• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ya çok ilginç sanki sadece kendi memleketinden ayrılıyor. Benim eşim de memur biz de ayrıyız memleketten yani ikimizde.. Eşimin ailesi de benim ailemde eşime el bebek gül bebek ama eşim evine gelmek için can atan birisi. Eğer kendi memleketi diye bana saracaksa istifa et derim hiç acımam. Çocuk mu avutcaz koca adam olmuşlar millet dağlarda bayırlardar karısından çocuklarından ayrı yaşıyor yeri geliyor ne meslekler var... O şimdi memleket sendromu yaşıyor bi 6 aya alışır yeni yerine.
Haklısın canım valla alışır elbet ama alışans kadar hamilelik sürecim burnumdan geldi ve geliyor Allah esirgesin bakalım

Canım o çantalar port bebe gibi olanlar sanırım yumuşak yastıklı gibi. Bence bi kaç kullandıktan sonra hiç bi işe yaramaz. Zaten uyumadığında ya memede oluyorlar ya da gazı çıkarmak için kucakta. Geri kalan zamanlarda uyuyorlar. Ben biraz daha büyüdüğünde uyumadığında mama sandalyesine koyarım diye düşünüyorum. Şöyle salıncaklı mama sandalyeleri var. Sırt kısmı kademeli yatak gibi de oluyor. Görümcem salıncaksızdan aldı ama inan cocuk ilk 5 ay beşik dışında yanlarında durduğunda hep ona yatırdılar. Ben vazgecmiştim ikea antilop mama sandalyesi alırım rahat taşınıyor katlanıyor diye ama yiğenimiz sığmıyor ve yine kademeli olan mama sandalyesini kullanmaya başladılar. Max 3 ay kullanmalık ikea antilop gibi mama sandalyeleri. Biz de yine salıncaklı mama sandalyesi almaya karar verdik. Biraz karışık yazmış olabilirim ama örnek olarak foto eklicem. Bir de beşikle yatağın fotosunu da atıyorum
Canım biz antilop kullanıyoruz 2.5 yaşında oglum hala sıgıyor parcalanıyor yıkanıyor rahat tasınıyor ben memnunum

Nasılsınız kızlar Bayramınız mübarek olsun biraz geç oldu ama bu bayram tatili bana hiç iyi gelmedi ya canım çok sıkkın ben et yemeyen bi insanım çok da kilo almadım en son kiloya göre bir kilo aldım sadece bu ay tartılmadım ama hafif göbeğim çıktı herkeste bir şey göbeğin çok çıkmamış hiç bir şey yemiyorsun bebek gelişmez canım çok sıkıldı böyle dedikleri zaman iyice sinirlendim hele bi tanesi eşimin halası göbeğin çıkmamış bez falan koy demesin mi gelde sinirlenme sizde durumlar nasıl

Nasılsınız kızlar Bayramınız mübarek olsun biraz geç oldu ama bu bayram tatili bana hiç iyi gelmedi ya canım çok sıkkın ben et yemeyen bi insanım çok da kilo almadım en son kiloya göre bir kilo aldım sadece bu ay tartılmadım ama hafif göbeğim çıktı herkeste bir şey göbeğin çok çıkmamış hiç bir şey yemiyorsun bebek gelişmez canım çok sıkıldı böyle dedikleri zaman iyice sinirlendim hele bi tanesi eşimin halası göbeğin çıkmamış bez falan koy demesin mi gelde sinirlenme sizde durumlar nasıl
Canım benimde ilk aylar bulantim vardı 3 kilo verdim. Şimdi yeni yeni gr alıyorum. Benimde göbeğim yok cokkk az var. Herkes ona takılıyo hani falannnn. Ama takma sonuçta herkes şişecek değil yapı meselesi

Merhaba kızlar
Tatil yaptığım yerde aile sağlık merkezinde tahlil baktırabilir miyim bilgisi olan var mı? Ben baktırabilirim diye biliyorum ama Guatr tahlillerime bakılıyor her ay zamanı geçti bile 1 hafta 10 gün daha İstanbulu beklemeyeyim diyorum

İnsanlara yaranılmıyor canım benimde karnım ayıma göre büyük biraz ne çabuk karnın şişti diyorlar kafayı takmaya değmez

Merhaba kızlar
Tatil yaptığım yerde aile sağlık merkezinde tahlil baktırabilir miyim bilgisi olan var mı? Ben baktırabilirim diye biliyorum ama Guatr tahlillerime bakılıyor her ay zamanı geçti bile 1 hafta 10 gün daha İstanbulu beklemeyeyim diyorum
Otelde mi tatil yapıyorsunuz. Yoksa akrabaların falan yanında mı. Ona göre yazacam da

Kızlar bebeğin hareketlerini hep kasıkta hissediyorum vajinanın tam üstünde bu normal mi.Sanki çok aşağıda gibi geliyor bana ya

Kızlar odamızda bi adet sepet beşiklerden olacak 6-7 ay ne kadar kullanılırsa sepet beşikte bizim odamızda yatacak, boş bir odam var o odaya da Bebek odası yaptırmak istiyorum bu beşiği hazır değil de özel olarak mobilyacı kuzenime yaptıracağız ama ölçülerini nasıl yaptıracağımızı bilmiyoruz mesela bebek 4-5 yaşına kadar beşik de mi yatar sizce internetten beşik ölçülerine baktım bazı beşikler 110 cm 5 yaşa kadar diyor, bazısı da 130 cm 3 yaşa kadar diyor kafam karıştı

Eklentiler

• B1847DE0-A154-4944-8A45-AFC94E2328F4.webp
    B1847DE0-A154-4944-8A45-AFC94E2328F4.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 56
Bana da hep asagida hissediyormusum gibi geliyordu; bugun tekmeyi yiyince anladim gobek hizamda oldugunu:-) sanirim bircok yere baski yapiyor.
Ama bnm hep orda sağa yada sola vuruyor sadece normal birşey mi diye merak ettim çünkü çıplak dışardan da baktığımda kasığımda görüyorum vurduğunu

Kızlar odamızda bi adet sepet beşiklerden olacak 6-7 ay ne kadar kullanılırsa sepet beşikte bizim odamızda yatacak, boş bir odam var o odaya da Bebek odası yaptırmak istiyorum bu beşiği hazır değil de özel olarak mobilyacı kuzenime yaptıracağız ama ölçülerini nasıl yaptıracağımızı bilmiyoruz mesela bebek 4-5 yaşına kadar beşik de mi yatar sizce internetten beşik ölçülerine baktım bazı beşikler 110 cm 5 yaşa kadar diyor, bazısı da 130 cm 3 yaşa kadar diyor kafam karıştı
Kuzum şöyle diyeyim 130 olanı baya kullanır benim oğlum 8 yasında boyu 1.32 koca sıpa olana kadar yeter o uzunluk diye düşünüyorum bu arada beşiğe bayıldım

Canım biz antilop kullanıyoruz 2.5 yaşında oglum hala sıgıyor parcalanıyor yıkanıyor rahat tasınıyor ben memnunum
Canım benim yiğenim 8 aylık zorla sığıyor ya. Kayınvalidem almış geldiğinde otursun diye yoksa kendi evlerinde chicconun geniş var cocuk içinde oynuyor resmen.. hafif ve kullanışlı olması nedeniyle antilopu alırız diye düşünmüştük ama bayramda gözümüzle gördük aşırı dardı :/

Ay boşver sen çevrende zırvalayan çok olur. Ama et önemli eğer vejeteryan değilsen zorla kendini bari balık ye. Ben hiç sevmiorm kara haberci gibi şom ağızlıları ama beslenmek gerçekten çok önemli. Bağışıklığı düşük olur Allah korusun. En azından et de bulunan proteinleri alacağın başka yiyecekleri tüketmeye çalış. Herkesin de karnı çıkmayabilir. Hatta ben eskiden 48 kiloydum çok zayıftım hamile olsan karnın çıkmaz diyenler olmuştu. Zayıf arkadaslarımın 5. Aya kadar hiç çıkmadı belli değildi. Sıkma canını terbiyesizce konuşmuşlar ne demek bez koy falan. Ne cahilce.. uzak dur muhatap olma o kişiyle

Kızlar bebeğin hareketlerini hep kasıkta hissediyorum vajinanın tam üstünde bu normal mi.Sanki çok aşağıda gibi geliyor bana ya
Bazen benimkide aşağı iniyor canım bazen çok yukarı çıkıyor. Buyuduler sanırım artık sabit bir yerde değiller. İlk aşağıda hissettiğimde o kadar korktum ki dedim aşağı indi erken doğum mu ne oluyor aklıma bin bir türlü şey gelmişti akşamına kabuslar gördüm zaten. Sonra yukarı çıktı arada bir yine aşağı iniyor sıpa :)

Back
X