• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
şeker yüklemesini sağlık ocağı yapıyormu
Evet canim eylül’ün 26 için randevu verdi aç karnina gel gebelik şekerine bakacagiz sonra şeker yüklemesini yapacagiz doktorunla konuş yaptirmak istiyorsan o gün şeker yüklemesini yapalim tetnozunda 2.dozunu yapacaklar

Bizim sağlık ocağı 24. Haftada çağırdı canım bana da geç tarih gibi geldi ama en geç o zamana kadar yaptırmak gerekiyormuş
Evet canjm saol netten baktim oleymis
Beni sağlık ocağından hiiiç aramadılar. Ne tahlil için ne aşı için. Ben de yoğun çalışıyorum unuttummm gitti :))
Unutma canim ihmal etme tetenoz onemli asi duyduguma gore dogum malzemelerinden mikrop kapmayalim diye yapiliyormus
Normal canim korkma
Sagol canim korktum hayir ebe beni sinir etti kararsiz gbi konusuyo sinirimi bozdu
Ben 20+5 de yaptırdım canım. Ordaki hemşire de sorun değil 18. Haftadan sonra istediğiniz zaman yapabiliriz doğum çok yaklaşmadıkça sorun olmaz dedi.
Ayy sagolun kizlar herkes cevap yazmis neyseki normalmis
tetanoz için 16 dan itibaren yapılıyor 16+5 de yaptırdım ben, geç kalmadınız birşey olmaz merak etmeyın ikinci dozuda 4 hafta sonra yapılıyor
evet oglumdada yapildi ama hatirlamiyorum tabi :) bide ebe kararsiz konusunca sinirim oynadi pzt cagirdiniz o zaman gelecegim isterseniz hemen gelebilirim diyorum duruyo duruyo bekliyo ıııı 20. Haftada bi sikinti olmaz ya sanki olacakmis gbj konusuyo bana o zaman gel dyo bana yolacam sinir etti beni kadin neyseee:KK49::eek:

Evet canim eylül’ün 26 için randevu verdi aç karnina gel gebelik şekerine bakacagiz sonra şeker yüklemesini yapacagiz doktorunla konuş yaptirmak istiyorsan o gün şeker yüklemesini yapalim tetnozunda 2.dozunu yapacaklar
ayy bende gittiğimde bir sorayım bakayım ne dicek tahlıllerımı fln yapıyorlardı cunku benımkıde ılgılı ıns yapıyorlardır 8 eylul de gidicem bnde 2.doza bakalım ne dıcek

Dedim gitti asil saglikocagi yapiyor hastanede yaptiracam dersen o ayri
Sağlık ocağına kaydım bile yok :( ne aşı ne test hiç bişiy yaptıramıyorum yer yokmuş başka sağlık ocağına veriyorlar bende belki boşluk olur diye değiştirmek istemiyorum :(

kuzum doktorun adı neydi bende arkadasıma baktım ama gec kaldım sanırım bulamadım , yarın birdaha bakıcam onun yerıne pc den o da hep telden bakıyormus belkı ondan cıkmamıstır
Aynen canım uygulama hata veriyor hep dolu gösteriyormuş, Pınar kumru dan aldım 10 nuna 11 için falan yarın açılır belki ama son 10 gündür bunlar açık değildi bugün 2 doktor en azından sistemlerini açtılar and yavuz ve Pınar kumru, sen doktor ismine odaklanma boşver yeter ki alabilsin de 20-24 doppler diye seç kim çıkarsa doktor seçersin

kuzum doktorun adı neydi bende arkadasıma baktım ama gec kaldım sanırım bulamadım , yarın birdaha bakıcam onun yerıne pc den o da hep telden bakıyormus belkı ondan cıkmamıstır
Arkadasin bana bosluk var al dediginde telden baktim hic randevu gorunmuyor hemen pc actim baktim orda gorundu ve aldim eylul 10a pcden baksin

Back
X