- 3 Haziran 2018
- 618
- 703
- 23
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen aralarda devlet özel karıstırırsın hıc deme nsaıl bekleyım dıye sımdı bliyoruz senıYarın gideceğim bi daha ki randevu bir ay sonra ben nasıl dayanayım![]()
![]()
benimki Ankara da yapılacak bana yurtdışı hiç denmedi ankarada bakılacak dendi canımSizinki yurt dışına gönderilecekmi?? Bana istersem turkiyede istersem hong-kong gönderebileceklerini ama yurt dışından birazdaha geç gelebileceğini söylediler Ben Made in turkey yazsin istedim![]()
o nefes alma devri bitti canım.Valla anlayıs yok kimsede herkes kafası nasıl eserse öyle davranıyo su 6 7 ay bi gecseydi rahat nefes alırdık bebislerimizle
çok normal arkadaşım ikincilerde erken hissediliyor benimde başladı sanırım bende hissediyorumKizlar sanirim ben bebegimin hareketlerini hissediyorumdundendir boyle cok derinden gobek deligimin alt tarafindan hafif kıpırdama hissettim ama cok zayif bi sekilde 2.hamileliğim oldugu icin erken hissedilir demislerdi
Ay bide bunlar var dimi Allah büyük sabır versin bizlere vallao nefes alma devri bitti canım.
-aç bu çocuk aç
-sütün yetiyor mu
-uykusu var bunun
-yelek giydir üşür
-ooo çok kalın giydirmişsin
.
.
.
bu sözler uzayıp gidecek ne yapsan beğenmeyecekler çünküüü onlar kaaç çocuk büyütmüş tabi ki bizden iyi bilecekler![]()
ben sanırım dayanamammmo nefes alma devri bitti canım.
-aç bu çocuk aç
-sütün yetiyor mu
-uykusu var bunun
-yelek giydir üşür
.
.
.
bu sözler uzayıp gidecek ne yapsan beğenmeyecekler çünküüü onlar kaaç çocuk büyütmüş tabi ki bizden iyi bilecekler![]()
hamılelık takv. neden olusturmuyorsun canımAy bide bunlar var dimi Allah büyük sabır versin bizlere valla
o nefes alma devri bitti canım.
-aç bu çocuk aç
-sütün yetiyor mu
-uykusu var bunun
-yelek giydir üşür
.
.
.
Nasıl olusturuluyor öyle biseyde mi var hic bilmiyorum ki:)hamılelık takv. neden olusturmuyorsun canım
her uyenın altında cıkan hamılelık haftası yazıyor ya ondan bahsedıyorum. İmza akanına eklemen ıcın tıklayın yazıyor oraya gırın, ordan kısısel bılgıler sayfasına yonlendıren bır lınk var oraya tıklayıp bıraz ortalarda hamılelık takvımı yazıyor tahmını doğum tarıhı gır ve e sondan kaydetNasıl olusturuluyor öyle biseyde mi var hic bilmiyorum ki:)
Sağol canım. Sana da Allah kolaylık versin. Tuvalet eğitimine keşke şimdi baslamasaydin canım senin de zor geçiyor okuyunca şaşırmıştım böyle bir döneme stresli bir olay. İnsallah oğluşun çok kolay alışır. Senin de haklı gerekçelerin vardır eminim ama sana zor olur gibi geldi.Canim ya seni cok iyi anliyorum ben de sabirla bu donemin gecmesini bekliyorum ki onumde daha ev tasima vs merasimleri var oglumla hep etkinlik yapardik cocukla istedigim gibi ilgilenemiyorum tuvalet egitimine basladik o ayri bir stres ama sagolsun esim cok yardimci o da tatil oldugu icin su an temizlik yemek o yapiyor ben mutfaga giremiyorum kokuyor halimi goruyor o da esin de sana daha cok destek olmali bu surecte annen kiz karddesin yok mu.onlardan destek alsan Allah ysrdimcimiz.olsun
Doğru söylüyorsun canım. Çok sağol.anneveoglusu .!.:canım benim ilk gebelikteki rahatlık yok evde senden bakım isteyen bir çocuk birde iş becerisi olmayan koca ile zor
üzülme bu günlerce geçecek ben kadın alıyordum ayda bir 15e çıkardım arkadaşım
Eminim o da bunaltıcı olur ama insan biraz da olsa hamile olduğunun bilincinde olunduğunu bilmek istiyor. Sen yine eşinin kiymetini bil canım. Cok sağol desteğin icin.Canım çok iyi anlıyorum bende ağlamaya yer arıyorum tam tersi benim eşimde beni fazla bunaltıyor ben iyi hissediyorum şükür 8. Haftamda kanama yaşadım ondan sonra en ufak iş yapsam surat asıyor dışarı çıkmak istersem yürümen riskli olur diyor falan zor yani Allah yardımcımız olsun
Evet cnm cok guzel ya ozlemisim♥çok normal arkadaşım ikincilerde erken hissediliyor benimde başladı sanırım bende hissediyorum
Tamam tesekkür ederim yaparım simdi bendeher uyenın altında cıkan hamılelık haftası yazıyor ya ondan bahsedıyorum. İmza akanına eklemen ıcın tıklayın yazıyor oraya gırın, ordan kısısel bılgıler sayfasına yonlendıren bır lınk var oraya tıklayıp bıraz ortalarda hamılelık takvımı yazıyor tahmını doğum tarıhı gır ve e sondan kaydet
sen aralarda devlet özel karıstırırsın hıc deme nsaıl bekleyım dıye sımdı bliyoruz senı![]()
bu sefer soylemezse ( kı soyler bi tahmın bence ) bende devletten bı randevu alıp gıderım bı hafta sonrasında falan
![]()
Evet geçen hafta çarşamba verdim canım kanı. Haftaya gelir artık sonucumuz.Sağol canım sen de yaptırdın mı genetik test