2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
oyyy masallah darisi bana ya bende istiyorum kiz sana en basta ne demisti
Sağlıklı olmasından sonra inşallah gönlunüzdeki olur canim sizin de. :) Tesekkur ederim. Doktor bize 11 haftalıkken kıza benziyor demişti canim. Ama kesin olmayınca tabi.. :) Bi sonraki kontrolümüz bugündu iste kesinleşti bakalim. Iyi tahmin etmis. :) Çin takvimi de tuttu bende. :))

Ve merhabalar hanımlar benim kelebeğim biraz edepli çıktı, karnımı doyurdum suyumu içtim çikolatamı yedim hazırdım ama bu kadar sabırsızlıkla bekledim ya minigim sağolsun sabir etmeyi şimdiden öğrenmelisin anne diyor sanırım :) bacaklarını üst üste çapraz şekilde atmış, karnına doğru çekmiş milim kıpırdamıyor saga sola gidiyor ama pozisyon aynı doktor boy ölçümünü bile tam sağlıklı alamadı karnını falan olcucek sürekli ayaklarıyla topladı durdu ellerini haraket ettirdi bi:) ultrasonla karnımı deştik kaç kez oynasın diye oksurdum tiksirdim oynadım yerimde açmadı malesef Nurkuzusu Nurkuzusu sana tebrikler ve diğer öğrenen arkadaşlara benden bugünlük pas malesef :D

Ve merhabalar hanımlar benim kelebeğim biraz edepli çıktı, karnımı doyurdum suyumu içtim çikolatamı yedim hazırdım ama bu kadar sabırsızlıkla bekledim ya minigim sağolsun sabir etmeyi şimdiden öğrenmelisin anne diyor sanırım :) bacaklarını üst üste çapraz şekilde atmış, karnına doğru çekmiş milim kıpırdamıyor saga sola gidiyor ama pozisyon aynı doktor boy ölçümünü bile tam sağlıklı alamadı karnını falan olcucek sürekli ayaklarıyla topladı durdu ellerini haraket ettirdi bi:) ultrasonla karnımı deştik kaç kez oynasın diye oksurdum tiksirdim oynadım yerimde açmadı malesef Nurkuzusu Nurkuzusu sana tebrikler ve diğer öğrenen arkadaşlara benden bugünlük pas malesef :KK70:
Şşş. Rahatımı bozmayın diyor melek

Kızlar trendyol’da carters’in ürünleri indirime giriyor ara ara bakın derim çok kaliteli ve çok cicili bicili ürünleri var :KK200: ben daha önce hep kız ümidiyle bi iki parça birşey almıştım kız olmazsa hediye ederim düşüncesiyle ama eğer değişmezse prensesimiz giyecek :anne:

Eklentiler

• 97C2DE2A-B6FD-4450-8555-D3BC8D4149CC.webp
    97C2DE2A-B6FD-4450-8555-D3BC8D4149CC.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 78
Kızlar benm yakınım özel bir hastanede muhasebeci. Dedim ki adana medlineda 110 lira mı ne muayene ücreti alıyorlar. Doktorlar gecen yıl 2500e sezeryan yaptırıyorlar. Sizin hastanede özel ama bu kadar pahalı değil dedim. Yasak dedi. Faturayı alıp şikayet ederseniz başları yanar. O kadar muayene ve doğum ücreti alamazlar dedi. Ama örneğin acıbademin sgk ile anlaşması olmadığı için istediği ücrete yapar ama sgk ile anlaşması olanlar bu ücretleri uygulayamazlar dedi. Aklınızda bulunsun kızlar. Az önce fiyat falan yazılmıştı aklıma geldi. Mersin’de sorduğumuz tüm özel hastaneler 60 tl ye muayene ücreti alıyor. 900 tl ye sezeryan yapıyorlar. Sgk ile anlaşması olan yerlere daha fazlasını ödemeyin
Benim gittiğim hastane 95 tl alıyor bir diğeri de 85 burda 60 a çok iyiymiş. Hem de burası büyük şehir filan da değil ama hastane kıtlığı var işte...

Aynen yaa. Yürüyüş yapıyoruz akşamları genelde. İyi oluyor . Yolun başındayız dikkat etmeli . Eskiden derdim gebe olunca canım ne isterse yiyecem diye. Hiç öyle değilmiş :KK12:
Yürüyüş yapabiliyorsan bravo
Ben hep erteliyorum plan yapıp yapıp
Biraz kendini tutmaya çalışıyorum akşam 8 den sonra yememek gibi .
Başlangıç kilom fazla olduğu için sıkıntı

Kızlar trendyol’da carters’in ürünleri indirime giriyor ara ara bakın derim çok kaliteli ve çok cicili bicili ürünleri var :KK200: ben daha önce hep kız ümidiyle bi iki parça birşey almıştım kız olmazsa hediye ederim düşüncesiyle ama eğer değişmezse prensesimiz giyecek :anne:

Kızmda bir arkadaş Amerika'dan hediye getirmişti carters çiçekli pamuk bir elbise. Kumaşı o kadar iyiydi ki yıka yıka giydirmiştim ne rengi soldu ne başka bişey çok beğenmiştim.

Kızmda bir arkadaş Amerika'dan hediye getirmişti carters çiçekli pamuk bir elbise. Kumaşı o kadar iyiydi ki yıka yıka giydirmiştim ne rengi soldu ne başka bişey çok beğenmiştim.
Evet biraz piyasaya göre fiyatları bi tık fazla ama kalitesi anlaşılıyo.. bir de %100 pamuk olması da çok önemli tabi ❤️ Modelleri de çoook cici

Hastanenin mutlaka vardır. Doktorum hastanenin Dr. Değil .
Kardeşim 1500tl vermişti.
900 hiç duymadım henüz

Benim gittiğim hastane 95 tl alıyor bir diğeri de 85 burda 60 a çok iyiymiş. Hem de burası büyük şehir filan da değil ama hastane kıtlığı var işte...

Kızlar doğru değilmiş işte yasal değilmiş . Hastanenim doktoru değilse özel bakıyor olabilir canım. Mesela sgk ile anlaşmalı hastanelerdeki plastik cerrahlar özel bakıyor. Tabii işin içinde olmadığımdan tahminimce yazıyorum bunu.
Devletin belirlediğinden fazla para vermeyin gerekirse itiraz edin haksız kazanç sonuçta

Evet biraz piyasaya göre fiyatları bi tık fazla ama kalitesi anlaşılıyo.. bir de %100 pamuk olması da çok önemli tabi ❤️ Modelleri de çoook cici
Carters ürünleri gerçekten çok farklı. Maalesef ülkede carters kıtlığı var. Doğru düzgün hiç bi yerde satılmadığı gibi olan mağazalarda be internette bedenler ve çeşitler yok :/

Carters ürünleri gerçekten çok farklı. Maalesef ülkede carters kıtlığı var. Doğru düzgün hiç bi yerde satılmadığı gibi olan mağazalarda be internette bedenler ve çeşitler yok :/

Back
X