• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ya kızlar yaaa ben 4 gündür kan ilacı kullanıyorum ferrosanol diye. Bide imom takviyesi.. kabız oldum gibi bişe ya moralim çok bozuk bol bol su içiyorum üstelik. İlacı da içmek zorundayım bunun var mı bi çaresi : (

Canım ben 8. haftadan beri kullanıyorum. İlk haftalarda bende de kabız gibi yaptı ama tam değil. Sonra bünye alıştı ilaca, geçti. Şimdi normal seyrinde. Korkma ama tam kabız olursan mutlaka doktoruna söyle.

İyi akşamlar güzel anneler.bugun kendi doktoruma gitmedim devlet hastanesinde herhangi bir doktora gittim.hic detaylı bakmadı,bekledigim gibi olmadı hiç.ama allaha şükür yavrumun sağlığı yerindeymiş içim rahatladı.kocaman olmuş aşırı hareketliydi bakamadı doktor doğru düzgün.yine kesin konuşmadı cinsiyet konusunda ama kıza benziyor dedi.11.haftada ve 16.haftada kıza benzetildi,değişir mi artık sizce ???
Yavrumu sağlıklı gördüm ya,başka hiçbir şeyin önemi yok şükürler olsun.

Bzm saglik ocaginda ne test yapiyo ne tahlil nede ultrasyonla bakiyolar takip ediyorlar guya igne zamani igneyi yapip gonderiyo ebe

Ya kızlar yaaa ben 4 gündür kan ilacı kullanıyorum ferrosanol diye. Bide imom takviyesi.. kabız oldum gibi bişe ya moralim çok bozuk bol bol su içiyorum üstelik. İlacı da içmek zorundayım bunun var mı bi çaresi : (
3 gundur kabizim ve aci duyuyorum tuvalaetimde incir yedim bol bol kayisi suyu yada kayisi kurusu ye salatalik kabagin cok faydasi oldu tavsiye ederim gecmezse doktorunu ara

Kivi ve incirde iyi gelir ,kayısı ,kavun bunlardan ye canım bol bol

Hanımlar aranıza katılabilirmiyim. Benim sata göre 1 şubat veriyor lakin ultrasonda 3gün oynuyor ve doktorum ocak sonu ortaso arası gelir bebiş muhtemel diyor. Yani bende sanırım ocak annesiyim. Şubat grubunda 1şubat olduğu için önden gidiyorum ve ben önden giden sizleri takip etmek istiyorum aynı zamanda. Şimdiden teşekkür ederim Sakaryadan erkek bebiş bekleyen bir anne adayından bütün anne adaylarına selam dua ile teşekkür ederim şimdiden :emir_bebek:

ARKADAŞLAAAARR
Aranızda tetanos aşısı yaptıran var mı? Ben 17. haftamda yaptrıdım da, şimdiye kadar yaptıran oldu mu merak ediyorum..
Bu pazartesi gunu yapildi canim
bende sana ayrintiliyi soracaktim ultraparkta yaptiralim diye düşünüyorduk doktorumuz saglikta yaptirmamizi digerlerinin dogum uzmani olmadigini onlarin yaptigi ayrintili bende yaparim mutlaka burada yaptrin falan dedi sizin doktor ayrintili hakkinda tavsiyesi ne oldu

Back
X