- 27 Nisan 2015
- 1.100
- 805
- 73
- 39
Yaş:33canim liste icin yas sehir sat dogum kacinci cocuk cinsiyet isim![]()
Sat:22 Nisan 2018
Doğum:28.01.2019 ama sezeryan tarih belli olmaz
K.çocuk:3
Isim:bahar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaş:33canim liste icin yas sehir sat dogum kacinci cocuk cinsiyet isim![]()
Kramp degilde ayaga kalktigim zaman dizlerimin bagi cozuluyor sanki hissetmiyorum ayakkarimi yere düşecek gibi oluyorum ve bu herzaman oluyorHerkeze günaydın.bacaklarda kramp yaşayan var mi bu gece ciddi bacağımda krampla uyandım uyku sersemi ölüyorum sandim desem abartmam ne yapacagimi bilemedin ovdum sıktım gecmedi ayak parmaklarimi gerdikce azala azala geçti boyle durumda ne yapılmalı bilenler varmi
İnsallah ogreniriz :)) saglikli olsunlarda ❤❤Hadi bakalım bekliyoruz miniş kız mı erkek mi acabaa![]()
Canımmm 3 kez de bana oldu bağırarak uykudan uyandım kısa sürüyor evet ama o acısı çok kötüHerkeze günaydın.bacaklarda kramp yaşayan var mi bu gece ciddi bacağımda krampla uyandım uyku sersemi ölüyorum sandim desem abartmam ne yapacagimi bilemedin ovdum sıktım gecmedi ayak parmaklarimi gerdikce azala azala geçti boyle durumda ne yapılmalı bilenler varmi
hadı bakalıım haberlerını beklıyoruz:)Günaydın kızlar. Bugun kontrolüm var cinsiyeti de öğrenicem insallah cok heyecanlıyım![]()
valla bende at kestanesı kremı var bıtkısel nanelı manelı bırsey ayaklarıma altlarına sürüyorum onu dizlerime kdr ıyı gelıyoHerkeze günaydın.bacaklarda kramp yaşayan var mi bu gece ciddi bacağımda krampla uyandım uyku sersemi ölüyorum sandim desem abartmam ne yapacagimi bilemedin ovdum sıktım gecmedi ayak parmaklarimi gerdikce azala azala geçti boyle durumda ne yapılmalı bilenler varmi
böl canım bısey olmaz tablet hap bu zaten içinde toz olan kapsul haplardan değilki bşey olmaz böl ıkıye yutKızlar merhaba size bir sorum olucak doktorun verdiği vitamin ilacıni içebiliyor musunuz? Bana decavit ilacını verdi ama çok büyük olduğu için içemedim bölerek içsem olur mu bu durumu yaşayan var mı? Ilacı kırınca vitamini gidiyor bi yararı olmuyor diye okumuştum ama ne kadar doğru acaba![]()
hangı bölüme bakıyorsunuz tam olarak anlamadımInsallah bende bu ayin basinda gitmistim anca randevu verirler diye yazdiriyim adimi diye o da megerse mhrs uygulamasinda dopler 20-24 diye yaziyor alabiliyorsun gece 12de nobetci gibi bekliyorum daha bulamadim ama zamanim var yakalarim gibi
canım renklı doppler 2d oluyor renklı denmesının amacıda kırmızı mavı olmak uzere bebegın enneın kan damarları ıncelenebılıyor extra olarak o bende ona gircem bebegimi renklı goremıcem amaKizlar doppler yaptiran oldumu aranizda bebegin renkli yuzunun resmini verdilermi ben normalde doktorum 4 biyutlu resim veriyo yuzunun cok net ama ona bu ay gitmeyim doppleri yaptiriyim baska dokrora diye dusunuyorum resim verirmi net gorebilirmiyim merak icindeyim
Kızlar karın buyuklugunuz ne durumda. Ben öyle çok büyümedi daha. Hele sabahları göbek gibi duruyor. Aksama.dogru göbeğim şişiyor. Hareketleri çok güzel. Kımıldıyor. El ayak mi onu anlayamıyorum. Ama 2.ci kez yaşıyor olmak çok güzel. Oğluma hamile iken hatırlayamıyorum bu dönemlerimi. Elim sürekli Karnimda. Oturup arkama yaslandigimda hareket ediyor. Cok güzel coookkkk
hadı bakalım hayırlı ugurlu olsun bebısın :) daha once sankı erkek gibi demıslerdı sana yanlıs mı hatırlıyorumCinsiyeti öğrendim minnak bi kızım olcakmıs![]()
Ben hiç devletten randevu alamıyorum şu ara hep dolu gösteriyor anlamadım 3-4 hastaneye birden bakıyorum hiç birinde yer yokbende bugün devlete gittim, gitmek için resmensalak doktor kendı odasında bıle bakmadı ultrasona aşagıya radyolojı ye gonderdı rontgenın fln oldugu yere bırde orda ayrı 40 dk sıra bekledım 20+0 olmus sadece onu biliyorum
gerı kalan seyler güzelmiş
arada derede boynum kopcaktı bebısı goreyım dıye malum sıze gostermıyolar devlette acıdı kadın halıme herhalde döndürdu gösterdi kocaman olmus valla mınıkom
kendi doktorum cumartesı boyunu capını kılosunu artık o zman öğrenırım
Kadin dogum bolumune bakıyorsun orda doktora girdiginde dopler 20.24 yaziyorhangı bölüme bakıyorsunuz tam olarak anlamadım
Tesekkür ederim. Yok kıza benziyor dedihadı bakalım hayırlı ugurlu olsun bebısın :) daha once sankı erkek gibi demıslerdı sana yanlıs mı hatırlıyorum
Gözün aydın canım sağlıkla gelsin minişCinsiyeti öğrendim minnak bi kızım olcakmıs![]()
herhalde hastaneye gore degişiyor bende cıkmıyor öyle birşey cünküKadin dogum bolumune bakıyorsun orda doktora girdiginde dopler 20.24 yaziyor
senın ıcın buyuk bır bekleyıs :) ya bende de bayrama gırmeden once almıştım bayram sonraso doludur heryer bıde ıznını bayramla birleştirendde mutlaka varBen hiç devletten randevu alamıyorum şu ara hep dolu gösteriyor anlamadım 3-4 hastaneye birden bakıyorum hiç birinde yer yoközeldeki de 7 Eylül’de 20 gün oldu bebişimi görmeyeli
(