2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
banada kesin değil erkek dedi 2 hafta sonra kesin erkek dedi arkadışm hayırlı olsun çocuklarımız hemcinslerini istiyorlar oğlum sevindi kızının üzülmesi normal sağlıkla gelsin paşam

Bana yüzde 80 erkek dedi 1 tane oğlum var kız bekliyorduk oğlumda kız istiyordu hayırlısı olsun inşallah

Carters ürünleri gerçekten çok farklı. Maalesef ülkede carters kıtlığı var. Doğru düzgün hiç bi yerde satılmadığı gibi olan mağazalarda be internette bedenler ve çeşitler yok :/
Evet cnm biraz zor bulunuyor mağazası.. ben Ankara’da yaşadığım için biraz daha şanslıyım burda var mağazaları ama farklı illerde bulmak zor oluyor takip etmek lazım kendi sitesinde de indirime giriyor

Bebeğini hisseden varmı doktor 17 haftayı beklemek lazım dedi bazı anneler 13 haftada hissediyormuş

Bebeğini hisseden varmı doktor 17 haftayı beklemek lazım dedi bazı anneler 13 haftada hissediyormuş
2. Gebeliğim ama daha hissetmiyorum canım bazen balık kayıyor gibi oluyor ama bence bağırsak hareketi

Kızlar benm yakınım özel bir hastanede muhasebeci. Dedim ki adana medlineda 110 lira mı ne muayene ücreti alıyorlar. Doktorlar gecen yıl 2500e sezeryan yaptırıyorlar. Sizin hastanede özel ama bu kadar pahalı değil dedim. Yasak dedi. Faturayı alıp şikayet ederseniz başları yanar. O kadar muayene ve doğum ücreti alamazlar dedi. Ama örneğin acıbademin sgk ile anlaşması olmadığı için istediği ücrete yapar ama sgk ile anlaşması olanlar bu ücretleri uygulayamazlar dedi. Aklınızda bulunsun kızlar. Az önce fiyat falan yazılmıştı aklıma geldi. Mersin’de sorduğumuz tüm özel hastaneler 60 tl ye muayene ücreti alıyor. 900 tl ye sezeryan yapıyorlar. Sgk ile anlaşması olan yerlere daha fazlasını ödemeyin
Biz bugün ilk defa 55 tl verdik. Temmuzun 5'ine kadar 15 lira idi. :))) Özel hastane. 3 aydır hep 15 tl ödedik, muayene günü doldukça. Aslinda 55mis zaten de bir süre boyle anlaşma yapmışlar. :) Emniyet ve tsk personellerine özeldi. Doğum da duyduğum kadarıyla 1000 civarı sanırım henüz sormadık. 200 lira vs muayene ücreti verenleri duyunca şaşırıyorum.

oo sizin merin büyükmüş:) ismini seviyor muu peki küçük hanım. memenun muu? o isimle yaşayan birisinden hislerini öğrenmeyi çok isterim.

aren çöldeki en parlak kum tanesi demek. bir de ağaç cinsi peyzaj mimarı olduğum için 2. anlamı nedeniyle tercih ettik biz
Merin inanılmaz sosyal ve zekı bir kız hepiniz cok severiz inş.senin kızcende böyle sevecen olur

2. Gebeliğim ama daha hissetmiyorum canım bazen balık kayıyor gibi oluyor ama bence bağırsak hareketi
Benimde 2.gebeliğim
ama hissetmiyorum 6 yıl geçti üstünden çok istiyorum hissetmeyi oğlumda nezaman hissettiğimi bile unuttum bu sanki 1.gebeliğim okadar ki heyecanlı korkulu geçiyor

Ve merhabalar hanımlar benim kelebeğim biraz edepli çıktı, karnımı doyurdum suyumu içtim çikolatamı yedim hazırdım ama bu kadar sabırsızlıkla bekledim ya minigim sağolsun sabir etmeyi şimdiden öğrenmelisin anne diyor sanırım :) bacaklarını üst üste çapraz şekilde atmış, karnına doğru çekmiş milim kıpırdamıyor saga sola gidiyor ama pozisyon aynı doktor boy ölçümünü bile tam sağlıklı alamadı karnını falan olcucek sürekli ayaklarıyla topladı durdu ellerini haraket ettirdi bi:) ultrasonla karnımı deştik kaç kez oynasın diye oksurdum tiksirdim oynadım yerimde açmadı malesef @Nurkuzusu sana tebrikler ve diğer öğrenen arkadaşlara benden bugünlük pas malesef :KK70:
Son kontrolümde aynı şeyleri yaşadım 10 dakika ugrasti dr oksurdum kalktim dolastim cikollata falan banamisın demedi kipirdamadi en son bi sırtını döndü yatti dr beni rahatsiz etmeyin diyo dedi muayene bitiyoduki remen bize by by diye el salladi

Kızlar trendyol’da carters’in ürünleri indirime giriyor ara ara bakın derim çok kaliteli ve çok cicili bicili ürünleri var :KK200: ben daha önce hep kız ümidiyle bi iki parça birşey almıştım kız olmazsa hediye ederim düşüncesiyle ama eğer değişmezse prensesimiz giyecek :anne:
Bayıkdım tulumlara :KK200: kaç kiloya kadar bunlar

Ben kızımda hep mothercare aldım tulumları hiçbir tarafı bozulmadı up to 1 months ( 4.5 kiloya kadar) almıştım. Kızım 2.495kg doğunca içinde yüzdü :) new baby aldım onlar 3.4 kiloya kadardı

Ama bu tulumlar çok ciciymiş cartersa bakayım:anne::KK200:

Benimde 2.gebeliğim
ama hissetmiyorum 6 yıl geçti üstünden çok istiyorum hissetmeyi oğlumda nezaman hissettiğimi bile unuttum bu sanki 1.gebeliğim okadar ki heyecanlı korkulu geçiyor
Bende 2014 te hamileydim hamilelik rahatta yine çok kilo alıyorum ya

Kızlar benm yakınım özel bir hastanede muhasebeci. Dedim ki adana medlineda 110 lira mı ne muayene ücreti alıyorlar. Doktorlar gecen yıl 2500e sezeryan yaptırıyorlar. Sizin hastanede özel ama bu kadar pahalı değil dedim. Yasak dedi. Faturayı alıp şikayet ederseniz başları yanar. O kadar muayene ve doğum ücreti alamazlar dedi. Ama örneğin acıbademin sgk ile anlaşması olmadığı için istediği ücrete yapar ama sgk ile anlaşması olanlar bu ücretleri uygulayamazlar dedi. Aklınızda bulunsun kızlar. Az önce fiyat falan yazılmıştı aklıma geldi. Mersin’de sorduğumuz tüm özel hastaneler 60 tl ye muayene ücreti alıyor. 900 tl ye sezeryan yapıyorlar. Sgk ile anlaşması olan yerlere daha fazlasını ödemeyin
Acıbadem gerçekten istediği fiyatı yapıyor bu yıl 2 defa doğum ücretine zam yaptı fiyatlar uçtu

Bayıkdım tulumlara :KK200: kaç kiloya kadar bunlar

Ben kızımda hep mothercare aldım tulumları hiçbir tarafı bozulmadı up to 1 months ( 4.5 kiloya kadar) almıştım. Kızım 2.495kg doğunca içinde yüzdü :) new baby aldım onlar 3.4 kiloya kadardı

Ama bu tulumlar çok ciciymiş cartersa bakayım:anne::KK200:
Canım bunlar 3 aylık.. biraz büyük aldım ki azıcık toparladığınsa giysin diye :) evet çok ciciler benim favorim carters tam bana hitap eden ciciler var :KK200:

Canım bunlar 3 aylık.. biraz büyük aldım ki azıcık toparladığınsa giysin diye :) evet çok ciciler benim favorim carters tam bana hitap eden ciciler var :KK200:
Sağlıklı günlerde giysin:KK200:
Benim 2.de kız hiç body almayacağım evde body bolluğu var çok almışım :)
Ama tulumlar bol bol mama lekeli onlardan almam lazım

Yürüyüş yapabiliyorsan bravo
Ben hep erteliyorum plan yapıp yapıp
Biraz kendini tutmaya çalışıyorum akşam 8 den sonra yememek gibi .
Başlangıç kilom fazla olduğu için sıkıntı
Sıcaklara , hamam böceklerine ve diz ağrıma rağmen yürüyorum. Bu akşam da yürüdük 1 saat :KK24:

Son kontrolümde aynı şeyleri yaşadım 10 dakika ugrasti dr oksurdum kalktim dolastim cikollata falan banamisın demedi kipirdamadi en son bi sırtını döndü yatti dr beni rahatsiz etmeyin diyo dedi muayene bitiyoduki remen bize by by diye el salladi
Artık napalim beklicez minikleri keyifleri ne zaman isterse :)

Kızlar trendyol’da carters’in ürünleri indirime giriyor ara ara bakın derim çok kaliteli ve çok cicili bicili ürünleri var :KK200: ben daha önce hep kız ümidiyle bi iki parça birşey almıştım kız olmazsa hediye ederim düşüncesiyle ama eğer değişmezse prensesimiz giyecek :anne:
Çok güzelmiş canım. Güle güle giysin prenses. Ben de ara ara bakayım. İndirimli almak iyi oluyor.

gunaydin arkadaşlar, aranızda kasık ve bel agrisi çeken varmi? çok tedirgin ediyor beni.

gunaydin arkadaşlar, aranızda kasık ve bel agrisi çeken varmi? çok tedirgin ediyor beni.
vet sabahları gün arası çok oluyor benim sol kasığım çok batıyor bel desen zaten hiç durmamış bunlar güzel şeyler rahim büyüdükçe agrılar normal ama çok fazla ise doktora gitmelisin kaç haftalıksım

vet sabahları gün arası çok oluyor benim sol kasığım çok batıyor bel desen zaten hiç durmamış bunlar güzel şeyler rahim büyüdükçe agrılar normal ama çok fazla ise doktora gitmelisin kaç haftalıksım
cnim bel ağrım yeni başladı.ama kasik hep vardi.hatta geçen hafta kısa süreli bi lekelenmem oldu.hemen igne yapıldı.İNŞALLAH dediğin gibidir.ara ara hafifliyor birden fazlalasiyir.bugün 13olduk çok şükür

Back
X