kuzum bende yeni aldim kaliteli ve cok genis ici sekli falanda cok guzel istersen resmini atayim sana iki gozlu 2 de kucuk gozu var 2 de yaninda biberon su siseai vs. koyacak yerleri var hic okul cantasi gbi degil uygunda fiyati kargo dahil 100 t getirtirdim 2 cocuklu olunca bhnu tercih ettim daha mantikli
ben suan bu kombını cok sevıyorum bebek arabasını daha once gormustum ama ınceleyıp arastırmamıstım şuan için favorım 1450 tl bu modelı sanırım yanlııs hatırlamıyorsam bır ısvıcre markası kendı sıtası de var bayılıklerıde her sehırde mutlaka varmış alıp kullanan bı kac rkadasım var cok hos guzel gorunuyor. travel olmasına ragmen ana oturma unıtesıyle bırlıkte katlanabılıyor benım ıcın onemlı olan buydu zaten ondan travellere pek yansmıyordum ama suan hosuma gıttı , joıe markasının lıterax4 modelını begenmıstım oda 1350 tl olmus gereksız zm gelmıs resmen bu cok daha ıyı fıyat performans kalıte olarak paylasayım dedım cantanın bu rengıyle cok uyumku oldu sanırım 4 5 rengı daha var bırde allroad modelı var onun alt spet kısmı daha degısık 1600 oda tanıtım vıdeoları var ınstagramda sayfadan bakın derım
Günaydınlar @Ytmz kuzum maalesef 71 kiloyum
Ne kızımda ne de oğlumda bu aya geldigimde bu kadar kilo almamistim toplami 14 kiloydu..
Ama şimdi daha tam 5 ay bitmeden 6 kilo
Bebeğimin büyüklüğünü görüntüsünü merak ettiğim için arada YouTube videolarına bakıyorum şimdi ne kadar oldu diye:) bugün 20+4 haftalık 420 g doğup da yaşayan bir bebeğe şahit oldum tüylerim diken diken oldu o kadar küçüktü ki 5.5 6 ay kadar hastanede kalmış tabi. Ama rabbim yaşatmış şükür... Bizim bebişleri de o kadar küçükler şimdi
Haha :)) Bebiş kulaklarını tıkamıştır annesi bazen hala annemi olacağım ben diyorum. Yani tam idrak edemesemde istemsiz onun için endişeleniyor, korkuyorum. Çok tuhafmış gerçekten. Benim eşimde sen şimdiden paranoyak oldun bu çocuk doğduğunda dışarı falan çıkarmassın heralde diyor ay sağlıkla gelsin bebişlerimiz ya. Yine heyecanım tavan yaptı bak
aynı endişeleri hepimiz yaşıyoruz sanıırım. düşünsene hayatımız değişecek artık eşlerimizle kendimizi bir cana adayacağız. Gerçekten muhteşem bir duygu etrafa bakıyoruz zor gelıyor mesela çocuk yetiştirmek falan büyük sorumluluk. Ama eminim başımıza gelince öyle düşünmeyeceğiz. ben de böyle endişeler duyuyorum bazen. Hemen adapte oluruz inşallah çünkü psikolojı cok önemli. Çevremde doğdugu zaman bebegını hemen kabullenemeyenler var tabi o psıkolojık işte böyle sınavlardan geçmeyız inşallah canım
Kizlar cogunuzu okudum ayrintili usg icin ama tarihlerinizi hatirlamiyorum..dr bana 15 eylul icin randevu al dedi.. dolu oldugu icin 8 eylule almistim...ctesi yine.
Simdi yarin izin alicamda daha da one ceksem sorun olur mu.. 21 hafta 1 gunluk olucaz yarin.. en son ctesi gittigimde 400 gr 27 cm demisti..belli bi buyuklukte olmasi gerekiyormus ya...
valla bende suanda tekrardan karıstım yegenım 5 aylık oldu travel almıstı ben letgodan satcam ohlalo , cabın plus gıbı bastonlar alcam dıyo hıc kullanamadım dıyor gorunus hıcbıseymıs dıyo kucuk gelıyo zaten dıyo ana oturma unıtesı boy olarak dıyo da dıyo beyın error verdı tekrardan benım
Yaa hadi bakalım özlem giderirsin prensesinle.
Ben de 17sinde gittim en son onda da devlete gitmiştim göstermediler oğluşumu. Ayrıntılı icin de çok var daha. Gitmeyim demiştim ama çok merak ediyorum şimdi de randevu bulamıyorum ne kendi doktorumda ne devlette.
Ben yaklasik 5 sene once ogluma piercardin in klasik bebek arabasindan almistim 250 lira falan vardi heralde bi yazin kullanabildim ondan sonraki yaza 1.5 yasindan sonra sokamadim cocugu girmiyordu binmedi o kadar da para vermeli mi bilemedim