2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
@Sevimlipanduf vajinismus işin çok ayrı boyutu canım ben seni anlıyorum çünkü bende hiç alttan muayene olmadım normal doğumu bekledim ama Allah kolaylık verir diye yoksa o durumu yaşayan için hiçte kokay değil
Bende vajinusmus hastasıydım ve hiç muayne olamadım ve doktor normal doğum yapamazsın diyip sezeryan dedi şimdi yendim Allah izin verirse normal istiyorum:dua:

Selam kızlar
Cinsiyetini öğrenen test sonucları çıkanlar hayırlı uğurlu olsun :nazar:

Ben bugün dayanamadım ssk doktoruna gittim kendi druma daha 10 gün vardı
2. Paşam geliyormuş :anneadayı::nazar:
Tebrik ederim canım bu yıl gerçekten çok değişik oğlu olanların oğlu oluyor hep sağlıcakla gelsin minik oğluşlar :KK51:

Bende vajinusmus hastasıydım ve hiç muayne olamadım ve doktor normal doğum yapamazsın diyip sezeryan dedi şimdi yendim Allah izin verirse normal istiyorum:dua:
Bende direndim normal doğum diye ama bebe 40. Haftada doğmadı sezeryan oldum bebek kanala inmedi son güne kadar yukardaydı

Kizlar selam. Bugun 2. Test yaptirdim haftaya çıkacakmış. Yalniz dr. beni ayrintili ultrasyona gecirmedi 5.ayda imis çünkü. Siz ayrintili ultrasyona girdiniz mi?

Bu arada daha söylemek için çok erken ama kız gibi duruyor dedi... sanırım kizimiz olacak. Pipiyi göremedi çünkü :)

Kızlar cinsiyet kız :) eşimin morali bozuldu:))) doktora dedm ki iddaya girdik eşimle ben kız eşim erkek hissediyor dedim doktor bana inat aradı aradı pipiyi bulamadııı :))))))
Hayirli olsun saglikla gelsin kiziniz annelerin ic gudusu yaninda babalarinki nedir ki anneler hisseder ;)

Nerde oturuyorsun her ilde var hemen hemen doktor listeside var bende istersen özelden konusuruz verebilirim
Senin ilk dogumdan ne kadar zaman gecti canim ben de olursa normal istiyorum doktorum yapiyormus ama o zaman yine riskleri artilari eksileri konusuruz dedi ilk dogumumda doktorun keyfi sezaryen yaptigini dusunuyorum aci esigim yuksek.is en ust duzeydeki sancilari hissetmiyordum ebe kolay dogurursun dedi foktor bi sekilde bizi seezaryene cevirdi simdi nasip olursa denemek istiyorum ama korkuyorum da ne yalan soyleyim

İyi akşamlar kızlar ...nifty yaptıran arkadaşlara birşey sormak istiyorum...ben iki doktora gidiyorum ikili testim iyi ama sadece 1:242 yaş riskim var..devletteki doktorum sırf için rahat etsin diye yaptır dedi...özeldeki doktora 3 Ağustosta randevum var o zaman kontrol edip karar veririz dedi.şu anda 14+5 deyim...o zamana 17+1 olucam geç mi kalırım acaba..:siz kaçıncı haftada yaptırdınız

Back
X