Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
günaaayydddııınnn
9 günlük yazışmaları okumadım herkes iyidir umarım. biz de her şey yolunda tek sorun gece gündüz farketmiyor uyuyunca kabus görüyorum
İyiyim çok şükür canım bulantılarım halsizliklerim azaldı. Hareketleri de hissetmeye başladık elhamdülillah
Burayı hep takip ediyorum tek bir mesajı kaçırmıyorum. Ama gel gör ki çok aktif olamıyorum.
Tek sıkıntım çok çabuk yoruluyorum. Magnezyum kalsiyum içeren bir ilaç kullanıyorum içinde vitamin de var ama sanırım sağlam bir vitamin ilacı almam gerekiyor çünkü şimdiden bu kadar yorgunluk fazla geliyor bana.
Ben de oralarda hissediyorum.arkadasim bana bebeğin aşağıda.sen aşağıda taşıyacaksın belli dedi.beni de düşündürdü.onun erkekti acaba kız diye mi öyle geldi.
Benim ilkim kızdı onu da ilk aşağılarda hissettim sonra yukarılarda Belki zamanla değişir bizimkilerin yeri değişmese de sıkıntı yok sağlıklı olsunlarda yerleri önemli değil :))
Tamam o zaman canım. Onların kaydı vardır. Kimliğinle git, kaydı olan yalının da yanında olursa iyi olur. Yoksa sen verirsin istedikleri bilgileri.Ama gelsin senle bence.
Misafir diye yapıyorlar.