- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
- 148
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım o gaz ilk gebeliklerde bu kadar erken imkansız ikinci gebeliklerde 14. Hafta oda en erkenmis ilk gebelikte 17. Hafta en erken hissetme içinKızlar bebeğimi hissettim sanırım. İçimde bi baloncuk patladı. Bunu duymuştum , nasıl olur ki o öyle demiştim . Oluyormuş çok güzel oluyormuş.![]()
Bnm ikili test sonucum cikmis yarin ogrenebilecegim. Zaman gecmiyor ya
Yarın 2 de randevum var 9+6 gün olacağız yarın bakıyım minnakım napıyor merak ediyorum
Vallahi hissettimDaha erken değil mi ya bende hep elim karnımda yatarken falan ama hissetmiyorum
Daha önce olmuştu. Gazdı. Anladım. Ama bu gaz değil eminimCanım o gaz ilk gebeliklerde bu kadar erken imkansız ikinci gebeliklerde 14. Hafta oda en erkenmis ilk gebelikte 17. Hafta en erken hissetme için
Ya insallah tam bi önceki bebeğimi kaybettiğim gün bugün o yüzden o kadar huzursuzum ki surekli karnımı dinlemeye çalışıyorum göğüslerimi kontrol ediyorum hassasiyeti devam ediyor mu diyeGüzel haberlerinizi alalım inşallah
11. Ve 14. Hafta arasında yapılıyor tabi birde bebeğin boyutu da önemli diye okumuştum ölçüm içinKizlar ikili testi kac hafta kac gunlukken yaptirdiniz ? Ben yarinki kontrolde sansimi deniycem. Pek umudum yok ama tekrar git gel olsun istemiyorum cunku. 11+2 olcam sata gore
Kötü düşünme ki iyi olsun herşey yaşadığın tabiki zor bir durum ama biz her zaman pozitif düşünelim değil mi inşallahYa insallah tam bi önceki bebeğimi kaybettiğim gün bugün o yüzden o kadar huzursuzum ki surekli karnımı dinlemeye çalışıyorum göğüslerimi kontrol ediyorum hassasiyeti devam ediyor mu diye![]()
Saol canım benmHadi gözün aydın canım![]()
Aynen şuan kalçamıza daha yakındaymış hissetmemiz imkansız :))Canım o gaz ilk gebeliklerde bu kadar erken imkansız ikinci gebeliklerde 14. Hafta oda en erkenmis ilk gebelikte 17. Hafta en erken hissetme için
Bulantı yapar dedi drVitaminlerin yan etkileri olmaz
Bakalım cinsiyetini söyleyecekmi ben anlamıyorum beta 50 den yüksek olunca kız olma ihtimali oluyormuş hurafede olabilir tabiKızlar benim ikili test sonucu da çıkmış doktor kontrolüm yarın sizce nasıl ben hiç bir şey anlamadım bide ense kalınlığı geçen hafta gittiğimde söylemedi ölçtü mü bilmiyorum bide kızlar ben de özele gidiyorum ikili test için sadece 10 tl aldılar tam ölçüm değil mi acaba anlamadım
Doktor geçen hafta kıza benziyor demişti haftaya geldiğinde kesin söylerim demişti yarın belli olacak inşallah bakalım hayırlısı sağlıklı olsundaBakalım cinsiyetini söyleyecekmi ben anlamıyorum beta 50 den yüksek olunca kız olma ihtimali oluyormuş hurafede olabilir tabi
geçmiş olsun canımYalnız değilmişimo kadar fenayım ki bittim resmen dr vucutta yıkım başlamış hastaneye yatırmam gerek dedi ama ben kabul etmedim 4 yaşında bir kızım var bensiz yapamaz bitse hızlı hızlı geçse şu günler artık kızımda da aynılarını yaşadım lohusalıkta dahil hiç bir süreç beni bu kadar zorlamadı
ben dört kilo verdim 11+3 teyim siz de durumlar nasıl
Çok heyecanlıDoktor geçen hafta kıza benziyor demişti haftaya geldiğinde kesin söylerim demişti yarın belli olacak inşallah bakalım hayırlısı sağlıklı olsunda
Aynen bu hamileliğim genel olarak daha iyi geçti diğerinde çok sorunlarımız vardı, psikolojik olarak iyiyim hep öteyi duşunmeye çalışıyorum seneye bebeğimle eşimi bekliycez sabah onu kucağımda bebekle uğurlayacağız işe seneye bayramda 3 kişi olacağız vs diye hep ileriyi olumlu olarak düşünmeye çalışıyorum herşey guzel olacak inşaallahKötü düşünme ki iyi olsun herşey yaşadığın tabiki zor bir durum ama biz her zaman pozitif düşünelim değil mi inşallah

Gözün aydınnKizlar bende dr dan ciktim Allah a sukur ikili testim de tertemiz cikti bel acikligi testinide herkesten istiyomus icim ferahladi cok mutluyummmm![]()