2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar ben bgn trafik kazası yaptım :KK43: okula giderken. Hızım çok azdı, aradan çok süratli bi adam çıkıp çarptı, hastaneye kadar bebeğim hiç hareket etmedi, okadar ağladım ki bişey oldu diye, şükür şuan o da bende iyiyiz. Kurşun yelek giydirerek filmler çekildi mecburen :KK43:( eve geldik artık. 24 saat dikkat edicekmişiz, dua edin nolur
Cok gecmis olsun canim.ilk aylarda bende yapmistim.. daha ufakti ama sogukkanli olmak lazim..korkma bisey olmaz..

S skelebeks cok gecmis olsun canim iyisiniz iyi olcaksiniz ❤ ay kizlar bende bugun ne fark ettim yarin kendi doktor randevum var. Ayrintilida doktor plasentada bant var demisti ama onemli degil die demisti bugun raporuma bakarken orda sirkumvallat plasenta yazdigini gordum arastirdim ve anormal plasenta die yaziyor riskleri varmis. Yarin doktoruma sorcam dua edin kotu bisey olmasin ❤ ay nw guzel seyler aliosunuz oyle ❤ @Ytmz gule gule kullansin bebisin yuzu de pek tatli masallah ❤ Papatyamaviss Papatyamaviss listende kapi susunde muhtesem onderimsin :)) ❤

matrush matrush @Sevimlipanduf bak ben bunun aynısı yaptıracagım bayıldım cok guzel ya ben sadece kanat daha cok sevıyorum.Takım seklınde 135 5 li battanıyesız 75 kargo dahıl sen ne kadara yaptırdın

Yaa bu çok güzelmiş. Kumaşı da güzel duruyor. Gördüğüm diğer kanatlı olanları beğenmiyordum. Bu zarif duruyo. Ben de yıldızlı bakıyorum. Bu mağazanın ismi ne tasarım? Okuyamadım fotoda

Kızlar ben bu tarz birşey yapicam kız için olanın erkek olarak düşündüm böyle sade birşey yada ayıcıkklı olan gibi bisey biraz daha sade ikea çerçeveler bunlar 21 tl ye satılıyor sanırım arka fon çıkartmak ve pleksi harflere bakıyor iş gerisi hayal gücünüze kalmış:)
pinterestte boll boll örnek var
Ben de ikeadan lame çerçeve aldım pleksiden de ismini yazdırdım :) Bide tavşan aldım konseptimizi tavşan yaptık onu da çiçeklerle yapıştırıp süslicem. Senin yaptığından görümcem yaptı çok tatlı oldu o yapmasa ben de bu çerceveden alırdım :)

İndirimli uygun dedigin bile süs malzemesi 250tl maşallah canim demekki yaptirilsa daha çok tutacakmiş tanidigimiz cicekci var biz oraya yaptiracagiz hastane suslemesini simdiden kolay gelsin tatlim
Canım ben 20 anahtarlık 20 gül sulu şişe malzemesi aldım. Şişeleri 1.20 den aldım burda adam aynı şişenin tanesine 2.5 tl dedi. Maskotu 3 tlye aldım burda 5 tl dediler. Yani uyguna gelmiş oldu. Pleksiyi 0,60 kuruş gibi bi fiyata yaptırdım tanesini burda arkasına bitane şifon çiçek koymuşar 2.5 tlye satıyorlar. Bunları hep paylaşcağım o zaman daha net anlaşılcak. Her girdiğim iş yeri dolar yükseldi vs. Artık ben bu cümleyi duymaktan çok sıkıldım. Sanki fiyat yüksek die suçluyoruz esnafta çok konuşuyor en güzeli netten almak

Kızlar ben bu tarz birşey yapicam kız için olanın erkek olarak düşündüm böyle sade birşey yada ayıcıkklı olan gibi bisey biraz daha sade ikea çerçeveler bunlar 21 tl ye satılıyor sanırım arka fon çıkartmak ve pleksi harflere bakıyor iş gerisi hayal gücünüze kalmış:)
pinterestte boll boll örnek var

Çok güzeller. Ben de şöyle bir şey buldum ama daha fiyat sormadım. Uçuk bi rakam çıkacak kesin :110:

Eklentiler

• Screenshot_20180906-190636.webp
    Screenshot_20180906-190636.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 63
Beyinde koroid plexus kisti çıktı malesef tek taraflı degil 2 taraflıymış diger herşey normalmiş doktor endişe etme geçer dedi ama takmamak ne mümkün amniyosentez yapabilirsin kesin tanı için ama bence gerek yok dedi biliyor Rabbimden geleni her rğrlü kabul edeceğimizi gerisi Allaha kaldı dua edin 27 eylülde tekrar bakılacak inşallah o zamana kadar geçer
Canım benim çok geçmiş olsun korkma ve sakın stres yapma lütfen çünkü bu kist bu haftalarda oluyormuş sonra kendi kendine yok oluyormuş bol bol dua et Allahın izniyle sağ salim doğacak meleğin :KK200:

Merhaba, ben de 20+5 haftalık hamileyim. 2 hafta önce doktorum kalbinde parlaklık gördüğü için ayrıntılı ultrasona yönlendirmişti. Perinatoloji uzmanı baktı, kalbinde 3 parlaklık var demişti. Normalde 2 taneye kadar önemli değil diyoruz amniyosentez öneririm demişti yaptırmadım. Dün tekrar ayrıntılı ultrason için başka doktora gittim o da 2 tane gördüğünü önemli bir buldu olmadığını söyledi. Sizin de ufak bir parlamayı okuyunca paylaşmak istedim. Bayaa endişelenmiştim ama şimdi daha rahatım. Doktorunuz size ekstra bişey söyledi mi merak ediyorum. Sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz inşallah.

Benimde detaylı ultrasonum 17 haftada yapıldı sağlık problemlerinden dolayı herşey erken yapılıyor. Hamilelik öncesi ve hamilelik döneminde hep perinatolog kontrolündeyim. Benim bebeğimdeki ufak bir parlaklık doktor önemli değil ilerleyen aylarda geçer dedi. Doktoruma güvendiğim için sıkıntı yapmadım. Sizde bir perinatologla görüşün. Ben kendi doktorumu seçerken çok araştırdım. Allah’dan çok memnunum. Benim gebeliğim yüksek riskli olmasına rağmen allah şükür bir sıkıntı yaşamadık.

Çok güzeller. Ben de şöyle bir şey buldum ama daha fiyat sormadım. Uçuk bi rakam çıkacak kesin :110:
Canım eylül yazan hariç ikisini de sordum 150 lira dedi. Senin baktığında o civar bişedir. Fiyatlar genelde 100 lira üstünde. Emeğine saygı duyuyorum özellikle satan kişilerin ismini kırpmadım bunlarada bi bakın bence. Bana fiyatlı gelmişti ama kendim yapmaya kalktım fiyatı 100 e yakın tuttu. Kargolar yarın gelcek hafta sonu herşeyi yapacağım. Eğer vaktin varsa sende kendin yapabilirsin. Ben fiyattan dolayı değil de kendim keyif aldığım için yapmaya karar vermiştim. Ama anladım ki kendin yapınca daha uyguna geliyormuş :)

Eklentiler

• ACCCA77C-F48D-401A-A8C4-23CDDC0242DF.webp
    ACCCA77C-F48D-401A-A8C4-23CDDC0242DF.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 69
  • D8B3F9EA-EA71-4934-BC91-2F79AC0F34B1.webp
    D8B3F9EA-EA71-4934-BC91-2F79AC0F34B1.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 66
  • D1657DD2-3152-4644-90F7-B9D928C4D8DB.webp
    D1657DD2-3152-4644-90F7-B9D928C4D8DB.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 80
S skelebeks çok üzüldüm Allahım korumuş .. Benim de en çok korktuğum şey arabayla bi yere gidesim gelmiyor. İşe bile eşim bırakıyor yine de tedirgin oluyorum.. İnşallah bir daha yaşamazsın canım böyle bir şeyi Allahım bebeğine ve sana sağlık sıhhat versin

Canım eylül yazan hariç ikisini de sordum 150 lira dedi. Senin baktığında o civar bişedir. Fiyatlar genelde 100 lira üstünde. Emeğine saygı duyuyorum özellikle satan kişilerin ismini kırpmadım bunlarada bi bakın bence. Bana fiyatlı gelmişti ama kendim yapmaya kalktım fiyatı 100 e yakın tuttu. Kargolar yarın gelcek hafta sonu herşeyi yapacağım. Eğer vaktin varsa sende kendin yapabilirsin. Ben fiyattan dolayı değil de kendim keyif aldığım için yapmaya karar vermiştim. Ama anladım ki kendin yapınca daha uyguna geliyormuş :)

Çok sağol canım. Bunlara da bakayım. Benim vaktim bol da elim yatkın değil hiç böyle şeylere :KK43: kardeşime göstericem, yapabilirse o yapar. Yoksa mecbur böyle alıcam. Önce bi isim bulalım da inşallah :)

Çok sağol canım. Bunlara da bakayım. Benim vaktim bol da elim yatkın değil hiç böyle şeylere :KK43: kardeşime göstericem, yapabilirse o yapar. Yoksa mecbur böyle alıcam. Önce bi isim bulalım da inşallah :)
Canım valla benim de elim yatkın değil sanıyordum nişanda yine bebeğime yaptığım gibi iki farklı süsleme yaptım nikah şekeri gibi süslerden. Makasıma hatta tepsime kadar kendim yapmıştım o yüzden hiç hazır yaparım diye düşünmedim :)) Sende yaparsın çok basit ve inanılmaaaazz keyifli

Slm hamişler :) ben bugün şeker yüklemesi yaptırdım,allaha şükür normal çıktı,diyabetli değilmişim.detaylı ultrasonum da iyi çıkmıştı zaten.simdilik atlattım önemli detayları.darısı başınıza.hastaneden dönerken kızıma eldiven,başlık,çorap ve saç bandı aldım.hepsi o kadar tatlı ve kokoş ki anlatamam :)

Kizlar bebek bezi stoklamaya basladiniz mi?Ben tr deyken bir suru aldim benim daha 15 aylik bir bebegimde var cunku ama cok cabuk tukenecek bir stok:))

Eklentiler

• 20180906_191353.webp
    20180906_191353.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 88
kalkan farklı sey canım , onun kullandıgı kelebektır. Avent gogus kalkanı farklı bır sey
Eki Görüntüle 2186597 Eki Görüntüle 2186599
https://www.google.com.tr/imgres?im...6bdAhUGkiwKHde8BcQQMwgoKAIwAg&iact=mrc&uact=8

Eki Görüntüle 2186600
üstteki resimdekiler benim bahsettıgım kremı surup bunu yerlestıryorsun hava alabılıyor yada kapalı olanı takıp sutun aksa bıle orda toplanabılıyor kendı sutun le iyileşme surecı olabılıyor.bunu gogsune koydugunda kesınlıkle hıcbırsey degmıyor hava alıp uzerıne bısey temas etmedıgı ıcınde iyileşme süreci çok daha hızlı oluyor canım
Bu gögüsündeyken bebis emmiyormu ayni görüntüdeydi gögusünde senin paylaştigin aparattan vardı bebek cok iyi ememiyordu yoksa diger gumus gibi bu silikonu koyup emecegi zaman mi çikartiyorsun bu farklı biseymi ?

Gunaydin arkadaslar siz hizlisiniz valla alisveris konusunda ben erken alma taraftari degilim acikcasi gule gule saglikla giysinler insallah kuzular dr a gidecek olanlar hayirli haberlerle dönün :anneadayı::anneadayı:
Bende senin gibiyim Eylül sonunda Ekim de başlayacağım alışverişe

Kızlar merhaba buda benim minik oğluşum babası gibi uykucu çıktı :uykucu: size bir şey sormak istiyorum sağlık ocağında kan tahlili falan vermiştim idrar tahlili de istemişti ve sonuçta idrar yolu enfeksiyonu çıktı bana antibiyotik yazdı inşallah geçer ama antibiyotik içmeye de çekiniyorum

Eklentiler

• _20180906_204106.webp
    _20180906_204106.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 83
Back
X