2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Doktordan geldik. :))) Bebişimiz sağlıklı, hareketliydi el salladı bize hatta. :KK70: Cinsiyet doktorun tahmin ettiği ve bizim başından beri gönlümüzden geçtiği gibi kızzz. :))) Bugün de evlilik yıldönümümüz, 2. yılımız bitti. :))) Çok güzel denk geldi, en güzel hediye oldu çok mutluyum. :) 15+5'teyiz. 18 cm çıktı boyu. Doktor sizin gibi uzun olacak dedi. :) Boy 1.76. :) Başından beri 1 kilo aldim sadece, şu an 52.5'um hala. Endişeleniyordum ama doktor ilgisi yok dedi çok yemekle az yemekle vs. Dengeli ve sağlıklı beslen dedi. Yumurta, bol yeşillik, balık, süt vs. Balığa bayılırım zaten haftada 2 gün yiyorum. :)
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin

Merhaba kızlar Bugün ikili teste gittim ense kalınlığı ve burun kemiği çok iyi dedi kan verdim haftaya perşembe çıkacakmış inşallah onlarda güzel çıkar
Cinsiyet için iki kez baktım emin olamadım erkek gibi ama kesin diyemem dedi 2-3 haftaya kesinleşir dedi
Kızım kız kardeş istediği için biraz üzüldü ama babamız çok sevindi benim içinse sağlıklı sıhhatli olsun yeter
Edremit Körfez Hastanesi Dr Mükremin beye gittim çok ilgiliydi çok beğendim o bölge de dr arayanlara dip not geçeyim dedim
banada kesin değil erkek dedi 2 hafta sonra kesin erkek dedi arkadışm hayırlı olsun çocuklarımız hemcinslerini istiyorlar oğlum sevindi kızının üzülmesi normal sağlıkla gelsin paşam

Bayanlar sizde geceleri uykusuzluk yaşamaya başladınız mı ? hamile yastığı almayı düşünüyorum deneyip memnun kalanlar var mı? hangi siteden almak lazım yardımcı olur musuz?

Kızlar dayanamadım kendi doktorum harici başka bir doktora gittim, seçerken de doçent/prof falan olmasına dikkat ettim.. gittiğim kadın doçentti.. her neyse cinsiyet için benim oyum cimcimeden yana dedi altından baktı yanından baktı hala kız görüyorum dedi :)) Ay sanırım gönlüme göre verdi Rabbim sağlıkla doğsun miniklerimiz inşAllah :KK200:

Kızlar benm yakınım özel bir hastanede muhasebeci. Dedim ki adana medlineda 110 lira mı ne muayene ücreti alıyorlar. Doktorlar gecen yıl 2500e sezeryan yaptırıyorlar. Sizin hastanede özel ama bu kadar pahalı değil dedim. Yasak dedi. Faturayı alıp şikayet ederseniz başları yanar. O kadar muayene ve doğum ücreti alamazlar dedi. Ama örneğin acıbademin sgk ile anlaşması olmadığı için istediği ücrete yapar ama sgk ile anlaşması olanlar bu ücretleri uygulayamazlar dedi. Aklınızda bulunsun kızlar. Az önce fiyat falan yazılmıştı aklıma geldi. Mersin’de sorduğumuz tüm özel hastaneler 60 tl ye muayene ücreti alıyor. 900 tl ye sezeryan yapıyorlar. Sgk ile anlaşması olan yerlere daha fazlasını ödemeyin

Kızlar benm yakınım özel bir hastanede muhasebeci. Dedim ki adana medlineda 110 lira mı ne muayene ücreti alıyorlar. Doktorlar gecen yıl 2500e sezeryan yaptırıyorlar. Sizin hastanede özel ama bu kadar pahalı değil dedim. Yasak dedi. Faturayı alıp şikayet ederseniz başları yanar. O kadar muayene ve doğum ücreti alamazlar dedi. Ama örneğin acıbademin sgk ile anlaşması olmadığı için istediği ücrete yapar ama sgk ile anlaşması olanlar bu ücretleri uygulayamazlar dedi. Aklınızda bulunsun kızlar. Az önce fiyat falan yazılmıştı aklıma geldi. Mersin’de sorduğumuz tüm özel hastaneler 60 tl ye muayene ücreti alıyor. 900 tl ye sezeryan yapıyorlar. Sgk ile anlaşması olan yerlere daha fazlasını ödemeyin
Benim Dr. Cebine 3500 tl alıyormuş . Hastane de 1500tl.toplam 5000 işte.

Back
X