• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar bugün doktor günü . Benim istediğim bi bebek arabası vardı. Şimdiden alıp koysakmı çok kararsız iki arada bi derede kaldım . Herkes daha erken bişey almayın diyor . Bende uygun denk geldi alalım farkıyla bir sürü eksiğini alırız dedim ama bilemedim . Birde kafama takılan şu mağazada tek teşir kalmış onu alıcam . Ama internettede uygun fiyata buldum ordan mı istesem bişey fark edermi sizce

İnternetten kredi karti olmadi icin alisveris yapmiyoruz ama magazasinda olan urunler sitede yok internet fiyatları yüksek magazada farklı ürünler var iki hafta sonra tekrar gittik kalmamiş ürünler battane ile takim almiştık çok kaliteliydi battaniyesi falan
bende kredi kartıyla alısverıs yapmıyorum, maaş kartımdan cekıyorum dırek nakıt ,aklında olsun eskıden hesap kartından cekılmıyordu ama artık her sıte kabul edıyor , kredı kartı pek sevmıyoruz bız :)

Kızlar bugün doktor günü . Benim istediğim bi bebek arabası vardı. Şimdiden alıp koysakmı çok kararsız iki arada bi derede kaldım . Herkes daha erken bişey almayın diyor . Bende uygun denk geldi alalım farkıyla bir sürü eksiğini alırız dedim ama bilemedim . Birde kafama takılan şu mağazada tek teşir kalmış onu alıcam . Ama internettede uygun fiyata buldum ordan mı istesem bişey fark edermi sizce
hangı araba öncelıkle , valla arkadasım benmde begendıgım vardı bırtane ebebekte erken merken bosver dıyıp alsaydım 350 tl kardaydım suan bebek arablarının coguna zam gelmıs su bı ıkı hafta ıcınde

9N3gj9.jpg
resim yarım çıkmıştı bu tam hali bayıldım kızlar ben bukadar beklemiyordum 69.00 liraya bunu 5lisinide 25 liraya aldım indirimi kaçırmayın
bende canım 3 hafta once bu ayılı olanın tulumunu almıstım, farklı model olsun dıye pandalı olanından aldım 5 li hastane cıkısını bu sefer , bir tane de 10 lu ekleyıverdım begendıgımı , gecen sefer bıde baby corner ın kırmızılı bır pıjamasını aldım oda cok kalıtelı geldı

Kızlar gunaydin:KK25:
Benim bebek arabası konusunda hiç fikrim yok nasıldır hangisi daha kullanışlıdır?kimi baston daha kullanışlı diyor.ne yapayım bilemedim.olmadi artık eşimle mağaza mağaza dolaşacagiz.
Beşik azbucuk kafamda şekillendi

bende kredi kartıyla alısverıs yapmıyorum, maaş kartımdan cekıyorum dırek nakıt ,aklında olsun eskıden hesap kartından cekılmıyordu ama artık her sıte kabul edıyor , kredı kartı pek sevmıyoruz bız :)
Aaa gerçektenmi canim bunu söyledigin çok iyi oldu :KK200: hesap kartı çok evde hepsini kabul ediyordur dimi

Çok güzelmiş canım güle güle giysin oğluşun.gercekten çok uyguna almışsın.ben aziz bebede 149tl ye sordum hastane cikisini
suan işte 3 4 model var onlar ındırımde arkadasım bi , yarı yarıya benım aldıgım tzkımda 169 normalde bende 80 küsüre aldım zaten baska 10 lu hastane cıkısı almam bitanede annem alcak ben bırde ısımlı yaptıracagım yeter yenıdogan bedenı olarak kalanları 0-3 ay alıcam

Kızlar gunaydin:KK25:
Benim bebek arabası konusunda hiç fikrim yok nasıldır hangisi daha kullanışlıdır?kimi baston daha kullanışlı diyor.ne yapayım bilemedim.olmadi artık eşimle mağaza mağaza dolaşacagiz.
Beşik azbucuk kafamda şekillendi

Günaydın. Ben de bebek arabası konusunda çok bilgisiz ve kararsızdım. Herkes baston al daha hafif ve rahat diyordu. Birkaç mağaza ve bebek arabası deneye deneye sonunda karar verdim. Joie litetrax 4 alıcam. Travel diye geçiyo ama aslında bastonlara benziyor ve çok rahat açılıp kapanıyor. Ayrıca taşıması da kolay, çekerek taşıyabiliyosun. Kumaşı falan da güzel geldi bana.

Bence hangi bebek arabasının rahat olduğu herkese göre değişir. Tüm modelleri mağazada deneyip kendin defalarca açıp kapatıp biraz orada sürerek karar verebilirsin. Ben defalarca gittim geldim denedim açtım kapadım:KK49: içime sinince kararımı verdim.

Kızlaar iyi geceler herkese sizle paylaşmasam olmazdı :KK200: Eşim akşam meyve verdi yedim ve kızım kıpır kıpır olmaya başladı. Karnımı açtım eşime dedim ki izle bak tekme atıyor. Belli olmaz ört karnını dedi. Beni sinirlendirme bakacaksın buraya dedim :) Bildiğiniz tekmeleri dışardan belli oluyordu eşim şok içinde izledi hayran hayran :KK49: Şuan bile tekme atıyor. Tekme atınca karnımda vurduğu yer yukarı çıkıyor hatta bazen ne yapıyorsa karnımda yuvarlak şekil alıyordu gezdiği yerler :) İnşallah sizlere de en kısa zaman da nasip olur çok güzel bir duygu :KK16:
benıde dısardan goruyorum sallıyor karnımı, tekme attıgı yer bellı oluyor gel gelelım kı kaydedeyım dıyorum duruyor sıpa :D

Doktora gidecek olanlar hayirli haberlerle gelin insallah kendim.gitmis gibi heyecanla bekliyorum sizi. Valla milletin lafina bakmayin butceniz musaitse yerinizde varsa alin ne alacaksaniz ebebkte dun bende baktim.cok uygun gercekten tulumlu takimlar alin bence tulum cok rahat oluyor bebek arabasında kararsiz kalanlar magaza calisanlardan özellileri kulllanis bicimini öğrenip icinize sineni almak en iyisi ;)

Civilde mi guzelleri var e bebekte mi ikiside guzel ama hangisine gitsem bilemedim

Günaydın. Ben de bebek arabası konusunda çok bilgisiz ve kararsızdım. Herkes baston al daha hafif ve rahat diyordu. Birkaç mağaza ve bebek arabası deneye deneye sonunda karar verdim. Joie litetrax 4 alıcam. Travel diye geçiyo ama aslında bastonlara benziyor ve çok rahat açılıp kapanıyor. Ayrıca taşıması da kolay, çekerek taşıyabiliyosun. Kumaşı falan da güzel geldi bana.

Bence hangi bebek arabasının rahat olduğu herkese göre değişir. Tüm modelleri mağazada deneyip kendin defalarca açıp kapatıp biraz orada sürerek karar verebilirsin. Ben defalarca gittim geldim denedim açtım kapadım:KK49: içime sinince kararımı verdim.
bende bunu ıstıyorum 1100 tlıken 1350 tl suan zam gelmıs ya

Benimde beşik konusunda kafam cok karışık aslinda evim cok buyuk ama yatak odam büyük değilmis onu farkettim o yüzden ilk başlarda böyle bisey almayı dusunuyorum

Eklentiler

• SmartSelect_20180829-095324_Samsung Internet.webp
    SmartSelect_20180829-095324_Samsung Internet.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 26
Günaydın anneler, benim hiç öyle dışarıdan belli olmuyor hareketleri hatta dışarıyı geçtim karnımdaki hareketlerinden bile emin olamıyorum 19. Haftam bitti bugün belki kilomdan kaynaklıdır diyorum zayıf olmadığım için anlayamıyorum demekki falan :(

Back
X