2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar 12. haftada doktor bebeğime erkek demişti. Pazartesi gittim göstermedi bir türlü bugün yine gittim kız dedi:KK71::KK71:
Değişmez artık değil mi :KK53:
Hayirli olsun canim valla hem sasirdim hem sevindim sen.ne hisseduyordun son gidisimde bana da erkege benziyor ama belli olmaz alisveris yapma bi dahaki sefer bu kiz da diyebilirim dedi bunlari duyunca bizde de degisir mi ki gerci doktoruma ve hislerime guveniyorum ama saglikla gelsin pasalar prensesler

O kadar da bekleme canim koca gobekle alisveris zor olur :KK66:
Yok canım ya cinsiyetini bilmesem de alırım ki hem ben sevmiyorum öyle kıza pembe erkeğe mavi gibi sert ayrımları oğlum olsa kırmızı da giyecek pembe de, kızıma da mavişler giydiririm :))

Kızlar 12. haftada doktor bebeğime erkek demişti. Pazartesi gittim göstermedi bir türlü bugün yine gittim kız dedi:KK71::KK71:
hayirli olsun degismez canim 12. Haftada kucukler bu haftada tam belli oldu soyledi doktorun darisi bana saglicakla gormek nasip olsun insallah 1 hafta sonra allahin izniyle

Hayirli olsun canim valla hem sasirdim hem sevindim sen.ne hisseduyordun son gidisimde bana da erkege benziyor ama belli olmaz alisveris yapma bi dahaki sefer bu kiz da diyebilirim dedi bunlari duyunca bizde de degisir mi ki gerci doktoruma ve hislerime guveniyorum ama saglikla gelsin pasalar prensesler
Canım ilk hamileliğimde doktor oğluma kıza benziyor demişti. İleriki haftalarda erkek dedi. 12. haftada gittiğimde erkek dedi yine yanılabilir diye düşündüm. Pek hissetmedim. Bana herkes senin ikinci çocuk erkek olur derdi. Kendimi erkeğe alıştırmıştım. Şimdi İnşallah değişmez diyorum. Çünkü hep bir kızım olsun istemişimdir.

hayirli olsun degismez canim 12. Haftada kucukler bu haftada tam belli oldu soyledi doktorun darisi bana saglicakla gormek nasip olsun insallah 1 hafta sonra allahin izniyle
Çok teşekkür ederim canım. Senin de gönlündeki olsun İnşallah. :)

Canım ilk hamileliğimde doktor oğluma kıza benziyor demişti. İleriki haftalarda erkek dedi. 12. haftada gittiğimde erkek dedi yine yanılabilir diye düşündüm. Pek hissetmedim. Bana herkes senin ikinci çocuk erkek olur derdi. Kendimi erkeğe alıştırmıştım. Şimdi İnşallah değişmez diyorum. Çünkü hep bir kızım olsun istemişimdir.
Profil foton gerçek oldu desene :KK200: hayırla sağlıkla gelsin minnak kızın :anneadayı:

cibi35 cibi35 canım aynısını benımkıde yaptı dedıgın gıbı bıldıgın kıtledı cok ugrastık bızde gostermedı. Byerde okudum bu cıkolata muhabbetının etkılı olması ıcın bol bıtterlı yemek gerklıymıs :D bende 30 unda tekrardan gıdecegım bakalım gösterecekmı

yaaa çooook sevindim. senin profil resmini gördükçe erkek değildir kızı olacak diye geçiriyordum içimden. beraber coşalım kızlara alışverişe :eğlence:

tabi bnm kız değişmezse:işsiz: 2 farklı zamanda kız dedi değişmez dimmiiii

Ayyy masallah cinsiyetler ogrenildikce iyice sabirsizlaniyorum:emir_bebek::KK200: insallah bende 3 augustosta ogrenicem ay gelse bi an once zaman...

Kızlar sabahtan beri belim ağrıyor karnımda sancı yok ama belim ağrıyor endişelenmekte istemiyorum başına böyle bişey gelen var mi?

cibi35 cibi35 canım aynısını benımkıde yaptı dedıgın gıbı bıldıgın kıtledı cok ugrastık bızde gostermedı. Byerde okudum bu cıkolata muhabbetının etkılı olması ıcın bol bıtterlı yemek gerklıymıs :KK70: bende 30 unda tekrardan gıdecegım bakalım gösterecekmı

Ben pasta yiyip gittim yine de bozmadı kendini :D

Merhaba kızlar 2 li testim de sadece yaş riskim çıktı bana NIPT dna testi önerdi dr
Ense kalınlığı test sonuçlarım hep normal değerler içinde bir tek yaş riskim 1:165 çıkmış sınırın biraz üstü çıkmış
Herşey normalken yaş riski bu kadar önemlimi ki
Bence herşey yolunda ama bu risk çıkmışken bende önermek zorundayım dedi tercih size kalmış

4lü test yaptıran veya yaptıracak olan var mı kızlar?
Bana yaptırmak istiyorsan 10 gün sonra gel dedi ama gerek yok diye düşünüyorum. Şunun şurasında ayrıntılıya ne kaldı...

Back
X