2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ay onu bunu gösterip sen neden böylesin diyenler. Hastalığa çok kaptırıyorsun dedi ya Bu hastalık değil ki, bünyeden bünyeye değişir diyorum . Ben yine iyiyim , başka gebeler neler çekiyor diyorum. Yok nato mermer nato kafa. Nasıl sinir olmuştum . Bunu diyen de Bayan arkadaşım yani. :rolleyes:. Sinir olmuş, Bir müddet hiç görüşmemiştim onunla.
Aynen ya sinir oluyorum öyle yapınca bende zaten vitamin eksikliği var uzun süre ayakta kalınca tansiyonum düşüyor bisey yapamıyorum abartıyo oluyorum. Çevremdekilerde öyle ara ara kasıklarıma sancı giriyo doktora söyledim rahim genisliyo olabilir dedi eltimde diyo rahim simdi genislemez erken değil mi deseydin doktora sanki yalan söylüyorum

annem geldi benimde eşime sorda oğlum yine oğlan olursa üzülürmüsün (anneme dr erkeğe benziyor demedik daha) eşim yoo üçüncü farz oldu o zaman dedi :))
Ay benimki de oyle diyor ya bu olmazsa 3. Kiz olur belki diye ben öluyorum hamileligin 4 ayi ,erkeklere cok kolay hayirlisi bakalim

Geldi benim sonucum tek tek hastalıklar için normal yazıyor 21 hastalık bakılmıştı benim testte
Benimkinde 74 hastalığa bakılmış sadece hastalıkların adı yaziyo tek tek ele alınmamış raporda. Ben kendime iş arıyorum işte detaylı bi rapor çıkacak onları tek tek internette araştırıcam vs.. saniyordum

Benimkinde 74 hastalığa bakılmış sadece hastalıkların adı yaziyo tek tek ele alınmamış raporda. Ben kendime iş arıyorum işte detaylı bi rapor çıkacak onları tek tek internette araştırıcam vs.. saniyordum
Bizim raporda tek tek yüzde var.
Materni T genom testin adı.
Seninki ne?

ben suan 14.haftada gıdıcem ona bıle acaba soylerlermı dıyorum :KK70: ama bence 11 haftada da soylememelerının genel nedenı etıklık acısından soylemıyolar aldırma vs soz konusu olabılıyor dıye herhalde
Aldırma söz konusu olamaz çünkü yasal süre 10.haftaya kadar.
11 haftada hem kesin görülemiyor hem de ense kalınlığı ikili test vs. doktorlar biraz daha emin olmak istiyor bence
İlk gebeliğimde dr 16. haftada söyledi.

Aynen ya sinir oluyorum öyle yapınca bende zaten vitamin eksikliği var uzun süre ayakta kalınca tansiyonum düşüyor bisey yapamıyorum abartıyo oluyorum. Çevremdekilerde öyle ara ara kasıklarıma sancı giriyo doktora söyledim rahim genisliyo olabilir dedi eltimde diyo rahim simdi genislemez erken değil mi deseydin doktora sanki yalan söylüyorum

Aaa gerçekten çok garip sanki dr dan daha mı iyi bilecekler, bana da dr öyle dedi. Kafana takıp da stres yapma bence. Bende artık Kayınvalidemin, babaannenin ilgisinden o kadar bunaldım ki yüzümün karşısına gelip bi ayy desem esnesem bişe mi oldu iyi misin diye üstüme atlıyorlar :(

Aaa gerçekten çok garip sanki dr dan daha mı iyi bilecekler, bana da dr öyle dedi. Kafana takıp da stres yapma bence. Bende artık Kayınvalidemin, babaannenin ilgisinden o kadar bunaldım ki yüzümün karşısına gelip bi ayy desem esnesem bişe mi oldu iyi misin diye üstüme atlıyorlar :KK43:
Valla anlayıs yok kimsede herkes kafası nasıl eserse öyle davranıyo su 6 7 ay bi gecseydi rahat nefes alırdık bebislerimizle

ben suan 14.haftada gıdıcem ona bıle acaba soylerlermı dıyorum :KK70: ama bence 11 haftada da soylememelerının genel nedenı etıklık acısından soylemıyolar aldırma vs soz konusu olabılıyor dıye herhalde
Yarın gideceğim bi daha ki randevu bir ay sonra ben nasıl dayanayım :( :(

Back
X