- 22 Kasım 2010
- 11.265
- 20.059
- 598
Guncel kilo Kilo 95@Tugce1910 @bebekicin @Sevimlipanduf @merve3337 @tevafuk55 @Ygz2008 @cycasedosko @nursena @anneveoglusu @mrskulkedisi depresif polyanna @Sss33301 @Kartanesii8892 @CrpDm12 @busra_brt @SariFrezya @jnstt @Mavisu27 @efrahesila @morceket @bsebse @Katrina_ @kubrafatih Dido44 @Sim10 @bebekaycali s i d e l y a @MERYEM_2404 @41EEEEE41 @aslvlkn @Hb0216 @aymutu @Archpa ellenchurch @oozzee @Ebruzerm @defne1453 @Nehculferadis @Zuhal budak polat @Papatyalardaguzel @yelsem @Fatma Ersin Elif @firuzeew @engn @isisya @aurora_z @kuzu2010 @AyAl80 @cnmsncnm @Maviiece @Tatliballim sedaerg9291 lemonade_85 Xeroderma_pig @ISIK27 @Pamuk Panda @burciii M Manikmidepresifmi B Beyza_2018 @ecemine mini87 @ngokces cibi35 @tanem-tane20 @merve969696 @yenihayat79 @delikiss @matrush @esenglvedat @neberuse KİLO BİLDİRİMLERİNİZİ ALAYIM KIZLAR AYRICA LİSTEYE BİR BAKIN 1. SAYFADA CİNSİYETİ LİSTEYE YAZMADIKLARIM BENİ ETİKETLESIN LÜTFEN ONLARIDA GEÇEYİM İSİMLER BELLİ OLDUYSA ONLARIDA YAZIN KIZLAR...
@Tugce1910 @bebekicin @Sevimlipanduf @merve3337 @tevafuk55 @Ygz2008 @cycasedosko @nursena @anneveoglusu @mrskulkedisi depresif polyanna @Sss33301 @Kartanesii8892 @CrpDm12 @busra_brt @SariFrezya @jnstt @Mavisu27 @efrahesila @morceket @bsebse @Katrina_ @kubrafatih Dido44 @Sim10 @bebekaycali s i d e l y a @MERYEM_2404 @41EEEEE41 @aslvlkn @Hb0216 @aymutu @Archpa ellenchurch @oozzee @Ebruzerm @defne1453 @Nehculferadis @Zuhal budak polat @Papatyalardaguzel @yelsem @Fatma Ersin Elif @firuzeew @engn @isisya @aurora_z @kuzu2010 @AyAl80 @cnmsncnm @Maviiece @Tatliballim sedaerg9291 lemonade_85 Xeroderma_pig @ISIK27 @Pamuk Panda @burciii M Manikmidepresifmi B Beyza_2018 @ecemine mini87 @ngokces cibi35 @tanem-tane20 @merve969696 @yenihayat79 @delikiss @matrush @esenglvedat @neberuse KİLO BİLDİRİMLERİNİZİ ALAYIM KIZLAR AYRICA LİSTEYE BİR BAKIN 1. SAYFADA CİNSİYETİ LİSTEYE YAZMADIKLARIM BENİ ETİKETLESIN LÜTFEN ONLARIDA GEÇEYİM İSİMLER BELLİ OLDUYSA ONLARIDA YAZIN KIZLAR...
@Ytmz canım güncel kilom 70.6 :)@Tugce1910 @bebekicin @Sevimlipanduf @merve3337 @tevafuk55 @Ygz2008 @cycasedosko @nursena @anneveoglusu @mrskulkedisi depresif polyanna @Sss33301 @Kartanesii8892 @CrpDm12 @busra_brt @SariFrezya @jnstt @Mavisu27 @efrahesila @morceket @bsebse @Katrina_ @kubrafatih Dido44 @Sim10 @bebekaycali s i d e l y a @MERYEM_2404 @41EEEEE41 @aslvlkn @Hb0216 @aymutu @Archpa ellenchurch @oozzee @Ebruzerm @defne1453 @Nehculferadis @Zuhal budak polat @Papatyalardaguzel @yelsem @Fatma Ersin Elif @firuzeew @engn @isisya @aurora_z @kuzu2010 @AyAl80 @cnmsncnm @Maviiece @Tatliballim sedaerg9291 lemonade_85 Xeroderma_pig @ISIK27 @Pamuk Panda @burciii M Manikmidepresifmi B Beyza_2018 @ecemine mini87 @ngokces cibi35 @tanem-tane20 @merve969696 @yenihayat79 @delikiss @matrush @esenglvedat @neberuse KİLO BİLDİRİMLERİNİZİ ALAYIM KIZLAR AYRICA LİSTEYE BİR BAKIN 1. SAYFADA CİNSİYETİ LİSTEYE YAZMADIKLARIM BENİ ETİKETLESIN LÜTFEN ONLARIDA GEÇEYİM İSİMLER BELLİ OLDUYSA ONLARIDA YAZIN KIZLAR...
68 kiloyum şu an@Tugce1910 @bebekicin @Sevimlipanduf @merve3337 @tevafuk55 @Ygz2008 @cycasedosko @nursena @anneveoglusu @mrskulkedisi depresif polyanna @Sss33301 @Kartanesii8892 @CrpDm12 @busra_brt @SariFrezya @jnstt @Mavisu27 @efrahesila @morceket @bsebse @Katrina_ @kubrafatih Dido44 @Sim10 @bebekaycali s i d e l y a @MERYEM_2404 @41EEEEE41 @aslvlkn @Hb0216 @aymutu @Archpa ellenchurch @oozzee @Ebruzerm @defne1453 @Nehculferadis @Zuhal budak polat @Papatyalardaguzel @yelsem @Fatma Ersin Elif @firuzeew @engn @isisya @aurora_z @kuzu2010 @AyAl80 @cnmsncnm @Maviiece @Tatliballim sedaerg9291 lemonade_85 Xeroderma_pig @ISIK27 @Pamuk Panda @burciii M Manikmidepresifmi B Beyza_2018 @ecemine mini87 @ngokces cibi35 @tanem-tane20 @merve969696 @yenihayat79 @delikiss @matrush @esenglvedat @neberuse KİLO BİLDİRİMLERİNİZİ ALAYIM KIZLAR AYRICA LİSTEYE BİR BAKIN 1. SAYFADA CİNSİYETİ LİSTEYE YAZMADIKLARIM BENİ ETİKETLESIN LÜTFEN ONLARIDA GEÇEYİM İSİMLER BELLİ OLDUYSA ONLARIDA YAZIN KIZLAR...
Tabiki canım. İlk hamileleğimde sadece karnıma sürmüştüm. Bacaklarım kalçam hep çatladı.Kızlar karnınıza sürdüğünüz kremleri üst bacaklarınıza da sürüyor musunuz üst bacak da kilo aldıkça çatlar mı bilemedim
Öyle canım oğlumda da 26 kilo aldım. Veriliyor tabi gayret edince ama çok hızlı başladım bu sefer almayabende bu şarkıyı armağan ediyorum o zman
Buda gelir buda geçer ağlama
aman alınan alınmıs sonucta napcennn bidaha veririz sonra tam veririz bidaha hamıle kalırız felan hersey bebişlerimiz için
banada öyle geliyor geçen bildirimi ay sonuna bı hfta falan vardı yaptıgımızda 5 hafta da 3kg almısım resmen ben şokTabiki canım. İlk hamileleğimde sadece karnıma sürmüştüm. Bacaklarım kalçam hep çatladı.
Ben krem değil yağ kullaniyorum şuan için sadece Hindistan cevizi yağı. Kakao yağı ve bir yağ daha demişti doktorum onu da öğrenip hepsini karıştırıp kullanacağım.
Öyle canım oğlumda da 26 kilo aldım. Veriliyor tabi gayret edince ama çok hızlı başladım bu sefer almaya
Kilom 58 canım. Bebişim de kız@Tugce1910 @bebekicin @Sevimlipanduf @merve3337 @tevafuk55 @Ygz2008 @cycasedosko @nursena @anneveoglusu @mrskulkedisi depresif polyanna @Sss33301 @Kartanesii8892 @CrpDm12 @busra_brt @SariFrezya @jnstt @Mavisu27 @efrahesila @morceket @bsebse @Katrina_ @kubrafatih Dido44 @Sim10 @bebekaycali s i d e l y a @MERYEM_2404 @41EEEEE41 @aslvlkn @Hb0216 @aymutu @Archpa ellenchurch @oozzee @Ebruzerm @defne1453 @Nehculferadis @Zuhal budak polat @Papatyalardaguzel @yelsem @Fatma Ersin Elif @firuzeew @engn @isisya @aurora_z @kuzu2010 @AyAl80 @cnmsncnm @Maviiece @Tatliballim sedaerg9291 lemonade_85 Xeroderma_pig @ISIK27 @Pamuk Panda @burciii M Manikmidepresifmi B Beyza_2018 @ecemine mini87 @ngokces cibi35 @tanem-tane20 @merve969696 @yenihayat79 @delikiss @matrush @esenglvedat @neberuse KİLO BİLDİRİMLERİNİZİ ALAYIM KIZLAR AYRICA LİSTEYE BİR BAKIN 1. SAYFADA CİNSİYETİ LİSTEYE YAZMADIKLARIM BENİ ETİKETLESIN LÜTFEN ONLARIDA GEÇEYİM İSİMLER BELLİ OLDUYSA ONLARIDA YAZIN KIZLAR...
amaan kizlar soyle demeyin olsun yarasin bebise bz hamisiz tabi alacagiz olsun veririz yine unuttun mu sen 64 ten 56 ya ben 74 ten 59 a miu bekler bzi yine sopalarlaO konulara girmeyelimmmm
Olay bitmiştir büyütmeyelim diyerek uzaklaşmak istiyorum.
Grubun en fazla kilo alanı ilan ediyorum kendimi
58 kilo ile başladım bugünkü kilom 66
kalsin canim onemli deil@Ytmz Canim Allah razi olsun her ay etiketliyorsun beni ama ben artik sayfayı takip edemiyorum cok kalabalik cok fazla mesaj oluyor okumadan da gecemiyorum benim olcukca zamanimi aliyor diye bir suredir takip etmiyorum istersen beni listeden silebilirsin kalsin diyorsan da kilom 71.9 olmus
Allah'tan hayırlısıbanada öyle geliyor geçen bildirimi ay sonuna bı hfta falan vardı yaptıgımızda 5 hafta da 3kg almısım resmen ben şok
Yine düşeceğiz miunun merhametli ellerineamaan kizlar soyle demeyin olsun yarasin bebise bz hamisiz tabi alacagiz olsun veririz yine unuttun mu sen 64 ten 56 ya ben 74 ten 59 a miu bekler bzi yine sopalarlaveririz yeterki iyi olsunlr
kalsin canim onemli deil
@Ytmz canım bugün aşı oldum tartıldım 66.5 olmuşum
Geçmiş olsun canım inşallah basit bir üşütmeden kaynaklı çıkarBende ay basında gitmiştim ayrıntılı usg 15 eylül randevum ama şu akıntı olayı korkutuyor enjeksiyon falan olmasında onun için gidicm bakalım bi
Aynı gün yaptırmışız canım :) Nasıl gidiyor?[/QUO
20. Haftaya kadar yapılabiliyor dimi aşı
150 lira cok iyiymis neresi orasi acaba hangi ildesin
Aynı gün yaptırmışız canım :) Nasıl gidiyor?
Bende bebe yagi suruyorum.sadece gobegime .. hic hoslanmam krem yag surmektenben daha bişey almadım bebe yağına devam tüm vucuda komple suruyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?