Ben de acaba diyordum birkaç gündür gerçekten böyle hissettim tam olarakİçerde balon patlatmasi gibi seyirme tarzında anlık çok küçük hareketler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de acaba diyordum birkaç gündür gerçekten böyle hissettim tam olarakİçerde balon patlatmasi gibi seyirme tarzında anlık çok küçük hareketler
Canım korkma ikili testler güvenilir değil tam olarak nifty testini drunla görüşsen birde ense kalınlığı kaç çıkmıştı arkadaşım
Allah korktugunla sinamasin
Canım korkma ikili testler güvenilir değil tam olarak nifty testini drunla görüşsen birde ense kalınlığı kaç çıkmıştı arkadaşım
Ben de hissediyorum çok nadiren olsa da. Sanki suyun içinde balık yüzer ya o şekilde hafif dalgalanma gibi. İlk hamileliğimde 18+ larda hissetmiştim.Kızlar henüz erken ama merak ettim. Bebişinin hareketini hisseden var mii
Yüksek risk denilen kaç canımArkadaslar az once hastaneden ciktim bebegim erkek ama iki testimde yüksek risk var ve perinatoloji bolumune yonlendirdiler
Gercekten mi arkadaşin kızı mi oluyor ondan mı riskli çıktı ilk kez bunu duydum yarın Dr soracağım telefonda rabbim arkadaşını korktuğu ile sinamasinNifty testinin güvenilirliği yok canım. Nifty de bebek kız ise annenin hormonlariyla karışıp yanlış sonuç veriyormuş. Bizim arkadaşımız nifty sonucu riskli geldigi için amniyosentez yaptıracak bu hafta.
Canım tabiki mniyosentez yerine geçemez riskli çıkarsa illaki yapılmalıYani sonuç negatif çıkarsa sorun yok ama pozitif sonuca güvenilmeyip yine amniyosentez yapılıyor.
Korkma canim rabbim korktuguna dusurmesin bol bol dua et kuran oku hamilelrrin duasi tez kabul olurmus ali imran yusuf suresi hamilelere oneriliyorTeşekkür ederim duyduklarim ve okuduklarim icimi biraz daha rahatlatiyor sagolun
hosgeldin canim masallah gozunaydin gecmis olsun amin cumlemizinkini insallah listeye kaydolmak ister misin@Ytmz merhaba arkadaşlar, aranıza yalova’dan katılıyorum. Sürekli takip ediyorum ama ilkkez yazıyorum yanlışım olursa affola son adet tarihi:19 Nisan cinsiyeti bugün öğrendik %99 kız ismi Asya olacak ilk bebeğim. yaş 31. Normal gebelik. İkili testim yapıldı bugün. Ultrason sonucu iyi. Kan sonuçlarını bekliyoruz. Lupus hastasıyım o yüzden gebelik takibimi perinatolog yapıyor. Şimdilik bu kadar. Hepinize hayırlı hamilelikler diliyorum. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız.
Gercekten mi arkadaşin kızı mi oluyor ondan mı riskli çıktı ilk kez bunu duydum yarın Dr soracağım telefonda rabbim arkadaşını korktuğu ile sinamasin
Arkadaslar az once hastaneden ciktim bebegim erkek ama iki testimde yüksek risk var ve perinatoloji bolumune yonlendirdiler
Bende de bugün onun gibi oldu ama emin olamadım:)Ben de hissediyorum çok nadiren olsa da. Sanki suyun içinde balık yüzer ya o şekilde hafif dalgalanma gibi. İlk hamileliğimde 18+ larda hissetmiştim.
Ne guz3l yaa benm ilk olduğu için daha zaman var sanirimCanim valla ben hissediyorum cok derinden kendimi dinledigimde 2 gündür sanirim 2. Oldugu icin
Bi takip edeyim bakayimİçerde balon patlatmasi gibi seyirme tarzında anlık çok küçük hareketler
Gözün aydın canım maşallah miniğineiyi akşamlar kızlar.bugun doktor kontrolümüz vardı.ikili tarama yaptırdık.allaha bin şükür ense kalınlığı burun kemiği beyin yapısı her şeyi çok güzel çıktı.kan sonucu haftaya.doktor kıza benziyor dedi ama kesin bişey söylemedi.cok özlemişim yavrumu,uyuyordu önce sonra uyandı gerneşti çok tatlıydı kolları bacakları kıpır kıpırdı.bugünüme şükürler olsun çok mutluyum.allah hepimizin evlatlarını sağ salim bize kavuştursun inşallah:)
Canım kandamı risk çıktı ense kalınlığı nasıldı ?
Yanlis hatirlamiyorsam 1.8 cikmistiCanım korkma ikili testler güvenilir değil tam olarak nifty testini drunla görüşsen birde ense kalınlığı kaç çıkmıştı arkadaşım
Cikan sonucta ikili test biraz yuksek cikmis dedi doktor sadece buYüksek risk denilen kaç canım