Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet kullanıyorum canım ama bu aralar gunde bu tane ıcıyorumProgestan falan kullaniyomusun canim
Insallah canim valla bu dokuz ay nasil gececek dua edin arkadaslaryarın inşallah seninde güzel haberlerini alırız arkadaşım gönlünü ferah tutu benim oğlumda mide bulantısı hiç yoktu sadece kokuya hassasiyet vardı o kadar
sorma yaa evde olmak harika yan gelip yatıyordum hafta sonuGunaydin yine bir is gunu..ne.guzel yatiyoduk yaaa :))
nasılsın arkadaşım biz cumartesi gittik kuzuyu gördük lekelenme oldu cuma sahurda onu sağlıkla görmek mutlu etti
dr 3 hafta sonra gelin dedi. İkili test hakkında konuştuk yaştan dolayı riskli çıkar zaten dedi bende nifty testini istediğimi söyledim büyük ihtimalle onu yaptıracağız
Günaydın işe sürünerek geldim uykummm varrrrr
İnş benimledir kuzum beklemedeym bakalım düzgün bi Dr bulursam acilci gidicmGunaydin herkese canim mide bulantisi bebegin canliligina dair guzel seymis onceki hamileligimde dr oyle diyodu bende ne mide bulantisi ne bisy belkide hamileligim digerine benzemeyecek yarin kontrolum var bir suru seneryo yazdim simdiden cok heyacanliyim hakkimizda hayirlisi olsun
Sen nasilsin canim..geldiimi bidaha lekelenmen..Allah korusun tedirgin oluyo insan.sorma yaa evde olmak harika yan gelip yatıyordum hafta sonu
iyiyim canım çok şükür cumartesi öğleden sonradan beri gelmediSen nasilsin canim..geldiimi bidaha lekelenmen..Allah korusun tedirgin oluyo insan.
Cok sukur canim..bende bulantiyla debeleniyorumiyiyim canım çok şükür cumartesi öğleden sonradan beri gelmedi
inşallah bir daha görmem dr gidip kalp atışını duyana kadar içim içimi yedi
bulantı bende de var maalesefCok sukur canim..bende bulantiyla debeleniyorum![]()
bende yatıyorum hemen aklıma gelıyo ya sagıma yada soluma yatmaya çalışıyorumGunaydin kixlar bise sorcam ya size ben surekli sirtustu yatiyorum acaba bebege bi zarari olur mu ki
Bu süreçte rapor alıp dinlensen mi? İyi ki çalışmıyorum dedirtti bu süreç bana . Ama çok şükür iyiyim artık . Bünye meselesi dedi doktorum . Keşke her bebekte böyle olsamGünaydın işe sürünerek geldim uykummm varrrrr
İstediğin gibi yatabilirsin henüz çok küçük. Ben yüz üstü yatıyorum mesela.. Hep o pozisyonda olmuyoruz sonuçtaGunaydin kixlar bise sorcam ya size ben surekli sirtustu yatiyorum acaba bebege bi zarari olur mu ki
Aş ermek gibi miyaaa hem midem kötü hem canım sarımsaklı yoğurtlu patates kızartması çekiyor. ağzımın suları akıyor şu an yoğurtlu patates diyee![]()