Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hiç bilgim yok canım git istersen ne olacak. Daha çok var 26sine. Git bence. :) Biz ayın 3unde acilde öğrendik bebisi. Direkt özele gittik yinr aynı gün. Bundan sonra napmamiz gerek süreç nasıl ilerlicek diye. Ilk gebeliğim. 2 gün sonra gel dedi değerlerin 2 katına çıkması için. Gittik sonra yine 2 gün sonraya çağırdı. Kese görünmedi. Ondan sonra yine. :) Göründü bu kez. Bi de dün çağırmıştı kalp duyulmadi. 17sinde görüşürüz dedi. Sağ olsun ilgili baya. 4 kez çağırdı ayın 3unden bu yana. Git bence...
Evet. :)))) Miniminnacik 1 cm bile yok. Büyüse de doğsa diyorum. :)))) Gecer mi ki zaman. :) 2 sene oldu evleneli 1 yil hapla korundum. Sonra biraktim. 3 4 ay sonra dusunuyorduk ama olmaz hemen calismalara baslayalim dedik oldu. :)))) Cok sukur bi sıkıntım da yok herşey yolunda. Kalp sesini bekliyorumm. :)
Evet. :)))) Miniminnacik 1 cm bile yok. Büyüse de doğsa diyorum. :)))) Gecer mi ki zaman. :) 2 sene oldu evleneli 1 yil hapla korundum. Sonra biraktim. 3 4 ay sonra dusunuyorduk ama olmaz hemen calismalara baslayalim dedik oldu. :)))) Cok sukur bi sıkıntım da yok herşey yolunda. Kalp sesini bekliyorumm. :)