2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar bu arada sizi gördükçe alışverişe hevesleniyorum ama kararlıyım Ekim'i beklemeye

Ben hazır bez yerine yıkanabilir bebek bezi kullanacağım. Şimdilik tek alış verişim bu. Merak edenler olursa sosyal medtada grupları da var YBB diye inceleyebilirsiniz

Huylu huyundan vazgecmez yaslandikca daha da b.. cikar ustelik Allah sabir versin artik oyle laflarini takmayacaksiniz ya da kötü olacaksiniz baska caresi yokki karsindaki halden anlamayınca agzinla kus tutsan bos

Teşekkür ederim canım bayaa bekletti ama bu defa devletteki söyledi sonunda :) Ayrıntılıyı bekliyorduk biz :))
hayırlı olsun kuzum bır kız daha gelıyor he :) ayrıntılın ne zaman senın :) birde o bebek bezlerıne baktım sanırım ben kullanamam ya cok fazla zahmet evet bebek ıcın daha ıyı belkı ama

Kızlar soobe mağazasında çok güzel indirim var yenidoğanlar için.ben dün akşam internet sitesinden sipariş verdim.kolsuz ve uzun kollu çıt çıtlı badiler ve patikli patiksiz eşofman altları aldım.fiyatlari çok uygundu.haberiniz olsun :)

evet bende devamlı bakıyorum oraya ama kıyafete bısure ara verdık bakalım :)

Kızlar demir hapını bana eczane sabah yemekten yarım saat önce ic dedi ama ben çok erken kalkıp kahvaltı ediyorum birde süt ürünleri tüketiyorum, gün içinde kullansam olur mu acaba siz nasıl kullaniyorsunuz

hayırlı olsun kuzum bır kız daha gelıyor he :) ayrıntılın ne zaman senın :) birde o bebek bezlerıne baktım sanırım ben kullanamam ya cok fazla zahmet evet bebek ıcın daha ıyı belkı ama

Ayın 10'undan sonra daha net görünür dediler henüz randevu almadım canım. Önümüzdeki hafta için düşünüyoruz.

kuzum bildiğim kadarıyla gun ıcınde olmaz ama gece yatmaadan 2saat once kullabılırsın

İnşallah canım hayırlı haberler alalım hepimiz :) Ben zeynep kamile bakıyorum ara ara ama hiç şansım yok eğer oradan da randevu alabilirsen çok iyi olacak
aa sende o konuyu kacırmıssın , burdan 2 arkadas aynı anda aldılar benımde arkadasım bakıyordu zeynep kamılde bende ona buldum 2 3 gun sonra aldım, tam 1bucukta actılar sıstemı 8 randevu var zaten ve bırde telefondan doppler randevu cıkmıyormus ben pcden aldım arkadasıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…