• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar iyi akşamlar. Biz şuan 18 haftalığız ancak ben daha bebek hareketlerini hissetmiyorum. 2 hafta önce kontrolüm vardı bir sıkıntı yoktu kalp atışlarında ama ben halen göz seğirmesi gibi bile olan hareketleri hissetmiyorum :KK43: bugün bir akraba da hissediyorsundur ama anlamıyorsundur dedi. Ne alaka niye anlamayım hissetsem anlarım dedim ama acaba çok mu geç kaldım
Canım benim 21. Hafta olcak nerdeyse bende hissetmiyorum. Uc gün önce birşey hisseder gibi oldum ama daha olmadı. İlk gebelikse 20. Haftaya kadar hissedilir diyorlar senin daha zamanin varmış, bakalım benimde salı günü kontrolüm var, Dr. Ne diyecek

Kızlar ya 2-3 gündür karnım çok acıyor yani ağrı değil böyle kesik kesik olmuş sanki karnım öyle bir acı, ya da ısınmadan direk mekik çekeriz de ertesi gün böyle et kesilmesi gibi acır ya karnımız işte tam öyle acıyor tam olarak bebek hareketlerini de hissetmiyorum emin olarak bu kesin bebektir diyemiyorum içime kurt düşüyor huzursuzum :KK17:

Kızlar ya 2-3 gündür karnım çok acıyor yani ağrı değil böyle kesik kesik olmuş sanki karnım öyle bir acı, ya da ısınmadan direk mekik çekeriz de ertesi gün böyle et kesilmesi gibi acır ya karnımız işte tam öyle acıyor tam olarak bebek hareketlerini de hissetmiyorum emin olarak bu kesin bebektir diyemiyorum içime kurt düşüyor huzursuzum :KK17:
Surekli mi aciyor.. benimde mesela bebegin oldugu yer geriliyo aciyo bazen..hatta esime diyorum itikliyo gibi..belki hissetmiyosun ama o aci bebisten olabilir canim.
Hissetmiyorum diye evham yapmis olabilirsin..kotu dusunme lutfen.

selam kızlar bebişler nasıl benimki son günlerde epey hareketlı hele bu bayram sürekli kalabalık ortamlarda durdugumdan kıpır kıpır hiç uyumuyor galiba :) tekmeler dönmeler hatta Onunla konuştukca cevap verıyor tekmeleri ile :)

Kızlar iyi akşamlar. Biz şuan 18 haftalığız ancak ben daha bebek hareketlerini hissetmiyorum. 2 hafta önce kontrolüm vardı bir sıkıntı yoktu kalp atışlarında ama ben halen göz seğirmesi gibi bile olan hareketleri hissetmiyorum :KK43: bugün bir akraba da hissediyorsundur ama anlamıyorsundur dedi. Ne alaka niye anlamayım hissetsem anlarım dedim ama acaba çok mu geç kaldım
canım aniden hissetmeye baslıcaksın tekme ile üstelik herkes bir olmuyor benımle aynı haftada gıden arkadaslarm var ben her an hıssederken arkadasm yenı basladı mesela ben de zayıfım dye erken hıssetmeye basladım net olarak 18. haftada. sımdı normal beebek gıbı hareketlerı ama arkadasım ıse arada hıssedıyor herkesın farklı her geçen gun de güçleniyor bırden hıssedıceksın ve guclenıcek bebegın

selam kızlar bebişler nasıl benimki son günlerde epey hareketlı hele bu bayram sürekli kalabalık ortamlarda durdugumdan kıpır kıpır hiç uyumuyor galiba :) tekmeler dönmeler hatta Onunla konuştukca cevap verıyor tekmeleri ile :)
Tabi duyuyorlar artık. Hissetmek güzel. Gün geçtikçe daha yoğun hissederiz..

Bebeğimizin hareketlerini hergün hissetmemiz gerekiyormuş. Sağlıklı bir bebek günde en az 10 defa hissedilmeli. Tabi şu an sayamayız, ilerde.
Bebeğimizin hareketlerini hissedemez isek bal pekmez gibi enerji verecek gıdalar tüketip 1 saat sonra yan pozisyonda uzanıp 2 saat beklemeliyiz . 2 saat süresince bebek 10 defa hareket etmeli. Sorun yok demektir :dua:Aksi halde koşun doktoraaaaaaa:KK55:

Karın genisliyor ya artik belki ondandr canım.Bebek hareketlerini de ben de 18+6 dayim boyle bazen kayiyor icimde gibi oluyor bazen hiç bisi hissettigim yok:)20.haftadan sonra daha kesin anlasiliyormus oyle diyorlar iyi dusunelim mutluluk hormonlari bebegimize gitsin onlae da iyi olsun:)

Son düzenleme:
Benim kiz oglen sesi cikmiyo gece aksam yerinde duramiyo masallah bir asagi bir yukari :D birde ayaktayken sesi cikmiyo uzaninca veya yatinca basliyo fena olacak sankimmo_Oaman rabbim sağlik versin tekde

Şu bilmiş kadınları bogasim geliyor kizlarr çocuk sağlıklı mı göbek falan yok dedi bugün o ne demek yaa son gittiğimde iyiydi pazartesi kontrol var haber ederim dedim ters ters baktim illa göbek kocaman mi olmalı bu benim 3. Çocuğum ve benim Karnım çıkmaz Ayy deli oldum

Ayrica dun bnm prensesimi hickirik tuttu soyle bir 5 dk boyunca hickirdi rabbim bin sukur ne guzel birsey bu
Ay ne güzel değil mi :anne:
ben de ufak ufak hissediyorum ama hep uzandigimda diğer türlü hiç hissetmiyorum...

Back
X