2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
gunaydin arkadaşlar, aranızda kasık ve bel agrisi çeken varmi? çok tedirgin ediyor beni.
Bel ağrısı çekiyorum arkadaşım, gebelikle birlikte görülen sakroliak eklem ağrısı var , aynı zaman da fıtık başlangıcım olabilme ihtimali var imiş. Ama benimki daha farklı tabi

Merhaba kızlar size bir şey sormak istiyorum ilk gebeliğim o yüzden bilmiyorum bende bi kaç gündür göbeğimin çevresinde kaşıntı gibi gıdıklanma gibi şeyler oluyor acaba bebeğin hareketini hissetmek böyle bir şey mi yoksa daha erken mi

Merhaba kızlar size bir şey sormak istiyorum ilk gebeliğim o yüzden bilmiyorum bende bi kaç gündür göbeğimin çevresinde kaşıntı gibi gıdıklanma gibi şeyler oluyor acaba bebeğin hareketini hissetmek böyle bir şey mi yoksa daha erken mi
Canım kötü bir haber gibi ama karnın yavaştan çatlıyor olabilir

Gerçekten mi bu kadar erken çatlama olur mu ki :KK43:
Olabilir canım hemen önlem alırsan cok daha iyi Olur badem yağı bebe yağı zeytin yağı yad gebeler için olan kelleri kullanmaya başlarsan kurtarırsın sakın kaşıma imkanın varsa cıtcıtlı atlet giyin cok kaşınırsa atletin üstünden kaşırsan bişey olmaz

Olabilir canım hemen önlem alırsan cok daha iyi Olur badem yağı bebe yağı zeytin yağı yad gebeler için olan kelleri kullanmaya başlarsan kurtarırsın sakın kaşıma imkanın varsa cıtcıtlı atlet giyin cok kaşınırsa atletin üstünden kaşırsan bişey olmaz
Dışarıdan bi kaşıntı olmuyor ki içerden gelen bi gıdıklama tarzı dışardan hiç kaşınmadı yani o yüzden acaba bebeğin hareketi mi diye düşünmüştüm ama hemen bi çatlak önleyici bir şey almam lazım ne olur ne olmaz bu ay başlayacaktım zaten

Dün kontrolumuz vardı çok hareketli elleri ayakları kıpır kıpır doktor çok iyi dedi ikili test için siz bilirsiniz ense biraz kalın çıktı 1,4dedi... Erkek galiba iki hafta sonra gel kesin söyleyim dedi eşim üzüldü kız istiyordu. Çin takvimi Rus takvimi hep kız gösteriyordu hayırlı olsun herkese mutlu günler..

cnim bel ağrım yeni başladı.ama kasik hep vardi.hatta geçen hafta kısa süreli bi lekelenmem oldu.hemen igne yapıldı.İNŞALLAH dediğin gibidir.ara ara hafifliyor birden fazlalasiyir.bugün 13olduk çok şükür
Herkeste bir olmuyor işte fazlaysa dikkat etmek gerek progestan iğne mi yapıldı sana

Dün kontrolumuz vardı çok hareketli elleri ayakları kıpır kıpır doktor çok iyi dedi ikili test için siz bilirsiniz ense biraz kalın çıktı 1,4dedi... Erkek galiba iki hafta sonra gel kesin söyleyim dedi eşim üzüldü kız istiyordu. Çin takvimi Rus takvimi hep kız gösteriyordu hayırlı olsun herkese mutlu günler..
Benimde 1.4 çıktı Dr kalın değil gayet iyi 2.5in üzerşndeyse sorun olur dedi dr mu kalın olduğunu söyledi şaşırdım

Benimde 1.4 çıktı Dr kalın değil gayet iyi 2.5in üzerşndeyse sorun olur dedi dr mu kalın olduğunu söyledi şaşırdım
Evet öyle dedi ama bir sorun çıksa bile aldırmayacağımı söyledim o zaman bie sorun yok dedi. Kafası büyük dedi benim kafada büyüktür çok takılmadım doğrusu 2.5 ise normal o vakit

Canım ben henüz gitmedim ense kalınlığı için ama burada baktiran arkadaşlardan ve doktorlarin yorumlarından anladığıma göre 1,4 gayet normal geldi bana. Daha fazla çıkanlara bile normal dendi burda.
Doktorun 2li test yaptırmanız için yaptığı bir işgüzarlık olabilir mi acaba.
Sen gönlünü ferah tut bence. Ne olursa olsun Allah'tan gelene razıyız.

Ya genelde herkes kiz istiyor sanki...erkek bebisler uzulur ya :KK43:
Evet ya bu duruma ben de üzülüyorum. Hatta ilk hamileliğimde de kız istiyordum erkek oldugunu öğrendiğimde icimde öyle bir cebelleşme yaşadım ki. Üzülme olmadı tabiki ama o hayal kırıklığını bebeğime yansıtıp onu üzmekten çok korktum.
Evladın kızı erkeği yok buradaki herkes de kiz bebeğin sevimliliğinden etkileniyor. Erkek de sevimli bana göre ama bilmiyorum ya kızın ayri bir sempatisi oluyor sanırsam :)

Back
X