2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
kefirin tadı cok daha kotu bence denemeyın derim :KK70: ama kalsıyum sar zıra benım arkadasım gozumun onunde 16 haftalık hamıleyken konusurken bildiğin dişinin yarısı kırıldı , süt peynır hiç yemiyormus başka besinlerden de alınabılır belkı evet ama en onemlılerı sut ve sut urunlerı
merhaba,
yağlı tohumlarda özellikle badem, kaju ve susamda aynı miktardaki sütten daha fazla kalsiyum bulunur. bakliyatlar ve yeşil yapraklı sebzeler de zengin kalsiyum kaynaklarıdır. emilimleri ve kemik sağlığı açısından genetik yatkınlık da önemli tabi. yani süt içmeseniz de strese girmeyin :KK52:

Herkesin tiksindiği şey farklı işte :) Sütü kalsiyum almak için içmeliyiz ama sütten daha yüksek kalsiyum içeren şeyler de var, mesela ayran hatta kefir.. Kefirdeki kalsiyum oranı süte göre çok daha fazla. Belki onu içebilirsin?
Ayran ve yoğurt çok tüketiyorum zaten kefir ev yapımı var ama oda kokusu beni tiksindirir diye düşünüyorum peyniri kahvaltıda hergün yemeye çalısıyorm zaten

Biz bugün randevumuza girdik! Bebiş büyümüş hareket ediyordu. Her şeyi çok iyi dedi.. Cinsiyet tahminine de erkek gibi ama siz gene de kimseye bi şey söylemeyin, duyurmayın, 1 ay sonra kesin sonucunu söylerim dedi :) Kız demediği için başta bi üzüldüm ama sonra hemen geçti, sağlıklı olsun da...
Hayırlı olsun canımm

Cinsiyeti ögrenenler hayirli olsun canlar:) Darisi bizim basimiza❤️❤️ Benim canim hic tatli cekmiyor hep ev yemegi aci tursu yogurt ayran gibi seyler tüketiyorum bakalim hayirlisi:) Pek inanmasamda bu tatli eksi konusuna, merakta ediyor insan

Cinsiyeti ögrenenler hayirli olsun canlar:) Darisi bizim basimiza❤️❤️ Benim canim hic tatli cekmiyor hep ev yemegi aci tursu yogurt ayran gibi seyler tüketiyorum bakalim hayirlisi:) Pek inanmasamda bu tatli eksi konusuna, merakta ediyor insan
Ya bu ekşi tatlı mide bulantısı olayı hurafe zaten herkes gebeliğini başka başka yaşıyor. Yok solda olursa kız yok sağda olursa erkek. İnan ki çevremde ne kadar hamilelik geçirmiş kişi varsa %99 u ekşi ve tuzlu aşermiş sonuç bazısı kız bazısı erkek :) Mide bulantısı da zaten kişinin bünyesiyle alakalı

Bende hic tatli istemiyorum..zaten aciyi cok severim.normaldede acisiz yemek.yemem...gecen aci lahmacuna aci.kirmizi biber dokup aci biber tursusuyla yedim:rolleyes: sinir tanimiyorum :)

Bende hic tatli istemiyorum..zaten aciyi cok severim.normaldede acisiz yemek.yemem...gecen aci lahmacuna aci.kirmizi biber dokup aci biber tursusuyla yedim:rolleyes: sinir tanimiyorum :)
al bendende okadar normalde hic midem yanmazdi ama aci yedikten sonra hafiften bir yanma oldu sonra mis gibi ayran ictim tuzsuz, gecti hemen

Bende çok aci yiyorum ya bebege zarar verir mi acaba

kefirin tadı cok daha kotu bence denemeyın derim :KK70: ama kalsıyum sar zıra benım arkadasım gozumun onunde 16 haftalık hamıleyken konusurken bildiğin dişinin yarısı kırıldı , süt peynır hiç yemiyormus başka besinlerden de alınabılır belkı evet ama en onemlılerı sut ve sut urunlerı
Ben de bayılmıyorum aslında kefire ama onu da çok seven var :)

Kızlar benim ilk hamileliğim. Tecrübeli anneler bebeğinizi kaçıncı haftada hissetmeye başladınız ilkinde daha geç hissediliyor deniyor. Geçen gece uykumdan uyandım karnımda pıt pıt bir hareketlenme ama kasıklarımda değildi sonuçta ondan bebiş değildir dedim ama anlamda veremedim. Var mı böyle bişey yaşayan?

Canım ben ilk gebeligimde 19+2 de hissettim bunda daha hissetmiyorum

Back
X