2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ya hem bu olay etkili oldu ki daha önce biraz gereksiz samimiyet hissetmistim adamdan. Hani kötü dusunmemeye çalıştım sonucta dr. olduğu için. Hemde bu sefer bakması 1 dk bile sürmedi. Yani böyle bir umutla gitmistim. Bir cinsiyete falan bakar diye düşündüm. Simdi birsey belli olmaz 3 hafta sonra gel dedi ve sadece başini ölçüp kalbini dinledi. 1 dk bile sürmedi bakmasi yani. Ki ozel hastane insan biraz daha ilgi bekliyor.
Birde ozel hastane :deli:sikayet et bence

Kızlar hastaneden geldim. Bebeğimi gördüm kıpır kıpırdı cinsiyetini sordum doktor söylemedi niye merak ediyosun daha kücük belli olmaz falan dedi. Ben hep rüyamda bana benzeyen kız bebek görüyorum doktora dedim rüyamda hep kız görüyorum sağlıklı olsun farketmez ama gönlümdem gecen kız dedim sonra insafa geldi kıza benziyo dedi

Ya bilmiyorum ama hem bu şüphe yüzünden hemde hic ilgilenmeden 3 hafta sonra tekrar gel demesi yüzünden sanırım değiştireceğim dr.umu.

Rezil insanlar.calistiklari yerde bari yapmasınlar.
Bu arada senin bebişinin cinsiyeti kesin belli oldu mu ? Aynı gidiyoruz ya o yüzden sordum.

Hanımlar iki gündür şiddetli başağrısı ve eşlik eden mide bulantısı yaşıyorum. Parol alıyorum fakat kesmiyor ayrıca bebeğimin hareketlerini ufak ufak hissetmeye başlamıştım ilaçtanmı bilmem şimdi sanki hiç hareket etmiyor korkuyorum hiç bir şey yiyemiyorum açlıktan ağrı iyice çoğalıyor migrenim vardı fakat uzun süredir olmuyordu. Buna önerebileceğiniz bişey varmı...

çok geçmiş olsun kuzum yaa parolun gebelikte bir soun teşkil etmeyeceğini biliyorum

Kızlar ikinci bebeğim ilki kız ve çok zor bi hamilelik hep kanama yatmayla geçen hastane hastane dolaşıp durmuştum. Şimdi çok rahattı farklı diyordum ama içime kız doğmuştu erkekmiş :KK48: çok sevindik çok şaşkınım ve koskoca ailenin ilk erkek torunu olacağı için herkes çok mutlu. Hala inanamıyorum çok farklı bi duyguymuş Allah nasip ederse ikisini de tatmayı o duyguyu acayip yaşıyorum. Allah hepinize gönlünüze göre versin. Çok isterdim erkek bebeğiminde olmasını ama iki kız kardeşte çok iyi olurlar arkadaş diye hayaller kuruyordum. Bizde durum bu :KK66: haftaya kontrole çağırdı test yapıcaz diye o hafta da ne testi bilen var mı ?

gözünüz aydın sağlıkla gelsin meleğin

merhaba kızlar,
Bende 15+2 haftalık hamileyim. Ultrasonda biraz öndeyiz 3-4 gün kadar.
hareketlerini hisseden varmı bu haftada. ya ben sanki karnımın içinde bir titreşim hissediyorum.acaba bebeğin hareketlerimi bir türlü anlamıyorum.

benim ikinci gebeliğim ve hissediyorum arkadaşım

Kızlar hastaneden geldim. Bebeğimi gördüm kıpır kıpırdı cinsiyetini sordum doktor söylemedi niye merak ediyosun daha kücük belli olmaz falan dedi. Ben hep rüyamda bana benzeyen kız bebek görüyorum doktora dedim rüyamda hep kız görüyorum sağlıklı olsun farketmez ama gönlümdem gecen kız dedim sonra insafa geldi kıza benziyo dedi

sağlıkla gelsin miniğin canım

hayırlı haberlerini alalım inşallah
sünnet oldumu paşanın evi taşıdın mı epeyidir yoksun
sünnet oldu çok şükür atlattık onu şimdide ev işleriyle uğraşıyorum daha taşıyamadım evin eksiği bitmedi bir türlü bu aralarda taşıcaz inşallah onlarla uğraşmaktan hiç vakit bulamıyorum bu ara
sen naptın sizin cinsiyet belli oldu mu ?

Rezil insanlar.calistiklari yerde bari yapmasınlar.
Bu arada senin bebişinin cinsiyeti kesin belli oldu mu ? Aynı gidiyoruz ya o yüzden sordum.
Canim gecen hafta kiza benziyor dedi. Ama bu haftadan kimseye soylemiyorum dedi. Bi haftada zaten salladi resmen beni. Özetle kesinlesmedi. Sende durumlar nasil?

Back
X