmez ben ona göre hep alışverişlerimi yaptım herseyi hazır nerdeyse :) 12+4 de gittim bende ama 16. Hafta gittiğim başka doktorda kız dedi
12 artı da dediği kız mıydı peki 16 dan sonra değişmez artık o nettir sağlıkla doğsun kızınız inşallah

En guvenilir sonuc 16. Haftadan sonraki gördükleri oluyor erkek yine kendini cok belli ediyor ama kizda yanilmalar olabiliyor siz bir sonraki kontrolunuzden sonra alacaklarinizi alin bence

Ya sanki iki tane gerekiyor dimi bi tane böyle anne yanı beşik bi de mobilya beşik ayy allahım eşim önümüzdeki bir yıl bebişimize çalışacak sanırım
Anne yani olanlarda chiccodansa baby plus da çok iyi yorumları fln okudim daha geniş ve 11.aya giriyoruz hala yatırabiliyorum fln yazmışlar düşün derim ,

Kuzum bende de ayni dertler var ben çözümü ikea beşikte buldum park yatak gibi derin içine atıp ayağa kalksa bile çıkması çok zor ekliyorum foto ilgilenen arkadaşlarda baksın telden giriyorum ekleyemiyorum buraya şimdi

Eklentiler

• Screenshot_20180815-204311.webp
    11 KB · Görüntüleme: 70
  • Screenshot_20180815-204325.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 65
Bende dün canım çekti yedim bi tane artık Allah'a emanet diyerek

Azerbeycanda arkadaşıma dediler 12 haftada kız 16 da net erken denildi bende bebek indirimlerini takip ediyorum indirime girmeden önce de hemen hemen aynı fiyattı çok fark yok mesela 5 li takımlar 29.90 değil de 34.90 du

Azerbeycanda arkadaşıma dediler 12 haftada kız 16 da net erken denildi bende bebek indirimlerini takip ediyorum indirime girmeden önce de hemen hemen aynı fiyattı çok fark yok mesela 5 li takımlar 29.90 değil de 34.90 du
yok 10 lu hastane çıkışları 170 den 83 e düşmüş çok iyi geldi bana ama tabiki kesinleşsin indirimli diye alırız bide elimizde kalır sa

Selam kızlar tatil bitti eşimin memleketine geldik bayram için. Dönüş yolunda inegöle uğradık kızıma yatak odası yapmamıştık şimdi ikinci bebiş de gelince artık yapacağız. Ordan beğendik siparişimi i verdik 1 ay sonra elimizde olur inşallah. Bu hafta çok yoğun geçti bayram temizliğini dolmasıydı alışverişiydi derken yorgunluktan ölüyorum. Ayrıntılı ultrason için devlet hastanesine gitmeyi istiyordum ama randevu bulamıyorum ne tel ile ne telefonla yok, yaklaşık 3 aydır. Özele gideceğim sanırım bu gidişle. Bu arada dişim kırılmıştı geçici dolguyla idare ediyordum artık 3.sefer yeniden düşünce bugün kanal tedavisi yaptırdım çok korkuyordum ama şimdilik sıkıntı yok. İnşallah kızım da iyidir ve dişim enfeksiyon kapmaz, benden şimdilik haberler bunlar

Anne yani olanlarda chiccodansa baby plus da çok iyi yorumları fln okudim daha geniş ve 11.aya giriyoruz hala yatırabiliyorum fln yazmışlar düşün derim ,
Chicco pahalı zaten baby plus daha uygun, sanırım bunlardan almayacağız yengemde sepet beşik var bebeği büyüdü sığmıyor sepet beşiği alacağız 7 ay kullandı sadece sepet beşik yatak odamızda durur, ayrı odasına da bebek odası takımı alırız mantıklı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…