2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
@Ytmz merhaba arkadaşlar, aranıza yalova’dan katılıyorum. Sürekli takip ediyorum ama ilkkez yazıyorum yanlışım olursa affola son adet tarihi:19 Nisan cinsiyeti bugün öğrendik %99 kız ismi Asya olacak ilk bebeğim. yaş 31. Normal gebelik. İkili testim yapıldı bugün. Ultrason sonucu iyi. Kan sonuçlarını bekliyoruz. Lupus hastasıyım o yüzden gebelik takibimi perinatolog yapıyor. Şimdilik bu kadar. Hepinize hayırlı hamilelikler diliyorum. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız.

Canım korkma ikili testler güvenilir değil tam olarak nifty testini drunla görüşsen birde ense kalınlığı kaç çıkmıştı arkadaşım
Allah korktugunla sinamasin

Nifty testinin güvenilirliği yok canım. Nifty de bebek kız ise annenin hormonlariyla karışıp yanlış sonuç veriyormuş. Bizim arkadaşımız nifty sonucu riskli geldigi için amniyosentez yaptıracak bu hafta.

Canım korkma ikili testler güvenilir değil tam olarak nifty testini drunla görüşsen birde ense kalınlığı kaç çıkmıştı arkadaşım
Allah korktugunla sinamasin

Yani sonuç negatif çıkarsa sorun yok ama pozitif sonuca güvenilmeyip yine amniyosentez yapılıyor.

Eklentiler

• IMG-20180709-WA0002.webp
    IMG-20180709-WA0002.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG-20180709-WA0003.webp
    IMG-20180709-WA0003.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 37
Nifty testinin güvenilirliği yok canım. Nifty de bebek kız ise annenin hormonlariyla karışıp yanlış sonuç veriyormuş. Bizim arkadaşımız nifty sonucu riskli geldigi için amniyosentez yaptıracak bu hafta.
Gercekten mi arkadaşin kızı mi oluyor ondan mı riskli çıktı ilk kez bunu duydum yarın Dr soracağım telefonda rabbim arkadaşını korktuğu ile sinamasin

Teşekkür ederim duyduklarim ve okuduklarim icimi biraz daha rahatlatiyor sagolun
Korkma canim rabbim korktuguna dusurmesin bol bol dua et kuran oku hamilelrrin duasi tez kabul olurmus ali imran yusuf suresi hamilelere oneriliyor
@Ytmz merhaba arkadaşlar, aranıza yalova’dan katılıyorum. Sürekli takip ediyorum ama ilkkez yazıyorum yanlışım olursa affola son adet tarihi:19 Nisan cinsiyeti bugün öğrendik %99 kız ismi Asya olacak ilk bebeğim. yaş 31. Normal gebelik. İkili testim yapıldı bugün. Ultrason sonucu iyi. Kan sonuçlarını bekliyoruz. Lupus hastasıyım o yüzden gebelik takibimi perinatolog yapıyor. Şimdilik bu kadar. Hepinize hayırlı hamilelikler diliyorum. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız.
hosgeldin canim masallah gozunaydin gecmis olsun amin cumlemizinkini insallah listeye kaydolmak ister misin

Gercekten mi arkadaşin kızı mi oluyor ondan mı riskli çıktı ilk kez bunu duydum yarın Dr soracağım telefonda rabbim arkadaşını korktuğu ile sinamasin

Aminn canım..
Kızı olacağı kesin ama gercek riskli çıkma nedeni amniyosentez sonrası belli olacak.
Nifty henüz deneme aşamasında bir testmis o nedenle pozitif sonuçlara güvenip üzülmemek lazim.

iyi akşamlar kızlar.bugun doktor kontrolümüz vardı.ikili tarama yaptırdık.allaha bin şükür ense kalınlığı burun kemiği beyin yapısı her şeyi çok güzel çıktı.kan sonucu haftaya.doktor kıza benziyor dedi ama kesin bişey söylemedi.cok özlemişim yavrumu,uyuyordu önce sonra uyandı gerneşti çok tatlıydı kolları bacakları kıpır kıpırdı.bugünüme şükürler olsun çok mutluyum.allah hepimizin evlatlarını sağ salim bize kavuştursun inşallah:)

Arkadaslar az once hastaneden ciktim bebegim erkek ama iki testimde yüksek risk var ve perinatoloji bolumune yonlendirdiler

İçini ferah tut canım,allahın izniyle bi sorun çıkmaz inşallah.doktorum bana bugün sonuçların iyi çıkması bi sorun olmayacağı anlamına gelmez kötü çıkması da kesinlikle bi sorun olacağı anlamına gelmez dedi.sen iyi düşün iyi olsun.

iyi akşamlar kızlar.bugun doktor kontrolümüz vardı.ikili tarama yaptırdık.allaha bin şükür ense kalınlığı burun kemiği beyin yapısı her şeyi çok güzel çıktı.kan sonucu haftaya.doktor kıza benziyor dedi ama kesin bişey söylemedi.cok özlemişim yavrumu,uyuyordu önce sonra uyandı gerneşti çok tatlıydı kolları bacakları kıpır kıpırdı.bugünüme şükürler olsun çok mutluyum.allah hepimizin evlatlarını sağ salim bize kavuştursun inşallah:)
Gözün aydın canım maşallah miniğine :nazar:

Back
X