2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
tamam işte sık ilişki sizin de ard arda olmuş ve kız geliyor (benim de 11-12-13 olmuştu) seyrek ve yumurtlama dönemine denk gelen ilişki erkek oluyormuş. Oğlunuzda tutmamış şimdi gördüm :)
Valla ben hamile kaldığım ay altın çağını yaşadık :) her gece her gece ama yine erkek:KK48:

merhaba kızlar,
Bende 15+2 haftalık hamileyim. Ultrasonda biraz öndeyiz 3-4 gün kadar.
hareketlerini hisseden varmı bu haftada. ya ben sanki karnımın içinde bir titreşim hissediyorum.acaba bebeğin hareketlerimi bir türlü anlamıyorum.

Kizlar selam. Sabah sabah ikili test sonucumu almaya gittim ordan da dr.a bir uğradım göstermek için. Yalniz tuhaf birsey oldu yani anlam veremedim. Saat 9.45 falan ama benden önce hasta yoktu. Ekranda ismim görünmesine rağmen 5 dk falan içeri almadilar beni. Sonra içeri bir girdim dr bey masasında oturmuş tek başına. Yanına yaklaşıp test sonucunu verdikten sonra içeriden sedyenin üstünden yanında ki sekreter geldi. Böyle saçlarını falan düzeltiyor. Noldugunu anlamadim galiba kizin bir rahatsızlığı var ona bakiyordu diye düşündüm ama sedyenin üstüne gecince farkettim ki daha ultrason bile açık değil :KK53: dr da zaten bir tuhafti bir dk bile sürmedi bakmasi karnıma. Aklima başka turlu birsey geldi ne yalan söyleyim. Ben mi yanlış düşünüyorum acaba ?

Kesinlikle katılıyorum ama devlet hastanelerinde çok hasta alabilmek için bir kadın paravan arkasında veya bazılarında paravan bile yok o muaneye olurken diğer hastayı alıyorlar içeriye sekreter de bilgileri doldurana kadar(yaş, sat, şikayet) diğer kadının muayenesi bitiyor , yani aynı anda iki hasta içeri de oluyor ondan dolayı eşler içeri alınmıyor
O daha da yanlış bence. Bir hasta gitmeden diğerini içeri alamazlar. Kadın eşinden utanmaz ama belki başka kadından utanır hiç hoş değil. Devlet hastanelerinin en büyük sorunu doktor yetmiyor çok az. Mesela insanların acilde kavga çıkarmasının nedeni de bu. Acilde bir doktor en fazla iki doktor oluyor. Yıllardır aynı terane :)

Kizlar selam. Sabah sabah ikili test sonucumu almaya gittim ordan da dr.a bir uğradım göstermek için. Yalniz tuhaf birsey oldu yani anlam veremedim. Saat 9.45 falan ama benden önce hasta yoktu. Ekranda ismim görünmesine rağmen 5 dk falan içeri almadilar beni. Sonra içeri bir girdim dr bey masasında oturmuş tek başına. Yanına yaklaşıp test sonucunu verdikten sonra içeriden sedyenin üstünden yanında ki sekreter geldi. Böyle saçlarını falan düzeltiyor. Noldugunu anlamadim galiba kizin bir rahatsızlığı var ona bakiyordu diye düşündüm ama sedyenin üstüne gecince farkettim ki daha ultrason bile açık değil :KK53: dr da zaten bir tuhafti bir dk bile sürmedi bakmasi karnıma. Aklima başka turlu birsey geldi ne yalan söyleyim. Ben mi yanlış düşünüyorum acaba ?
Of iğrençler ya :(

Kesin dr evlidir de:sinirli: :(

olabilme ihtimali var malesef doktormus cerrahmış öyle mesleğe falan bakmıyor bu işler , benimde lise zamanımda bir doktor yuzunden doktorlardan tıksındıgım bır zaman olmuştu.Çok berbatlar iğrençler hatta

olabilme ihtimali var malesef doktormus cerrahmış öyle mesleğe falan bakmıyor bu işler , benimde lise zamanımda bir doktor yuzunden doktorlardan tıksındıgım bır zaman olmuştu.Çok berbatlar iğrençler hatta
Ya bilmiyorum ama hem bu şüphe yüzünden hemde hic ilgilenmeden 3 hafta sonra tekrar gel demesi yüzünden sanırım değiştireceğim dr.umu.

Degistirme senebin ne ? Boyle bisey gorsem bende istemezdim
Ya hem bu olay etkili oldu ki daha önce biraz gereksiz samimiyet hissetmistim adamdan. Hani kötü dusunmemeye çalıştım sonucta dr. olduğu için. Hemde bu sefer bakması 1 dk bile sürmedi. Yani böyle bir umutla gitmistim. Bir cinsiyete falan bakar diye düşündüm. Simdi birsey belli olmaz 3 hafta sonra gel dedi ve sadece başini ölçüp kalbini dinledi. 1 dk bile sürmedi bakmasi yani. Ki ozel hastane insan biraz daha ilgi bekliyor.

Back
X