Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ankara medicalparkta 91 tl kan ücreti tabi bide dr muayenesi +170Kızlar ikili testleri ne kadara yaptırdınız? Bezmialemde doç. inceliyormus 150 TL , acaba devlette mi yaptirsam diye karar veremedim
Bakırkoy sadi konuk devlet hastanesinde yaptıracağım ben gün verdiler onu bekliyorumKızlar ikili testleri ne kadara yaptırdınız? Bezmialemde doç. inceliyormus 150 TL , acaba devlette mi yaptirsam diye karar veremedim
Ben de bugün yaptirdim doktora girmeden önce fiyat ogreneyim dedim. Iki farklı ikili test için fiyat verdiler biri 45, biri 189 tl... Ben doktoruma girip çıktım ucret odedigimde 189 tl odedim. Ikisi arasinda ne fark vardı hiç bilmiyorum ama niyeyse utanip soramadim niye pahalı olan diyeKızlar ikili testleri ne kadara yaptırdınız? Bezmialemde doç. inceliyormus 150 TL , acaba devlette mi yaptirsam diye karar veremedim

Ucuz olan neydiyse de arada epey fark olduğuna göre degecek birseymis demekki pahalı olan :)Ben de bugün yaptirdim doktora girmeden önce fiyat ogreneyim dedim. Iki farklı ikili test için fiyat verdiler biri 45, biri 189 tl... Ben doktoruma girip çıktım ucret odedigimde 189 tl odedim. Ikisi arasinda ne fark vardı hiç bilmiyorum ama niyeyse utanip soramadim niye pahalı olan diye![]()
Teşekkürler, ort. Fiyat demekki ozeldekilerAnkara medicalparkta 91 tl kan ücreti tabi bide dr muayenesi +170
Teşekkürler, devlette sonraya randevu veriyorlarsa madem ben gideyim buna, yoksa zamanını kacirirmBakırkoy sadi konuk devlet hastanesinde yaptıracağım ben gün verdiler onu bekliyorum
oyuzden cinsiyet tahmini yapamadı haftaya gel bakalım tekrar dediUykucu olcak demek ki :))Hayırlı cumalar bizde kontrolumuzu olduk az önce ense kalınlığı 0.9mm test yaptırmadım oglumdada yaptırmadım belki devlet hastanesinde yaptırırım 11+5 dik 12 haftalık gözüküyordu ve ben böyle çocuk görmedim ya bukadarmı uyuşuk olur hiç hareket etmedi oksurdum doktor salladı felan hiç umrunda değiloyuzden cinsiyet tahmini yapamadı haftaya gel bakalım tekrar dedi
Uyuyordur annesi..)Hayırlı cumalar bizde kontrolumuzu olduk az önce ense kalınlığı 0.9mm test yaptırmadım oglumdada yaptırmadım belki devlet hastanesinde yaptırırım 11+5 dik 12 haftalık gözüküyordu ve ben böyle çocuk görmedim ya bukadarmı uyuşuk olur hiç hareket etmedi oksurdum doktor salladı felan hiç umrunda değiloyuzden cinsiyet tahmini yapamadı haftaya gel bakalım tekrar dedi
Belkide abiside sakin dir aslinda ama cabuk göstermişti cinsiyeti hayırlısı haftaya öğreniriz insallahUykucu olcak demek ki :))

Ben pek bilmem ama bi cikinti var sanki erkek olabilirTahmini olam varmı ben tahmin ederdim ama hiç bişey göremedim belki sizin bir tahmininiz olur![]()
Kaç saat çalışıyorsun gündeKizlar ya fabrikada calisiyorum ve asiri yorgun dusuyorum mide bulantisi halsizlik bide kasik agrim hic gecmiyo siddetli calisamicam heralde ben rapor istesem verirlermi doktorlar ozelemi gitsem bilemedim yada cikisimimi versem![]()
8 5 ama 7 de cikip 6 da ewde oluyorumKaç saat çalışıyorsun günde
Gunumuz ayniymis biz de bugun 13.haftaya basladik. Haklisin stres en kotu sey aslinda. Ins sag sağlim kucagimiza alacagimiz gunler de gelir@Zeynep6302
Sağol canım benim :) amin bütün evlatlarımızı inşallah Rabbim gönlüne göre versin
İlk çocuk önemli değil Zaten cnm gerçi hiç biri önemli değil sağlıklı hayırlı olsunlarda ilk çocukta kız candır Rabbim gönlüne göre versin
Canım ilk trimesterı geçen bebeklerde kayıp oranı çok düşük yani bebeğin sağlıklı ki bu vakte kadar gelebilmiş Allah'a tevekkül et Rabbim korur kollar bu stres bebeğe çok zararlı ben bgn 13. Haftaya başladım bende de bulantı hariç hiç bir belirti kalmadı nerdeyse göğüslerim falan hep yumuşadı normal artık vucüt alışıyor yeni haline
Hayırlı haberlerle gel inşallah canım