- 4 Temmuz 2014
- 1.790
- 1.428
- 133
Pazartesi için randevu aldım ıns cinsiyeti söyler dr:)Ekran goruntusu aldim bakalim tahminin dogru cikicak mikonyrolun nezaman
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pazartesi için randevu aldım ıns cinsiyeti söyler dr:)Ekran goruntusu aldim bakalim tahminin dogru cikicak mikonyrolun nezaman
![]()
InsaAllah :)Pazartesi için randevu aldım ıns cinsiyeti söyler dr:)
kiz 3 aydasin cok erken degil miPazartesi için randevu aldım ıns cinsiyeti söyler dr:)
Oğlum olacakAranizda cinsiyeti ogrenen oldu mu ? Veya cok eminim kizim veya oglum olucak gibisinden hisseden :)
B
Benim bebişim bence erkek olacak öyle hissediyorum![]()
Doktir mu dedi senin tahminin mi :)Oğlum olacak![]()
HissiyatDoktir mu dedi senin tahminin mi :)
Ph si degisiyor ya canim hamilelikte ph tan ötürü oluyordur diye düşünüyorumKızlar birşey sorcam, bende kuru beyaz şekilde akıntı oluyor hep ve artık iyice emin oldum ki , çamaşırı inceltiyor, akıntının geldiği yerlerde çamaşırın rengi değişmiş, kumaşı incelmiş gibi neden böyle anlamıyorum , normal mi sizce?
benimde bir kizim var, tabi gonlumden bide erkek cocuk olsa geciyor ama bazen kiz gibi bazen erkekmis gibi hissediyorum :) ilk bebegim erkekti erken dogumla kaybettm onun hasretide var aslinda...Benimde bir kızım var nedense buda kızmış gibi geliyor kizimda cinsiyetini 17. Haftada öğrenebilmiştim 12. Haftada erkek demislerdi bize oyun oynamisti videosu bile vardi pipi gibiydi oysa eliymis
Sonra 14. Haftada kiza benziyor dediler kesinliği 17. Haftada belli oldu umarim bunda o kadar beklemem
anneler hisseder . Anne olunca anlarsın
ayy anneme bağladım
![]()
Söyledikleri var ama bakalim:))))kiz 3 aydasin cok erken degil mi
Ah kıyamam canım ya sağlıkla doğsun kuzun İnşâAllah ama yaşamayan bilmez o bulantıyı ben kürtaja girene kadar bulantı yaşadım
Amin canım İnşâAllah evet şişlide
Allah razı olsun canım amin hepimize nasip etsin Rabbim
Amin canım İnşâAllah
Çok zor bakalım İnşâAllah sonuç güzel çıkar Rabbim kolaylaştırsın
Bende bir oglum olsun isterim ama son zamanlarda hislerim hep kiz gibi geliyorbenimde bir kizim var, tabi gonlumden bide erkek cocuk olsa geciyor ama bazen kiz gibi bazen erkekmis gibi hissediyorum :) ilk bebegim erkekti erken dogumla kaybettm onun hasretide var aslinda...