• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Hala okadar şaşkinimki:110: en son kontrolümde cirkin kurba yavrusuydu minik melegim şimdi burnu elleri ayaklari annesi gibi sag bacagini karnina cekmiş yatiyo o minik elleriyle kendi yüzünü okşuyo Rabbimin gözle görülür mucizesi bu Rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah.
Ya ne güzel daha benim ki belli bile değil ama düşündükçe çok hoşuma gidiyor 2.3 cm bebiş mezurayı aldım elime bakıyorum 2 cm ne kadar diye fındık kadar daha :)

GD5DdN.jpg
inşallah foto çıkar bugn kontrol vardı nabzı 189 ile atıyordu. Okadar hareketliydiki dr düzgün foto yakalamakta zorlandı hep dönüyordu suda. Kıza benzetti ama kesin değil dedi :)

Arkadaşlar mide bulantısı beni mahvetti.Öğretmenim okula gidemiyorum.yataktan kalkamyorum.zehir yutmuş gibiyim Allah ım.Galiba dayanamayacagm artk.tükürüğümü asla yutamyorum.yutunca kusuyorum.kafayı yicem.ilk oglumda da boyleydim.Ben nasl unutmuşum cektiklerimi de hamile kalmışım bilmiyorum.

Bunlara ek benım doktorum toksoplazma ve rubella testlerını ıstedı canım.Bi kaç arkadasımda da ıstemıstı. Hani bi enfeksiyon kapıp kapmadıgına dair toksoplazma mesela kedı dıskısından ozzellıkle bulasıyor ve malesef coguda yıkanmamıs sebze meyvelerden bulaşabılıyormus. Arastırıpp bakabılırsın canım
Benim de dr um yaptırdı. Bence kediden bulaşma olasılığı çok düşük. Benim çocukluğum kedilerle geçti hatta kumlarını ben temizlerdim. Bir de asla iyi pişmemiş içi kırmızıya yakın et yemem. Hep çok pişmiş yerim ve toksoplazma negatif çıktı hiç geçirmemişim. Annemin de çocukluğu kedilerle geçmiş ilk gebeliğinde toksoplazmadan düşük yapmış çünkü annem çiğ ete aşermiş ve her gün çiğ et yemiş. Kızlar toksoplazmadı negatif çıkanlar aman diyim bir yerden bişe yerken hamile olduğunuzu belirtin ve fazla pişmiş isteyin

Ay kızlar çok sinirliyim, eşim çok yemek seçiyor bunaldım valla , birde duygusalim zaten bu aralar, eskiden olsa hakkından gelirdim :sinirli:Simdi onu da yapamıyorum sinirim içimde kaliyor:KK61:Temizlik vs. Yardım ediyor da, yemek seçmesi çok yıpratıcı oluyor cidden
Anlayışlı olmalı bence. Biz ya eşimle yemek yapıyoruz ya eşim yemek yapıyor. Mide bulantım ve halsizliğim çok fazla olduğu için.. hatta sabah bana tost hazırladı iki dk başında durdum diye 2 kez kustum bugun. Koku hala burnumda. Yemek seçiyorsa pazardan marketten ne seviyorsa alsın sen tarif et o yapsın bence çok kasma kendini

Arkadaşlar mide bulantısı beni mahvetti.Öğretmenim okula gidemiyorum.yataktan kalkamyorum.zehir yutmuş gibiyim Allah ım.Galiba dayanamayacagm artk.tükürüğümü asla yutamyorum.yutunca kusuyorum.kafayı yicem.ilk oglumda da boyleydim.Ben nasl unutmuşum cektiklerimi de hamile kalmışım bilmiyorum.
Ayyy bende mide bulantısı yaşayanlar nasıl 2. Kez hamile kalıyor diye düşünüyordum son günlerde :))) Hep diyordum ilkinden sonra ikinciye çok ara vermicem arkadas gibi büyürler falan ama yok yani 2 aydır robot gibiyim ne yaşadığımdan ne hamileliğimden hiç bişe anlamadım

Kızlar ben geldim 10 gündür yaklaşık yoktum buralarda :)
Bugün 9. Haftamızı doldurduk bizde kontrole gittim devlet hastanesine bebişim 23 mm olmuş, 2 li test için günümü de verdi Temmuz'un 11 inde, bayramda çok kötüydüm aşırı mide ağrıları krampları yaşadım acillik oldum midem ağrıyor ben bebeğe bişiy oluyor diye ağlıyorum nasıl saçmaladıysam artık :)) bir de folbiol kullanan arkadaşlar doktor bana onu bıraktırdı bebeğin kalp atışları duyulduktan sonra ağır bir folik asite gerek yok dedi fazla folik asit bebekte otizm yapar falan dedi içinde b12 vitamin olan bulantı da önleyici folidoce verdi ama bulantıyı malesef bende önlemedi hastaneden öğüre öğure geldim içim dışıma çıktı :KK43: şimdi en erken randevum 5 temmuz da özel hastanedeki doktorum da herşey iyi güzel ama iki hafta beklemek insana 2 sene gibi geliyor her gün görmek istiyorum :)
İstediğin zaman git. Ben hep bi bahaneyle (yalan olmayan) 10 günde 1 gidip duruyorum doktorum hiç kötü bi tepki vermedi anlayışlı davranıyor :))

Oyle kusmam olmuyor ama öğurmekten boğazım yırtılacak kuru kuru öğurup duruyorum, devletteki doktorum devam demişti folbiola değiştirelim demedi özeldeki doktorum değiştirelim dedi bugün ki devletteki doktorum da onayladı amann ortalık karışık 3 farklı doktora gidiyorum üçünün de birbirinden haberi yok :halay:
Ay şaka gibi :))) Ben üç doktora gitsem kafam karışır onların da kafasını karıştırırım bide hangisinin ne dediğini unuturum :)))))

Anlayışlı olmalı bence. Biz ya eşimle yemek yapıyoruz ya eşim yemek yapıyor. Mide bulantım ve halsizliğim çok fazla olduğu için.. hatta sabah bana tost hazırladı iki dk başında durdum diye 2 kez kustum bugun. Koku hala burnumda. Yemek seçiyorsa pazardan marketten ne seviyorsa alsın sen tarif et o yapsın bence çok kasma kendini
Haklısın canım ya ama eşime bırakınca da öyle sağlıksız şeyler yiyor ki, birde dışarı bir gidiyor geliyor malzeme alcam diye en az 100 TL harcıyor , hesabını bilmez hiç. Sabah kahvaltı için altı poğaça iki açma almış mesela ben hiç yemem kendisi üç tane yer gerisi her zaman çöpe gidiyor ama hergun de aynısını alır, zor oluyor böyle ama bakalım umursamamaya caliscam artık.
Bende kusma, mutfaktan tiksinme yok bazen olsamiydi acaba diyorum gormezdim en azından hicbirseyi :)

Hala okadar şaşkinimki:110: en son kontrolümde cirkin kurba yavrusuydu minik melegim şimdi burnu elleri ayaklari annesi gibi sag bacagini karnina cekmiş yatiyo o minik elleriyle kendi yüzünü okşuyo Rabbimin gözle görülür mucizesi bu Rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah.
Aa benim de öyleydi aynı kurbagaya benziyordu bugun gittiğimde eli ayağı oynuyordu :)))))

Haklısın canım ya ama eşime bırakınca da öyle sağlıksız şeyler yiyor ki, birde dışarı bir gidiyor geliyor malzeme alcam diye en az 100 TL harcıyor , hesabını bilmez hiç. Sabah kahvaltı için altı poğaça iki açma almış mesela ben hiç yemem kendisi üç tane yer gerisi her zaman çöpe gidiyor ama hergun de aynısını alır, zor oluyor böyle ama bakalım umursamamaya caliscam artık.
Bende kusma, mutfaktan tiksinme yok bazen olsamiydi acaba diyorum gormezdim en azından hicbirseyi :)
Canım boşver sabret sakın takma isterse yüz tane poaca alsın stres olma keyfine bak uzat ayaklarını dinlen. Hamilelikten dahs çok yorulcaz doğumdan sonra. Yazık değil mi bize

Canım boşver sabret sakın takma isterse yüz tane poaca alsın stres olma keyfine bak uzat ayaklarını dinlen. Hamilelikten dahs çok yorulcaz doğumdan sonra. Yazık değil mi bize
Haklısın canım sağol ya, kadın olmak böyle birşey erkeklerin rahatligindan az olsa, şuan bol şekerli ve yağlı iki dilimden sonra çöpe gidecek kek yapıyor, bende uzandım takılıyorum, amann diyorum artık herşeyin fazlası zarar yani ;)

Ayyy bende mide bulantısı yaşayanlar nasıl 2. Kez hamile kalıyor diye düşünüyordum son günlerde :))) Hep diyordum ilkinden sonra ikinciye çok ara vermicem arkadas gibi büyürler falan ama yok yani 2 aydır robot gibiyim ne yaşadığımdan ne hamileliğimden hiç bişe anlamadım
Bunda olmaz inş diye yola çıktım ama ilkinden de beter oldum

Ben 1 aydir mutfak kapisindan iceri giremiyorum... :KK57: annem yakin o bazen yolluyo bazen esim yapiyo..mesela bu aksam kahvaltilik biseler yedik..insallah midemde dururlar :)

Back
X