2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
İste bende tam emin degilim agustosun 6sina ayrıntılı var kesin belli olur bencede ertelemek en iyisi alinacaksada iç giyim zıbın beyaz yada unisex olanlardan
Ayrıntılı ultrason için erken değil mi 20. Haftadan sonra yapılmıyor muydu o ya :KK57:

sen ayrıntılıyı ne yapacaksın canım , dusundunmu devlette mı ozeldemı
18. Hafta da falan Bakırköy araştırmadan randevu alıp normal kadın Doğuma gideceğim gidince de ayrıntılı ultrason hakkında Bilgi isteyeceğim hani kendimiz mi randevu alıyoruz,onlar mı yazıyor direkt, yer var mı yok mu ne kadar beklerim falan gibi öğreneyim diyorum ona göre karar vericez artık ama devlette yaptıramasam bile özeldeki hastanede çok soyledi(470) başka bi radyoloji merkezi bulurum herhalde

Benim de ağrıyor sol kasık ilk gün kasığım ağrıdığında anladım hamile olduğumu hemen test yapmıştım 4. Ayımızı bitircez hala ağrıyor hele öksürük hapşırık ani bir harekette resmen bebiş ‘dur napıyosun anne’ diyor :anneadayı:
Canım benimde vajinada bazen ağrı oluyor hatta öyle bir alta doğru baskı oluyoki sanki bişi ittiyor içerde :)

18. Hafta da falan Bakırköy araştırmadan randevu alıp normal kadın Doğuma gideceğim gidince de ayrıntılı ultrason hakkında Bilgi isteyeceğim hani kendimiz mi randevu alıyoruz,onlar mı yazıyor direkt, yer var mı yok mu ne kadar beklerim falan gibi öğreneyim diyorum ona göre karar vericez artık ama devlette yaptıramasam bile özeldeki hastanede çok soyledi(470) başka bi radyoloji merkezi bulurum herhalde
aslında istanbul a göre iyi demişler ama bence tüm yakın yerlerdekılerı tek tek ara sor en mantıklısı bu yanı , bende gıdınce bı sorucam devlete ama burda yok onu kesın bılıyorum bakalım özeldekı doktor nereyı onerecek fln fılan az kaldı ama az pazartesıııye :KK70:herkesten gizli gideceğim için cok heyecanlıyım :D

aslında istanbul a göre iyi demişler ama bence tüm yakın yerlerdekılerı tek tek ara sor en mantıklısı bu yanı , bende gıdınce bı sorucam devlete ama burda yok onu kesın bılıyorum bakalım özeldekı doktor nereyı onerecek fln fılan az kaldı ama az pazartesıııye :KK70:herkesten gizli gideceğim için cok heyecanlıyım :KK70:
Yaa hadi öğren inşaallah cinsiyetini :) devlette var ama sıra bulunmuyor falan diyorlar bakalım olmazsa napalım özelde çektireceğiz mecbur feda olsun bebişime :)))

18 haftalık olcam bilmiyorum ki ozamana randevu verdi ayrıntılı için geleceksin dedi
Bana bi kağıt vermişlerse hangi hafta ne yapılacak diye ona baktım şimdi onda da 20-24 haftalar diyor

Eklentiler

• B069B2CB-29C5-416C-BFE7-BCD54F96BCC2.webp
    B069B2CB-29C5-416C-BFE7-BCD54F96BCC2.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 71
Yaa hadi öğren inşaallah cinsiyetini :) devlette var ama sıra bulunmuyor falan diyorlar bakalım olmazsa napalım özelde çektireceğiz mecbur feda olsun bebişime :)))
aynen öyle bizede mecbur biyerde , ya bana otekı testler pek mantıklı gelmedı yanı tedavısı olmayan syeler oldugu ıcın. Ama detaylı ultrasonda Allah korusun bi hastalıgı varsa kalbınde fln yada herhangı bı yerınde görülüyor anlaşılıyor imiş yanı bunu yaptıracagım inşallah :D

Sadece yaş riski ne kadar anlamlı bilemem çok riskli gelmiyor ama insanında içi rahat etmiyor bir tanıdık dr eğer testi baktırmazsa 20. Haftada ayrıntılı tarama yaptırabilir ama iyi bir perinatolog olması şart dedi kafam karışık
canım benimde yaş konusunda dr ikili testte kafamız yaş faktörü ile nedeniyle karışmasın nifty yap dedi iyiki yaptırmışım diyorum yaş gerçekten etkiliyormuş

canım benimde yaş konusunda dr ikili testte kafamız yaş faktörü ile nedeniyle karışmasın nifty yap dedi iyiki yaptırmışım diyorum yaş gerçekten etkiliyormuş

Bende 20-22. Haftaya kadar endişe içinde bekleyemem diyorum baktırıp emim olmak en iyisi ben kaçırdım galiba çok sık giremiyorum telden zor oluyor sonuçların iyidir inşallah

Bende 20-22. Haftaya kadar endişe içinde bekleyemem diyorum baktırıp emim olmak en iyisi ben kaçırdım galiba çok sık giremiyorum telden zor oluyor sonuçların iyidir inşallah
canım nifty 11-24 haftalar arası yapılıyor drum öyle dedi bana
çok şükür iyi geldi rabbime binlerce şükür rabbim hiçbirimizi evladımız ile sınamasın

Back
X