- 22 Kasım 2010
- 11.482
- 20.720
- 598
Yeni yil bebegi, 2018 in ilk bebegi filan oluruz belki :)Evet Aralık sonu da olabilir yeni yıla bebisle gireriz ne güzel olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni yil bebegi, 2018 in ilk bebegi filan oluruz belki :)Evet Aralık sonu da olabilir yeni yıla bebisle gireriz ne güzel olur
Evet bunu ben de düşünüyorum. Aralikta da dogsa gec veririm herhalde. 2018 in ilk bebegi olurz belki :)Evet ya Bu da benim Kafamı kurcalıyor Bir de tam yılbaşına geliyormuş ahaha ben Ocak olsun istiyorum benim de doğum günüm ocakk eşim de hiç istemiyor yıl sonu olmasını kendisi öğretmen olduğu için hep o açıdan bakıyor okula kayıt ederken sıkıntı olurmuş yıl sonu olsa da bir Ocak yapalım diyor kendinden 1 yaş büyük lerle okuyacak neredeyse dıyor o açıdan da kötü
Televizyonlara cikarmisiz ayy heheheYeni yil bebegi, 2018 in ilk bebegi filan oluruz belki :)
Cikariz bnceTelevizyonlara cikarmisiz ayy hehehe
Belli mi olur :) saglikla gelsinler de...Televizyonlara cikarmisiz ayy hehehe
Zorladıysan ondan olmuştur canım korkma.
sagolun kızlar içim rahatladı çok korktum zaten bu geceden suana kadar kasıklarımda batma var sürekli. Gece de midem bulandı uyuyamadım kötü kötü rüyalar gördüm gece boyuKorkma bnm haftalardir cekiyorum bnm de oyle disindende olabilir
Günaydın kızlar dün pembepantere cok üzüldüm ondan sonra girip okusyasim bilr gelmedi :/ Allah im ona sabir versin tez zamanda mucizesini göndersin..
Ben halsizlikten calisamiyorum is yerinde goze batmaya başladım sanirim :) idare etsinler 2-3 ay
Pazartesi kontrole gidecegim doktorumla uzun konuşma imaknim olursa ssdv hakkındaki dusuncesini soracagim sicak bakacağını düşünmüyorum ama bi heves en azindan doğum spontan baslasin sezaryen olacaksada
Bn bebisimin kalp atisini duyana kadar uykumda sayikliyordum kan degerimin düştüğü goruyordum tamamen psikolojik artik o kadar rahatim ki migden bulaniyorsa sevin bnce iyi bsy bu seni yoruyor ama katlancaz artik saclarimda beyazlar bile cikti bnmsagolun kızlar içim rahatladı çok korktum zaten bu geceden suana kadar kasıklarımda batma var sürekli. Gece de midem bulandı uyuyamadım kötü kötü rüyalar gördüm gece boyu![]()
Hastane cok onemli umursamaz oluyorlar can ya cok sinirleniyorum boyle seylereBirkaç kan tahlili için devlet hastanesine gittim bu sabah gitmişken muayenede olayım dedim öyle öküz bi doktora denk geldim ki ya da devlettekilerin hepsi aynı onu bilmiyorum ultrason ekranını bile bana döndürmedi kendi baktı etti kalk dedi peçete bile vermediler o jel komple üzerimde kaldı nasıl bebek dedim daha çok küçük takip edilceke işte dedi annem bebeğin yerini sordu yeri falan yok daha onun dedi deli misir nedid sabah sabah canım sıkıldı biranönce kendi doktoruma gitmek istedim :)
Gunaydin tatlimgünaydınlar![]()
Ohh ohh masallah hoşgeldin eklerler smdi senode kac haftalik bebisinhanımlar biri beni de listeye ekleyebilir mi lütfen :)
SAT: 03 Nisan
Tahmini doğum tarihi : 08.01.2019
İlk bebeğim nasip olursa
hosgeldin aramiza canim bebekicin i etiketle baslangic ve guncel kilonu boyunuda bu arkadasimiza bildirhanımlar biri beni de listeye ekleyebilir mi lütfen :)
SAT: 03 Nisan
Tahmini doğum tarihi : 08.01.2019
İlk bebeğim nasip olursa
hoşgeldin canım nasıl gidiyor hamişlikgünaydınlar![]()
Maalesef aydindayim canim buraya rn yakin izmirde ahmet akkoca var oda ssdv yapiyor diyr biliyorum ama benim doktorum iyi sezaryen de dese ondayim Allah in izni ileMerhaba. Ssvd istediğinizi görünce yazayım dedim. Eğer istanbuldaysanız dr. Lalehan kutlay ı şiddetle tavsiye ederim ssvd için. Ssvd yaptıran nadir doktorlardan :) Allah gönlünüze göre versin.
benim ilk dooğum sezaryan olunca dr bana da aralık son günleri ocak ilk günleri doğum olur durumuna göre dediGünaydın kızlar
@Katrina_ bende listeye eklerken aklıma geldi biz aralık annesi olabiliriz sanki diye![]()