2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canim ben test sonrasi ilk kez devlete gitmistim calistigim ilceye.bat gunumde kan 700kusurdu 2gun sonra 2binlerdeydi doktor bana direk anormal gebelik olabilir degerim cok dusuk simdi git 10gun sonra gel dedi. Sat falan sormak yok tabiki. Odada toplam 3dk falan kaldim kalmadim atti hemen basindan. Ondan sonra tovbe dedim. Ne uzulmustum aglamistim. Sor sen o yuzden ❤
Banada öyle yaptılar odada fazla kalmadım bebeğimi görebileceğim bi ekran bile yoktu kendi baktı kalp atısı iyi dedi elime bi ultrason görüntüsü verdi eski tahlil somuclarıma baktı güneşe cık bol bol et ye dedi tekrar kan testi yapmamı istedi yapmadım cıktım geldim tansiyonumu ölcen kadın dedi annelere özel eğitimimiz var hastanemiz anne kucağı gibidir falan birsürü övdü nasıl bir anne kucağı gibiyse üvey anne kucağı heralde hic sevmedim:KK12:

Keske denize gitsem denize değil esimin memleketine gidicez malatyaya:olamaz: annesi babası orda cok gitmek istiyo ben daha hic gitmedim 8 aylık evliyiz cok heveslenmis sende gel diyo kurbanı da orda yapcaz. Cok hevesli bende kırmak istemiyorum bir iki kere gelmicem dedim hergün soruyo zorlamam ama keske gelsen falan diyo bütün aile orda olcak oda bensiz gitmek istemiyo yoksa gitmeyi düsünmezdim bebeğim olmadan
ne kadar uzaktakı , kac saat suruyo

bnmkide kendini kıza şartlamaya çalısıyor suanda :) ilk başka kesin erkek kesin erkek die geziyordu şimdi evlat bu cinsiyet ayrımı olmaz tabiki diyor:) pembe şeylere bakıyoruz beraber alışmaya başladık baya baya.Ama dr hiç net konusmadı çok değişken haftalar bunlar diye erkek derse ne düşünür ne yapar merakla bekliyorum :)
Hhaha bizimkide alıştı kızımmm die seviyor :) Valla bizim kesin canım biz bile gördük pıtırcığını :))) Yine de belli olmaz bu işler die aldığımız herşey hem kıza hem erkeğe olcak şekilde. 6. Ayda cinsiyeti farklı söylenenler oluyor çünkü. Bana doğana kadar erkek demişler bir doğmuşm kız babam şok geçirmiş annem çok sevinmiş dedemin ismini koyamayacaklar die :)))))))

Ya normalde çok huylu bir insan değilim ama hamilelikten bu yana herşeye ayar olmaya başladım.. böyle bir sinirlilik hali.. hormonlardan mıdır nedir. Çalıştığım şirkette de yabancılar var sol tarafımda oturan adam cak cak cak sakız çiğniyor 7/24 Allahım kafayı yememek icin son ses müzik dinliyorum ama o da bir yere kadar.. Patlamamak için zor tutuyorum kendimi. Karşı masada başka bir yabancı afedersiniz sürekli geğiriyor. Aşırı irite olmuş durumdayım sakinleyemiyorummmm :( :(

Hhaha bizimkide alıştı kızımmm die seviyor :) Valla bizim kesin canım biz bile gördük pıtırcığını :))) Yine de belli olmaz bu işler die aldığımız herşey hem kıza hem erkeğe olcak şekilde. 6. Ayda cinsiyeti farklı söylenenler oluyor çünkü. Bana doğana kadar erkek demişler bir doğmuşm kız babam şok geçirmiş annem çok sevinmiş dedemin ismini koyamayacaklar die :)))))))
Haha annenin kalbi çok temizmiş:) bende ayrıntılı ultrasona kdr ne deseler inanmıcam sanırım daha birşey almadım beklemedeyim :)

Ya normalde çok huylu bir insan değilim ama hamilelikten bu yana herşeye ayar olmaya başladım.. böyle bir sinirlilik hali.. hormonlardan mıdır nedir. Çalıştığım şirkette de yabancılar var sol tarafımda oturan adam cak cak cak sakız çiğniyor 7/24 Allahım kafayı yememek icin son ses müzik dinliyorum ama o da bir yere kadar.. Patlamamak için zor tutuyorum kendimi. Karşı masada başka bir yabancı afedersiniz sürekli geğiriyor. Aşırı irite olmuş durumdayım sakinleyemiyorummmm :KK43: :KK43:
Normal bir insan bile o çıkartılan seslere irite olurken hamile halinizle çok normal zaten herşeyden tiksiniyoruz.Ahır sanki orası insanların topluca çalıştığı yerlerde bu insanlar ortama neden ayak uyduramaz anlam veremiyorum.Duymamaya çalıs tabi ne kdr mümkün olabilir bilmiyorum ama bnm bile gerilmeme sebep oldu suan seni düşünemiorm

Kızlar ilişki konusunda doktorlarınız ne dedi ben hep sormayı unutuyorum.
Cnn m bnm Dr um girebilirsin sorun yok dedi ama ilişkiden 4 gün sonra aşırı bir ağrıyla hastaneye koştum ve Dr bebeğin eşi aşağıya inmiş dedi bizi bi güzel korkuttu hastanede serum düşük önleyici iğneler falan yedim ilişkiden kaynaklı olmustur büyük.ihtimalle dedi o kdr dikkat etmemize rağmen korkumuzdan bişi yapamıyoruz vallahi.Dikkatli olmak lazm sanırım bilmiyorum ama eşim.çok korktu bizde en azından 4. Ayı yarılayana kdr ara verdik:)

biz eskisi gibi olmamak kaydıyla , hatta tamamen içine girmeden annenin üstte olmadığı (çünkü en derıne ınebiliyormus ) haftada 1 bazen 2 kesmedik hiç ama doktorum sorun yok dedi kısıtlama getırmedi herkeste aynı olmayabilir

Sakincali bi durum olsa kendisi de sana soyler diye dusunuyorum ama sen yinede mutlaka sor cunku kisiden kisiye degisiyor bu durumda. Bizde de sorunsuz rahatca istediginiz kadar beraber olabilirsiniz diyor bizim hafta da 3 4u buldugu oluyor

Ya normalde çok huylu bir insan değilim ama hamilelikten bu yana herşeye ayar olmaya başladım.. böyle bir sinirlilik hali.. hormonlardan mıdır nedir. Çalıştığım şirkette de yabancılar var sol tarafımda oturan adam cak cak cak sakız çiğniyor 7/24 Allahım kafayı yememek icin son ses müzik dinliyorum ama o da bir yere kadar.. Patlamamak için zor tutuyorum kendimi. Karşı masada başka bir yabancı afedersiniz sürekli geğiriyor. Aşırı irite olmuş durumdayım sakinleyemiyorummmm :KK43: :KK43:

Bir süre çık hava al derin nefesler alıp ver kendine telkinde bulun "sen işine odaklan, o tarafa bakma, bebeğini düşün" gibi.. ve döndüğünde öyle yapmaya çalış :super:

Sakincali bi durum olsa kendisi de sana soyler diye dusunuyorum ama sen yinede mutlaka sor cunku kisiden kisiye degisiyor bu durumda. Bizde de sorunsuz rahatca istediginiz kadar beraber olabilirsiniz diyor bizim hafta da 3 4u buldugu oluyor
SAĞOL CANIM CEVABIN İÇİN. BİR SIKINTIMIZ YOK ÇOK ŞÜKÜR AYLIK KONTROLLERE DÜŞTÜK ARTIK :(

Doktordan geldik. :))) Bebişimiz sağlıklı, hareketliydi el salladı bize hatta. :D Cinsiyet doktorun tahmin ettiği ve bizim başından beri gönlümüzden geçtiği gibi kızzz. :))) Bugün de evlilik yıldönümümüz, 2. yılımız bitti. :))) Çok güzel denk geldi, en güzel hediye oldu çok mutluyum. :) 15+5'teyiz. 18 cm çıktı boyu. Doktor sizin gibi uzun olacak dedi. :) Boy 1.76. :) Başından beri 1 kilo aldim sadece, şu an 52.5'um hala. Endişeleniyordum ama doktor ilgisi yok dedi çok yemekle az yemekle vs. Dengeli ve sağlıklı beslen dedi. Yumurta, bol yeşillik, balık, süt vs. Balığa bayılırım zaten haftada 2 gün yiyorum. :)

Back
X