Onda sacmalama cok oluyormuş bagırma cıgırmaBenim bilincim kapalı olmalı bu yüzden genel anestezi ile sezeryan olacağım benim psikoloji kaldırmaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onda sacmalama cok oluyormuş bagırma cıgırmaBenim bilincim kapalı olmalı bu yüzden genel anestezi ile sezeryan olacağım benim psikoloji kaldırmaz
Ozelde mı oldun ,memnun musun ? Bu epiduralle spinal bir mi oluyor , nasıl gecti ?::)Ben epidural spinal oldum.
Her operasyonda risk vardr.
Ben üniversıtede dıgurcam buyuk ıhtımal nasıpsepek önerilmiyor.. isinin ehli olan biri igneyi vurmasi gerekiyor yoksa cok cok riskli
Gecen arkadadın devlette oldu orda da belden yapmışlarbildiğim kadarıylaa genel anestezi artık yapmıyorlar cok farklı bır durum olmadıgı surece isteğe gore benim de yakınlarımdan isteyen oldu ama yapmadılar canım
Deneyeceğim canım sen nasılsın izin bittimi
Merhaba hanımlar
Spinal epidural dogum ile ilgılı bılgınız var mı ? Epidurali oek tavsiye etmıyorlar (sakat kalma vs gıbı )
Ozelde mı yapıyorsun dogumlarını..Ben 2 doğumumu da epidural yaptım canım. Yine öyle yapıcam kısmet olursa :)
Yani her türlü kesip biçerken ruhumuzu teslim edeceğizbildiğim kadarıylaa genel anestezi artık yapmıyorlar cok farklı bır durum olmadıgı surece isteğe gore benim de yakınlarımdan isteyen oldu ama yapmadılar canım

Çok şükür ilkinde olmadı bunda da olmazOnda sacmalama cok oluyormuş bagırma cıgırma![]()
beni annemi genel yapmışlardı o zamanlar oyle oluyordu , kadının oksıjen tüpü patlıyo amelıyatda 3 4 sanıyelıgıne uyanıp herseyı hıssettmıs hala anlattıgında dıken dıken oluyo tüylerımYani her türlü kesip biçerken ruhumuzu teslim edeceğiz![]()
Evet özelde oldum sıkıntu olmadı. İkisi birlikte oluyor evet.Ozelde mı oldun ,memnun musun ? Bu epiduralle spinal bir mi oluyor , nasıl gecti ?::)
Doğumdan sonraya izin birakayim canımBitti yaa sormaben hala adapte olamadım gerçi :)) kurban bayramına kalan günü sayıyorum şimdiden
![]()
Kaldıramam gıbı ama genel anestesı pek olmuyormus artık oyle yazdılar :) arada ozele gıdıyorum bende dr den cok memnunum anlatımı falan cok guzel ama tehlıkelı bısey oldu mu veya erken dogum falan oldumu gıtyıgım dr bakmıyormuş dogurtmuyormuş dırek baska hastaneye gıdıyormuşsun artıkEvet özelde oldum sıkıntu olmadı. İkisi birlikte oluyor evet.
Bünyeniz ameliyathane ortamını görmeyi süreçlere şahit olmayı kaldırabilirse çok güzel
Uyanıksınız
Bana geçen hafta kıza benziyor haftaya geldiğinde kesin söylerim demişti canım inşallah uyumuyordur da görürüzGünlerimiz aynı :)
Benim de kontrolüm var. Cinsiyet belli olmayabilir :)
Canım Ben oğlumu 2007 yılında doğurdum genel anestezi ile sezeryan oldum eşimin dediğine göre benim ameliyathaneye girmem ile çocuğun babaya teslimi 5 dakika içinde olmuş Anlayacağın çocuğun etkilenmemesi için çabuk hareket ediyorlarBenim de öyle ya ben de genel anestezi isticem ama diyorlar ki bebeğe geçer anestezi iyi de eskiden belden uyuşturma mı varmış her sezeryan olana genel anestezi veriyorlarmış. Benim teyzemle aramda çok yaş farkı yok ve teyzem iki cocuğunda da genel anestezi oldu maşallahları var cocukların
Benimkini 11+3 de kız ama bir ay sonra netleştir erkek dersem şaşma dediKızlar 11+3 te cinsiyeti oluşmuş olur mu? Yani dr un tahmin etme durumu? Ona göre randevumu alacağım
InsaAllah ıyıdır anlamıyorum ben :)Kızlar sonuçlar nasıl sizce anlayan biri var mı doktora öğleden sonra 2 gibi gireceğim merak ettim
Kızlar Allaha cok sukur ikili test sonucum iyi cikti. Darisi sizlerin basina ❤