• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
seni en iyi ben anlarım. oğluma hamileyken bende kartal arabayla geziyordum arazide. bizim şoför kartalda doğurursan oğlanın adı kartal kaya olacak diyordu. şimdi oğluma kartal kaya diyor. o kartalla gezdiğim tüm gün hareket halinde olduğum halde oğlum 40+3 de doğdu. evde yatsam 2 yılda doğacaktı sıpa:KK48:
Maşallah maşallah pasama güldürdün vallahi

Kızlae bende uyku olayından muzdaribim işten dolayı erken kalkıyorum ama akşam saat 9.30 oldumu kendime hemen bi yer arayışına giriyorum uyumak için.Zavallı eşimde napıcağını şaşırıyor:) mutfağa zaten hiç.giremiyorum evle bağlantımı kestim iyice otel gibi sadece uyumak için kullanıyorum :)
Bende ayni durumdayim... musait buldugum.her yerde uyuyorum.
Isyerinde ogle arasi.evde 9 dan sonrasini goremiyorum :) mutfaga 1 aydir girmiyorum..su bile icmiyorum.gidip :(

Bende ayni durumdayim... musait buldugum.her yerde uyuyorum.
Isyerinde ogle arasi.evde 9 dan sonrasini goremiyorum :) mutfaga 1 aydir girmiyorum..su bile icmiyorum.gidip :KK43:
Aynen yemeği falan hep sağda solda yiyoruz iş yerinde su içmeye çalısıyorum mide bulantım az oldugu sürece

seni en iyi ben anlarım. oğluma hamileyken bende kartal arabayla geziyordum arazide. bizim şoför kartalda doğurursan oğlanın adı kartal kaya olacak diyordu. şimdi oğluma kartal kaya diyor. o kartalla gezdiğim tüm gün hareket halinde olduğum halde oğlum 40+3 de doğdu. evde yatsam 2 yılda doğacaktı sıpa:KK48:
Meslektasiz galiba :)) valla bizimde sofor dio ki bikac aya sen binemezsin bu arabaya. :)) Rabbim nasip ettikten sonra hersey onemsiz tabi ❤

Azonce aralık annelerıne baktım tarama testlerınde betası 39a dusmuş yanı normale donmuş sanırım tabı onşadın haftası 14-15 sanırm
İnşallah 12 den sonra biraz rahatlarım buzdolabı evdeki baş düşmanım suan da :) görmeye bile tahammülüm yok nasıl bir tiksinme ise

3aydan sonra yavas yavas dusuyor dıye bılıyordum yanı ondan bulantımız kusmamız da hafıflıyor (benım hariç mıdem rahatsız)
Benimde midem bulanıyor kusma haftada 4-5 kez oluyor buna şükür daha ağır geçiren arkadaşlar var rabbim hepimize sağlık versin

Hanımla 2aya yakın olcak nerdeyse bebegımı goremedım doktora gorunmeme ragmen
Haftaya salı tandevum var tarama sonuclarım cıkcak nasıpse ozmaana randevu aldım
Ama ondan once ozele mı gutsem dıyorum ınsan ozluyor gormek ıstıyor

Ben de evinde buzdolabi acamayanlardanim kizlar. Hayattan sogumustum artik. Tatil icin ailemizin yanina geldik. Burda yiyebiliyorum. Baskasi yapinca rahat oluyor. Anneme yanimda goturebilecegim seyleri yaptiricam artik. Allah hepimizin yardimcisi olsun.

88B3F972-DE49-4F7E-99D1-17547559984C.webp
8A7DECEC-385C-40C6-982B-5C468AE3EDEB.webp

Kızlar hastaneden dönüyorum bilgilendirmek istedim sizleri de kardeşimin(gelinimiz aslında) durumu iyi sezaryenle bebeği aldılar kardeşim de yoğun bakımda, bebek 450 gr 3. Düzey kuvözde tutuluyor bebek için herşeye hazırlıklı olun denildi ama gene de ellerinden geleni yapıyorlar benim umudum var dua etmekten başka bişiy gelmiyor elimizden,

Anneler mutlaka 2 li testinizi yaptırın kardeşim de yaptırmamış bilmiyordum yaptırmadığını doktor söylemiş yaptırsaymış onda hastalığı çıkarmış kan sulandırıcılarla en azından 30-32 haftayı görebilirmiş bebek, sadece ikili test deyince aklımıza down sendromu geliyor ya kardeşim de oyle düşünmüş nasılsa öyle bile olsa aldırmayacağım neden yaptırayım diye :KK43:

canım inşallah buradaki gibi bi mucize olur Rabbım yardımcısıı olsun inşallahh

Meslektasiz galiba :)) valla bizimde sofor dio ki bikac aya sen binemezsin bu arabaya. :)) Rabbim nasip ettikten sonra hersey onemsiz tabi ❤
ben belediyede peyzaj mimarıyım. oğlum anne karnından gürültüye alışık olduğu için dışarıda hiç sorun çıkarmazdı. gürültü olunca uyurdu. doğum iznimde bunu bahane edip sürekli gezdim :)

Hanımla 2aya yakın olcak nerdeyse bebegımı goremedım doktora gorunmeme ragmen
Haftaya salı tandevum var tarama sonuclarım cıkcak nasıpse ozmaana randevu aldım
Ama ondan once ozele mı gutsem dıyorum ınsan ozluyor gormek ıstıyor
Sen hangi şehirdesin canim nasil oluyor devlette ultrasonla bakmiyorlarmi gittiginde

ben belediyede peyzaj mimarıyım. oğlum anne karnından gürültüye alışık olduğu için dışarıda hiç sorun çıkarmazdı. gürültü olunca uyurdu. doğum iznimde bunu bahane edip sürekli gezdim :)
Ben de ziraat muhendisiyim tarim bakanliginda :) benimde oyle olur buyuk ihtimal :)) masallah size ❤

Back
X