2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar bazen o kadar bunalıyorum ki eşimin iş kolik olması artık beni germeye başladı mesela saat 10 hala yok, geçen hafta şehir dışındaydı ben de annemlerdeydim 6 gün oldu evime geleli ama gene eşimin yüzünü göremiyorum salı günü yine şehir dışı işi var, erken geldiğinde de ki bu hafta en erke gelişi bi kere 9 du yorgun oluyor koltukta uyuyup kalıyor, aramız çok iyi üzerime çok düşer başka haltlar da karıştırmaz maaşı bile benim hesabıma yatar benden para alır yani, benim için bebeğimiz için şartlarımızı biraz daha iyileştirmek için çalıştığının farkındayım ama bazen daha az kazansaydı da başımda olsaydı diyorum, annemler de şimdiden doğumu düşünüyor ya eşim evde yokken Doğum başlarsa diye onların orada da bi doktora görünüp 7-8 aylıkken orada kalmamı istiyorlar, sıkıldım bunaldım içimi döktüm biraz sizlere akşam akşam :(

Kızlar bazen o kadar bunalıyorum ki eşimin iş kolik olması artık beni germeye başladı mesela saat 10 hala yok, geçen hafta şehir dışındaydı ben de annemlerdeydim 6 gün oldu evime geleli ama gene eşimin yüzünü göremiyorum salı günü yine şehir dışı işi var, erken geldiğinde de ki bu hafta en erke gelişi bi kere 9 du yorgun oluyor koltukta uyuyup kalıyor, aramız çok iyi üzerime çok düşer başka haltlar da karıştırmaz maaşı bile benim hesabıma yatar benden para alır yani, benim için bebeğimiz için şartlarımızı biraz daha iyileştirmek için çalıştığının farkındayım ama bazen daha az kazansaydı da başımda olsaydı diyorum, annemler de şimdiden doğumu düşünüyor ya eşim evde yokken Doğum başlarsa diye onların orada da bi doktora görünüp 7-8 aylıkken orada kalmamı istiyorlar, sıkıldım bunaldım içimi döktüm biraz sizlere akşam akşam :KK43:
Benim eşim de çok yoğun çalışıyor. Erken geldiğinde hayırdır diyorum düşün:110:
Yakında seçim çalışmaları başlayacak mesela. O zaman kaçta gelir allah bilir. Şimdi çok çalış ses etmem ama bebiş olunca bir düzen koyacaksın diyorum . Ben de öyle istiyorum onun için uğraşıyorum diye. Anlaşmamız böyle. :KK70:
Bir teyze "parasız erkek gereksiz erkek" demişti yıllar önce. Bırak çalışsın.. Allah sağlığına kazancına zeval vermesin de canım

Benim eşim de çok yoğun çalışıyor. Erken geldiğinde hayırdır diyorum düşün:110:
Yakında seçim çalışmaları başlayacak mesela. O zaman kaçta gelir allah bilir. Şimdi çok çalış ses etmem ama bebiş olunca bir düzen koyacaksın diyorum . Ben de öyle istiyorum onun için uğraşıyorum diye. Anlaşmamız böyle. :KK70:
Bir teyze "parasız erkek gereksiz erkek" demişti yıllar önce. Bırak çalışsın.. Allah sağlığına kazancına zeval vermesin de canım
Gerçekten o kadar yoğun ki işleri gıda sektöründe eşim dur durak yok yani evde bile olsa tablet, pc ve telefon üçlüsüne bağımlı yaşıyor sürekli mağazaları kontrol ediyor şöyle eşimle bi akşam yemeğini telefonu çalmadan yemişliğimiz yoktur, gece yarısı şubelerden birini su basıyor eşimi arıyorlar koşa koşa gidiyor ne yapacaksa sanki gene de gık demiyor yoruldum çıkayım bu işten gecesi gündüzü belli değil demiyor hayret ediyorum

Gerçekten o kadar yoğun ki işleri gıda sektöründe eşim dur durak yok yani evde bile olsa tablet, pc ve telefon üçlüsüne bağımlı yaşıyor sürekli mağazaları kontrol ediyor şöyle eşimle bi akşam yemeğini telefonu çalmadan yemişliğimiz yoktur, gece yarısı şubelerden birini su basıyor eşimi 0,arıyorlar koşa koşa gidiyor ne yapacaksa sanki gene de gık demiyor yoruldum çıkayım bu işten gecesi gündüzü belli değil demiyor hayret ediyorum
Oğlak burcu mu? Ne mutlu sana,çalışkan insan iyidir. Haftada 1 gün barii ayarlayın olabiliyorsa çok iyi olur.

Peki 2 li test de bakılıyor mu büyük ihtimalle ona gerek kalmıyordur
Bir süre sonra Türkiye'de de standart tahlile girer diye düşünüyorum bende
cnm ikili test yerine bu test bakiliyor.. burda bu test saglik sigortamiz tarafindan karsilaniyor biz sadece 5 euro odiyoruz

Oğlak burcu mu? Ne mutlu sana,çalışkan insan iyidir. Haftada 1 gün barii ayarlayın olabiliyorsa çok iyi olur.
Koç burcu her şeyi kendi bilir başkalarına hayatta bırakamaz ondan bu kadar koşturuyor sanırım, normalde cts ve pazar tatil, nişanlıyken sevgiliyken evlenince böyle olmayacak bak duzene girecek şimdi bekarım diye ben gidiyorum hep şehir dışına evlenince gitmem bu kadar diye kandırdı beni yalan gene gidiyor :( tatilde bile uzaktan bağlanarak çalıştı, bi de yaşadığım yerde kimsemiz yok bende çalışmadım evlenince buraya taşındım arkadaş da edinemedim buradan ondan da sıkılıyorum ama şimdi pişmanım keşke çalışsaymışım burada da çevre edinirdim en azından

cnm ikili test yerine bu test bakiliyor.. burda bu test saglik sigortamiz tarafindan karsilaniyor biz sadece 5 euro odiyoruz

Türkiye de zamanla ikili test kalkar bu test gelir
Bu teste devlet bakıyor mu ne kadar bilmiyorum ama özel laboratuvarlar da 2000tl den başlıyor ne yazık ki
Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim canım sevgilerleeeee

• Gjnaydin kizlar size tavsiye doktor cagiracak vakit cikolata yiyin ben oyle yapiyorum heppp durmuyor yerinde kolahca gorebiliyoruz pipiyii :KK70:
Canım erkek bebek ekler misin?

Eveet artık net bir şekilde söylüyorum, kesin kızımız olacakmış :emir_bebek: sağlığı gayet yerinde. 160 gr ve 23 cm olmuş :süslü:elleriyle ayaklarını yakalamaya çalışıyordu miniş :nazar::KK200:
Maşallah :) acaba 13 cm olabilir mi boyu çünkü 26.haftada anca 23 cm oluyor bebişler :emir_bebek:

Allah gonlune gore versin canim..o haftalardaki tahminlerde sonradan degisen oldu :)
Oğlumu 11 haftada soyledi değişmedi.
Kızımı 12 haftada söyledi değişmedi
Bunu da 12 haftada söyledi değişmez diye düşünüyorum.oğlan olursa da üzülmem çünkü erkek delisiyim:))

• Gjnaydin kizlar size tavsiye doktor cagiracak vakit cikolata yiyin ben oyle yapiyorum heppp durmuyor yerinde kolahca gorebiliyoruz pipiyii :KK70:
Aynen ben cikolata yedim muzlu sut ictim ama yatistaydi yine minnos bu kez yemek yiyip gidicem oglum yemek yiyip gidince cok hareketli olurdu

Bu yaziya herkes mi ağlar yoksa benim hormonlar tavan mi yapmis aglamaktan gozlerim şişti:mad:

Eklentiler

• Screenshot_2018-07-28-23-16-19-1.webp
    Screenshot_2018-07-28-23-16-19-1.webp
    48,6 KB · Görüntüleme: 64
Kızlar ankete baktım aramızdan biri üçüzü işaretlenmiş. Nasıl bir duygu acaba üçüze hamile olmak. Merak ettim.

Aynen ben cikolata yedim muzlu sut ictim ama yatistaydi yine minnos bu kez yemek yiyip gidicem oglum yemek yiyip gidince cok hareketli olurdu
Benim bebiş de çok hareketli değildi. Ben de yemek yiyip üstüne çikolata yesem sonra meyve suyu içsem abartmış olur muyum :KK70:

Kızlar herkes biliyor mu hamile olduğunuzu benim sadece annem ve 3 kız kardeş ve es biliyor çok mu sırlıyim

Back
X