• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canim insallah kisa surer.
Cubuk kraker,naneli seker ve leblebi biraz rahatlatiyordu beni.
Ama berbat bisi biliyorum. 16nci haftaya kadar surdu benim. Evdeki sivi sabun,deterjan,yumusatici her seyyy kokuyordu. Mutfagin yolunu unutmustum zaten. Oturma odasindaki kanapede 24 saatim geciyordu.
Umarim benimki gibi uzun surmez canim senin
Aynen canım 2-3 gündür çubuk kraker ve su ile duruyorum akşam olunca hafifliyor eşim zorla bişiyler yediriyor

Kizlar ya coraspin kanama dusuk ihtimalini arttiriyormus bnm de kanama alanim artmis. Doktorlar israrla almaya devam et diyorlar. Napicam ben :/ coraspinin pihtilasmayi onledigi bile kesin degilken ( bende pihtilasma sorunu var mi o bile kesin degil) almaya devam etmek istemiyorum. Kessem mi ?
Benim onceki dusugumde.kanamam.olunca coraspini hemen kesmistik..igneye devam ettim.ama bende pihtilasma var bi genimde..gerci ilaci birakinca kanamam azalmadi kaybettim ama.genelde biraktiriyolar

Kizlar ya coraspin kanama dusuk ihtimalini arttiriyormus bnm de kanama alanim artmis. Doktorlar israrla almaya devam et diyorlar. Napicam ben :/ coraspinin pihtilasmayi onledigi bile kesin degilken ( bende pihtilasma sorunu var mi o bile kesin degil) almaya devam etmek istemiyorum. Kessem mi ?

canım ben tüp bebekte coraspirin kullanıyordum lekelenme başlayınca dr hemen coraspirini kes dedi

Benimde bugün bulantım yok .insan olmayıncada neden bugün yok diye takıyor:110:
bu gelip giden birşey sonucta canım her gun aynısı aynı derece de yasanmıyor.Yediğie içtigne gore bıle derecesı fark edıyor.
Ben mesela ilaçları gece ıcmeye basladım daha ıyı gecıyo gun ıcınde artık.Sahurda sut ıcıyorum bos mıdeyle kalkmamıs oluyorum daha ıyı oluyor.Salatalık domates tuzlayıp yıyorum hep.Ama mesela ekmek yemiş olsam duramazdım ayakta butun gun

bu gelip giden birşey sonucta canım her gun aynısı aynı derece de yasanmıyor.Yediğie içtigne gore bıle derecesı fark edıyor.
Ben mesela ilaçları gece ıcmeye basladım daha ıyı gecıyo gun ıcınde artık.Sahurda sut ıcıyorum bos mıdeyle kalkmamıs oluyorum daha ıyı oluyor.Salatalık domates tuzlayıp yıyorum hep.Ama mesela ekmek yemiş olsam duramazdım ayakta butun gun
Gerçekten öyle bir günümüz bir günümüzü tutmuyor.sağlıkla gelsinler vallahi paranoyak oldum

11.haftada kalbi durdu cnm ilk gebeligimde. Hic kanama alani vs olusmamisti bile. Tedbir amacli verdi bunda.

Bence doktorunu dinlemelisin, sonuçta bir bildiği var. Ya da farklı doktorlardan bilgi alabilirsin. Benimde hiç bir sorunum yok görünüyor ama dr yine de kullan dedi. Daha önce bir düşük olduğu için.

Son düzenleme:
Hanımlar msjlara biraz gozattim bende sizin gibi mide bulantılarindan muzdaribim ictigim su bile beni mahvediyor. Bir de siz oruç tutuyor musunuz mide bulantilarim çok ama istifra olmuyor diye ben tutuyorum ama bu seferde başımı kaldırdigim an gözlerim kararıyor

Hanımlar msjlara biraz gozattim bende sizin gibi mide bulantılarindan muzdaribim ictigim su bile beni mahvediyor. Bir de siz oruç tutuyor musunuz mide bulantilarim çok ama istifra olmuyor diye ben tutuyorum ama bu seferde başımı kaldırdigim an gözlerim kararıyor
Ben tutmuyorum canım doktor kesinlikle tutma gibi bişiy söylemedi kendini iyi hissedersen tut dedi ama ben korkumdan tutmadım sadece 1 gün tuttum

Maalesef, tutamıyorum ben. :( Zaten saatlik ilaçlarım var, ayrıca deli gibi kusuyorum :(

Oh tabı ıstah varken yeee yahu. Ben de 7.haftaya kadar çok iştahlydım ama hcg arttıkca birden azaldı sabah ıstifraları basladı. koku hassasiyetım basladı. En sevdıgım yemeklerden tiksindim bıkac sey yıyebılıyorum ama meyve kurumeyve ıle farkı kapıyorum zayıflamayım da dha da :)
Canım senin derdin zayıflamamak benimki şişmanlamamak :-) ilk hamileliğimde tam 26 kilo aldım ve aşırı şişmiştim. Bu kez daha dikkatli olacağım insallah.

Oh tabı ıstah varken yeee yahu. Ben de 7.haftaya kadar çok iştahlydım ama hcg arttıkca birden azaldı sabah ıstifraları basladı. koku hassasiyetım basladı. En sevdıgım yemeklerden tiksindim bıkac sey yıyebılıyorum ama meyve kurumeyve ıle farkı kapıyorum zayıflamayım da dha da :)
Canım senin derdin zayıflamamak benimki şişmanlamamak :-) ilk hamileliğimde tam 26 kilo aldım ve aşırı şişmiştim. Bu kez daha dikkatli olacağım insallah.

Geçen gün bende bunu söylemek istedim ama böyle durumlarda yönlendirme yapmak ne kadar doğru olur bilemiyorum canım. İçine nasıl sinecekse öyle yap.

Miniğin hayırlı olsun canım. Kaşıntı deyince akla hemen karaciğer enzimleri geliyor. Bence hastaneye gidip test yaptır bu durumu doktoruna söyle. Ben hamileliğimi öğrendiğimden beri bununla uğraşıyorum. Haftada bir gidip kan veriyorum. Enzimlerim yükseldiği için folik asiti kesti doktor, onun yerine ace plus selenyum adında bir vitamin verdi. Doğal bir ilaçmış ve enzimleri baskılıyormuş. Yaklaşık 10 gündür onu içiyorum ve sürekli kontrol altındayım. Kadın doğum doktorum beni gastroenteroloji bölümüne sevketti. Takibim orda yapılıyor. Belki de hiç böyle bir şey yoktur endişe etme ama ihmal de etme derim :KK66:
Teşekkürler şimdilik ilacı kestik bakalım bir etki olacak mı sonrasında duruma göre hareket edicez

Maalesef, tutamıyorum ben. :KK43: Zaten saatlik ilaçlarım var, ayrıca deli gibi kusuyorum :KK43:
Aynen canım yaaa :olamaz::KK48:sen aldıklarını bana ver heheh:) ben kılo alamıcakmısım gb gelıyyor ama zaten heralde 5.aydan sonra falan alınıyormuş alırım dımı

Back
X