2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bana da dr gecen hafta zofran yazmış. İlacı kurum ödemiyor 80 tl dedi. Ben de eşime dedim ki almayalıö şunun şurasında 16. Haftaya ne kaldı ilaç bitmeden kusmalar biter dedim. Demeseydim keşke :olamaz:
Canim cok demisler ben 50 tlye aliyorum 10 mg 10 tane icinde.ama gecen kontrolde doktor 14.haftaya kadar icebilirsin dedi sorucam yarin

Kızlar bugün dr a gittim, 10cm 100 gr olmuş:) ben de 1 kg almışım. Drum inatla kilo alma diyo başka bişi demiyo:) biraz da kilolu hamile kaldım, side fer gb kullanıyorum doğuma kadar kullanıcaksın dedi. Size vitamin vs bişi söyledi mi? Kaç kg aldınız?
Kilo verdim daha canim 45den 43 düştüm bizde regenenis kullaniyoruz ilkkezmi söyledi doktorun gramini daha öncede söylermiydi

Sevgili anneler aranizda silverette gumus gogus kapaklarini kullanan veya kullanmis birinden tavsiye alan varmi gercekten yaralari iyilestiriyormu ? Benim tenim cok hassas aksesuara bile alerji oluyorum emzirmenin cileye donusmesini istemiyorum yardimci olur musunuz

Sevgili anneler aranizda silverette gumus gogus kapaklarini kullanan veya kullanmis birinden tavsiye alan varmi gercekten yaralari iyilestiriyormu ? Benim tenim cok hassas aksesuara bile alerji oluyorum emzirmenin cileye donusmesini istemiyorum yardimci olur musunuz
bende almayı düşünüyorum şu köşede bi yerde bekliyim :)

bende almayı düşünüyorum şu köşede bi yerde bekliyim :)
Bende ciddi ciddi dusunuyorum ama fiyati yuksek oldugu icin gercekten ise yarar bisey olmali sitelerinde bi dunya yorum var ama gercek kisilerin yorumu mu fake yorumlar mi bilemiyorum burasi en guvenilir sonucu verir

Bende ciddi ciddi dusunuyorum ama fiyati yuksek oldugu icin gercekten ise yarar bisey olmali sitelerinde bi dunya yorum var ama gercek kisilerin yorumu mu fake yorumlar mi bilemiyorum burasi en guvenilir sonucu verir
bende aynı seyı düşünüyorum fiyat pahalı diye ama sanırım allaha emanet artık deyip alıcam çünkü bnm normalde bile çok hassas tahriş oluyor hemen o dönemde daha çok zorlanacagımdan eminim her yolu deniycem o yuzden

Ben de düşünüyorum ama instagramda sırf para için supermiş harikaymış gibi yalandan tanıtım yapan çok maalesef o yuzden güvenemedim

Ben de düşünüyorum ama instagramda sırf para için supermiş harikaymış gibi yalandan tanıtım yapan çok maalesef o yuzden güvenemedim
Kızlar benim dr um çatlak kremi olarak natalis diye bi markayı önerdi. Ayrıca göğüs ucu jeli olarak da aynı markanın specta mam diye bi ürünü var. Onu alabilirsin dedi. İnternetten bulamadım ben deneyeceğim memnun kalırsam haber veririm

Ya ben takmıcam aslında da dr um her gittiğimde kilo alma diyip duruyo:) herşey yolunda çok şükür, çocuk 100 gr sadece 900 grı kendine almışsın dedi:)))
Ben ilk hamileliği de 10 kilo aldım toplam. Tabi hamilelikte dikkat edelim. Emzirme döneminde de dikkat etmemiz gerekiyor ama. Ben en fazla kiloyu emzirme döneminde aldım.

Canım doğuma birkaç hafta kala zeytinyağı sürmeye başladım ben. Hiç çatlama yara olmadı. Emzirme de zevkliydi bundan dolayı. Zeytinyağını tavsiye ederim.

Kızlar bugün dr a gittim, 10cm 100 gr olmuş:) ben de 1 kg almışım. Drum inatla kilo alma diyo başka bişi demiyo:) biraz da kilolu hamile kaldım, side fer gb kullanıyorum doğuma kadar kullanıcaksın dedi. Size vitamin vs bişi söyledi mi? Kaç kg aldınız?

Benim de derdim kilo canım yaaaa.henuz hiç kilo almadım ama ne yapsam da almasam bundan sonra diye uğraşıyorum.bulantilarim bitti yediklerime dikkat etmeye başladım.spora da başlayacam yarın.ben 78 kiloyum sen kaç kilosun ? Doktor bana bişey demedi ama ben kendim takıyorum kafama.cok fazla zaten kilom.en fazla beş kilo alarak bitirmeliyim dokuz ayı.

Benim de derdim kilo canım yaaaa.henuz hiç kilo almadım ama ne yapsam da almasam bundan sonra diye uğraşıyorum.bulantilarim bitti yediklerime dikkat etmeye başladım.spora da başlayacam yarın.ben 78 kiloyum sen kaç kilosun ? Doktor bana bişey demedi ama ben kendim takıyorum kafama.cok fazla zaten kilom.en fazla beş kilo alarak bitirmeliyim dokuz ayı.
Canım benim kilom 62 şuan ama boyum 1.55. Min kiloyla bitirmem lazım. Dr da her gittiğimde söyleyince iyice taktım kafaya

Back
X