- 3 Ağustos 2018
- 1.940
- 2.551
- 53
- 41
Canım, benim kolum da öyle 3-4 gün ağrıdı.. Gece uykumdan uyandırdı hattaTam kaç hafta kaç günlüktün yaptırdığında?
17+5'te yapıldı benim canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım, benim kolum da öyle 3-4 gün ağrıdı.. Gece uykumdan uyandırdı hattaTam kaç hafta kaç günlüktün yaptırdığında?
Tamam kuzum çok tesekurler ayrintiliya girince haberlerini bekliyoruz artikAynen öyle, ben de Rıdvan beyin sekreterinden telefonla aldım randevuyu. Evet aynı kişidir, başkası olamaz :)
Kuzum bana 16+3 teyken vurdular tabi sat tarihini biliyor hemşire 17+3 diye sen geç kalma eylulde ikinci doz için randevu. VerdilerBilmiyorum ki canm başta da 20 haftada yapcz dediler. Bugünde dediler haftan dolsun önümüzdeki haftaiçi gel. Zaten bu asi var başka kimse biseyi takip etmiyo
Ben aşı olmuyorum ilk gebeliğimde de olmadım. Jinekoloğumun hiç böyle bir talebi yok.Bilmiyorum ki canm başta da 20 haftada yapcz dediler. Bugünde dediler haftan dolsun önümüzdeki haftaiçi gel. Zaten bu asi var başka kimse biseyi takip etmiyo
Kardeş candır bizde 3 kız kardeşiz onlar olmasaydı belki tek çocukta bile kalabilirdim ama kardeşliği tadınca insan çocuğununda bir kardeşi yoldaşı olsun istiyorKız kardeş olmak ablası olması bence doğuştan en yakın arkadaşı hazır demek olması, 3 kız 4 erkek 7 kardeşiz 2 ablamla da konuşmadan günü kapattığımız hiç olamamıştır herşeyde destek, herşeyde yol gösterici çok güzel bişiy insanın ablasının olması![]()
Geçmiş olsun erken anlaşılmış neyseki şikayetin var mıydıKızlar
Canım ben bugün gittim dr en son ne smn tahlil istedik dedi. Gebeliğin ilk zamanları dedim. Tekrar yapıp bi bakalım deyince tekrar yptirdm. Malesef ki idrarda enfeksiyon ciktiii![]()
Teşekkür ederim canım aminnnnHayırlı olsun saglıkla gelsın sen de ıkı kardes de sanslılar sana da bırbırlerıne de yoldas olurlar
Mutlaka bağlı olduğun sağlık ocağına gidip bildir. Aşılarını, kilonu vs her şeyini takip edip seni yönlendiriyorlar.
Degilmi ay bilemedim vallaYok kuzum öylemi yapar 12.705 cm yapar minicikMis ya bizim kucuk askimiz
Tamam kuzum çok tesekurler ayrintiliya girince haberlerini bekliyoruz artik
Ben ilk gittiğimde kayıt aldılar bir daha arayan soran olmadı hiç
Benim de 6 ocak en geç. Günlerimiz çok yakın. Aynı şekilde daha hissetmedim hiç. O kadar çok merak ediyorum ve istiyorum ki.Tabikiiii
Peki hissetmeye başladın mı? Bende hiçbi şey yok yaa ben neden böyleyimmmm![]()
Benim de 6 ocak en geç. Günlerimiz çok yakın. Aynı şekilde daha hissetmedim hiç. O kadar çok merak ediyorum ve istiyorum ki.![]()
Ayy en azından yalnız olmadığımı anladım çok şükür
Canım ilk gebelikse 20-21. haftada anca hissedersin diyor doktorlar. 2-3 haftamız daha varrr![]()
Yani canım yüksek ihtimal mi dedi bişe görmedi bizde de ondan dedin amin çok sagol Saglıcakla kucagına alAllah hayirlisini versin insallah canim gonlune gore. Valla ultrasondan bakti benziyor dedi. gormeden derken ne dedigini tam anlayamadim ya acikcasi canim kusura bakma.
eyvah eyvah .
Erkek babaya benzesin yaaa. Ama kız benzerse bozulurum![]()
tabiki olur gec olmadan gt hamileyken yapilan asilar var ve dogumdan sonra 2 yasina kadar saglik ocaginda asilatini yaptitacaksin mecbur canim gec kalmadin sayilir hemen git ben burda cok soyledim saglik ocagina gidin aile hekiminoze gebelik kaydinizi yaptirin diye bzm icin sonuctaKızlar selam, ben sağlık ocağına hiç gidip hamileliğimi bildirmedim. Sıkıntı olur mu?
Tabikiiii
Peki hissetmeye başladın mı? Bende hiçbi şey yok yaa ben neden böyleyimmmm![]()
Kızlar selam, ben sağlık ocağına hiç gidip hamileliğimi bildirmedim. Sıkıntı olur mu?