2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar karnınıza sürdüğünüz kremleri üst bacaklarınıza da sürüyor musunuz üst bacak da kilo aldıkça çatlar mı bilemedim
Tabiki canım. İlk hamileleğimde sadece karnıma sürmüştüm. Bacaklarım kalçam hep çatladı.
Ben krem değil yağ kullaniyorum şuan için sadece Hindistan cevizi yağı. Kakao yağı ve bir yağ daha demişti doktorum onu da öğrenip hepsini karıştırıp kullanacağım.

bende bu şarkıyı armağan ediyorum o zman
Buda gelir buda geçer ağlama

aman alınan alınmıs sonucta napcennn bidaha veririz sonra tam veririz bidaha hamıle kalırız felan hersey bebişlerimiz için
Öyle canım oğlumda da 26 kilo aldım. Veriliyor tabi gayret edince ama çok hızlı başladım bu sefer almaya

banada öyle geliyor geçen bildirimi ay sonuna bı hfta falan vardı yaptıgımızda 5 hafta da 3kg almısım resmen ben şok

O konulara girmeyelimmmm
Olay bitmiştir büyütmeyelim diyerek uzaklaşmak istiyorum.
Grubun en fazla kilo alanı ilan ediyorum kendimi
58 kilo ile başladım bugünkü kilom 66
amaan kizlar soyle demeyin olsun yarasin bebise bz hamisiz tabi alacagiz olsun veririz yine unuttun mu sen 64 ten 56 ya ben 74 ten 59 a miu bekler bzi yine sopalarla veririz yeterki iyi olsunlr

kalsin canim onemli deil

banada öyle geliyor geçen bildirimi ay sonuna bı hfta falan vardı yaptıgımızda 5 hafta da 3kg almısım resmen ben şok
Allah'tan hayırlısı hamileleğin başlangıcında 4. Aya kadar kilo almamaya karar vermiştim. 8 kilo aldım
amaan kizlar soyle demeyin olsun yarasin bebise bz hamisiz tabi alacagiz olsun veririz yine unuttun mu sen 64 ten 56 ya ben 74 ten 59 a miu bekler bzi yine sopalarla veririz yeterki iyi olsunlr

kalsin canim onemli deil
Yine düşeceğiz miunun merhametli ellerine
Zaten çok özledim kendilerini. Görse şu halimi hangi işkence yöntemini uygular ki bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…