2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Merhaba hanımlar

Baby 2 go bebek arabaları hakkında bilginiz varmı yada kullanan bi tanıdığınız olumlu yada olumsuz yönlerini bilen varsa anlatabilirmi

Biz gittik inceledik beğendik ama ilk çocuk olacağı için tecrübesiziz

Herşey gönlünce olsun canm benm

İnerden aldın kac Tl ye aldın :)

Bittimi ayrıntılın sonuç nedir cinsiyetinizi sormadan önce sagliginiz iyidir inşallah
Bitti canim bayagi uzun uzun inceledi sura bobrek ,sura kalp odasi surasi aortu, surasi beyincigi,surasi corpus callasumu fln diye...her sey normalmis cok sukur sadece lateral ventrikul degeri 9mm diye 10 gün sonra kendi doktoruma tekrar olcum istedi. Kafana takilacak bir sey degil sadece kontrol amacli dedi ama benim gibi pimpirik biri tabi ki basladim Allah im genisleme olmasin bir sıkıntı olmasin diye dua etmeye:) cinsiyet de kesin erkekmis bu arada:)

Kış demek ıstemıştım
He ben kiz mi diye okudum :))
Evet kis 8 aralik
Bu arada eminonu gitmistim kizlar.selde kaldim ya simdi geldim 5 saattir ayaktayim..yagmurlu olmasina ragmen cokta kalabalikti okul ustu diye herhalde...yine de biseler aldim..cok cesit var insanin basi donuyo.

Cnim benim kızımın kalbinde parlaklik görüldü ve buyukihtimalle zamanla kaybolur dedi doktorum çok şükür kizim saglikli.geçen has.bi bayanla konuştum onunda bebeğinin bagirsaginda parlaklik gozukmus. ve kadın hiç olumsuz değildi.bu parlakliklar çoğu organlarda gozukebilirmis.çok şükür o zamanlar yaşımdan dolayi internet azlığından hiç internette bkmamistim yoksa dahada zehir edecektim kendime hayatı.lütfen sende başka bi doktora daha sonuçlarını göster inşa bişey çıkmaz.Rabbim kimseyi evladiyla sinamasun.aklıma gelmişken net te kalpte parlakliga bakayım kesin en kötü senoryalar yazılıp cizilmistir.

@Zezey4545 cnim 7yil önce renkli usg çıkan parlaklığı yeni arastiriyorumveeee tahmin ettiğim gibi en kötü senaryolar çizilmiş.özellikle down sen.denilmiş ve kalp kireclenmesi vs.iyiki de o zamanlar internetim yokmuş yoksa kafayı yerdim
peki senin beebisin gelişimi nasil?

Bence rengi çok güzel canım fakat benimde eşim kahve rengi gold olan arabayı beğenmedi arada bir beğenmemezlikleri tutuyor sanırım

Evet aslında doğru kış bebeği olucak bizimkiler yaza fıldır fıldır olurlar inşAllah. Bebek arabası konusunda kararsız ve fikirsiz kaldığım kadar daha önce hiç kalmamıştım. Traveller çokk güzel albenisi var fakat mantıken zor bir araba. Normal arabalarda da çift yönlü olması şart. Ana kucağı gerekli olurmu acaba sence canım? Ben o iki modele bi bakayım birazdan.

İnsallah ya. Tekrar gitcem salı günü toksoplazma gibi enfeksiyon mu o belli olcak. Pek bir bilgi vermedi takip etcez dedi
bendede cikti toksoplazma en basta tekrar test yapildi bi sorun cikmadi sukur onceden gecirmissin hamilelik sirasinda degil dedi sendede cikmaz insallah ferah tut kalbini

Hadi gözun aydin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…