2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Hayırlı olsun canım gözün aydın. Bana da 1 ay önce %80 kız gibi ama yine de alışveriş filan yapma belli olmaz demişti. Cumartesi randevum var. Değişir mi ki :KK64:sana geçen ay tahmin ederken yüzde filan vermişmiydi? Ben iyice alıştım kız fikrine.
Evet canım geçen ay gittiğimde yüzde yüz kız demişti alışverişine bile başlayabilirsin demişti ama bi gittik erkekmiş bu seferde yüzde yüz erkek dedi değişmez heralde artık

Evet canım geçen ay gittiğimde yüzde yüz kız demişti alışverişine bile başlayabilirsin demişti ama bi gittik erkekmiş bu seferde yüzde yüz erkek dedi değişmez heralde artık
ben dün gördüm miniğimi :emir_bebek: %100 kız dedi. hatta bacak arasını ben de gördüm. minik kızımız geliyor :nazar:

Kizlar doktordan geldik biraz once. 12.haftada kiza benziyor ama kesin olmaz bu haftada dedi, 17.haftada erkek bebek dedi :) bendeki butun hamilelik belirtileri kiz olacagina isaret gibiydi. Hatta herkes kiz bu kesin dedi; ama oglum geliyor insallah. En cok sevindigim sagliginin iyi olmasi zaten. Cinsiyet onemli degil. simdi rahatca alisveris yapabilirim artik :) bu da degismez herhalde artik ne dersiniz? :emir_bebek:
Canım senin durumunun aynısını bende yaşadım 12. Haftada yüzde yüz kız demişti 17. Haftada bu sefer de yüzde yüz erkek dedi pipisini de gördük değişmez artık heralde diye düşünüyorum

Kizlar ben doktora tam 3 hafta once gittim kontrole bidaha bu zamnda gel demedi yarin gitsem erkenmi beklesemmi biraz daha

Kizlar ben doktora tam 3 hafta once gittim kontrole bidaha bu zamnda gel demedi yarin gitsem erkenmi beklesemmi biraz daha
Yarın değilde cuma cts falan git biraz daha büyüsün Bebişin kesin söyler en azından cinsiyetini

Biz

Biz biraz israr edince doktor kiz gibi demisti. Ama insan gercekten merakla bekliyor. Erkek deyince biraz sasirmamiza ragmen cok sevindik; cunku sagligi yerindeydi. Insallah sen de hayirlisiyla ogrenirsin canim. Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin. :anneadayı::anne:
Amin canım sağlıkla gelsin sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar amin insallah

Kızlar yoğunluklardan pek giremedim yine. tatil uzun sürdü 1aydır çok ıyıyım ben cok sükür hamılelıgımın balayını yaşıyorum resmen karnımız kocaman oldu zayıf oldugum ıcın futbol topu koymuş gb duruyoruz:) ve bebegımın tekme ve hıckırıklarını hissediyorum 1haftadır. sizler de iyisiniz ınsallah bende bır tek sırt agrısı oluyordu uyurken o da sırtıma yastık koyunca gectı hamile yastıgı alacagım yarın o cok faydalı oluyormuş yatarken:)

İyi akşamlar güzel anneler. Nasılsınız? Umarım hersey yolundadır. Ben uzun zamandır giremiyorum. Yazılanları da takip edemedim ama meraklardayım :)
Benim bulantılarım devam ediyor malesef:( Salı gunu randevumuz var belki cinsiyeti de öğreniriz :KK71:

Back
X