- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Prenses sağlıkla gelsin inşallah canımSelam kızlar bizimde bugun cinsiyetimiz netleşti.Kızımız geliyormuş allahın izniyle![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Prenses sağlıkla gelsin inşallah canımSelam kızlar bizimde bugun cinsiyetimiz netleşti.Kızımız geliyormuş allahın izniyle![]()
Demek prenses kendini hissettiriyor masallma maşallahKizlar metrodayim.ilk kez bu kadar uzun sure hissettim bebisi..hep acaba diyordum ama 1 dakkadir durmuyo benim kiz.azcikta korkuyorum heyecanlaniyorum.ne degisik biseymis :)
Kaynanam, çocuğun yediği helal, giydiği haramdır dedi . İlk defa duydum . Doğrudur.
Ben Ekim sonu veya Kasım gibi odasını eşyalarını ürünlerini yapmayı düşünüyorum . Kıyafet olarak çok çok az şey almaya çalışacam.
Böyle düşündüğümüzü duyanlar ilk çocuk mu diye şaşırıyor. Çok mu sakinim ne![]()
Benim de ilk ama kiyafet konusunda ben de sakinim.Hatta akrabamin cocugu var her kiyafetini saklamis.bazilarini bir iki kere anca giymis hemen buyudukleri icin ilk zamanlar ozellikle .verdi sagolsun cogunluk onlari kullanmayi dusunuorum.heves ediyorz minik seyler aliyoez arada tabi ama genel olarak onlar olacak ins. Cok cabuk buyuyecekleri icin israf olmasin diye dusumuorum kiyafet yerine baska seylere harcarm o parayi:) bana da sasiriyorlar böyle aciklama yapip ilk çocuk diince![]()
Gecmis olsun canımGunaydın hanımlar 4.asımı oldum az once hıc acımadı :)
Banada kız dedi herkes ikinci oğlum geliyor allah izin verirseMerhabalar kızlar biz cinsiyetimizi öğrendikkkk
Bir KIZIMIZ daha olacakmış
Şimdiye kadar kimle karşılaşsam Erkek desede hatta dr bile erkeğe benziyor desede inatla Kızım geliyormuş Ablasının duaları kabul oldu kız kardeşi oluyor sağlıkla sıhhatle inşallah
Evet genelde sayfada ikinciler aynı cinsiyet olduNe güzel sağlıkla geldin prenses...bu yük sanki hep kızlar ve erkekler ikilendi...benimde kızım kız istiyordu hep bizim de kız...ablaların duası kabul oldu...
Herkes başka bişey diyo arkadaşım 11 haftada hissettim diyo imkansız dedim hayır diyor doktora sordum ben ne zaman hissederim diye bana demez mi 24 haftada anca artık kıbırdasa Bile bağırsak hareketi derim herhaldeKizlar gunaydin! Ya ben de dun bebegi hissettigimi dusundum baya baya, ama bugun bir sey hissetmiyorum. Acaba yine bagirsak hareketleri miydi yaa![]()
Kesinlikle katılıyorumYanlis anlama ama boyle yazilar okuyunca cok uzuluyorum... erkek bebege eyvallah napalim bizdeki sansta bu der gibi yazilar okuyorum.eskidende dile getirmistim..kiyafet konusunda tekrar dile gelince yine dikkatimi cekti.
Giyinmek giyindirmek zevk meselesi..erkek bebekler icinde cok tarz seler var.. para varsa sorun yok :))
Benim esim tarafında da bu oğluşum 8. Erkek torun olacak hiç kız torun yokmalesef bende hele eşimin ailesinde torunlar hep erkek , hepsını topladım surprız falan yaptım heyecanla mavı renk konfetı falan patlattırdım ne yanı sımdı erkek mı bız kız beklıyorduk dediler düşünebiliyo musun o an beni psıkolojımı falan kalakaldım öylece aglamamak ıcın kendımı zor tuttum resmenki normalde hepsıyle cok ıyı anlasırım B Beyza_2018
Bu haftalarda bebek hergun hareket etmeyebilir mis bir yerde okudum 20haftadan sonra daha büyüdüğü için ozamanlar daha sık hareket edermisKizlar gunaydin! Ya ben de dun bebegi hissettigimi dusundum baya baya, ama bugun bir sey hissetmiyorum. Acaba yine bagirsak hareketleri miydi yaa![]()
11 hafta imkansız ikinci gebelik için bileHerkes başka bişey diyo arkadaşım 11 haftada hissettim diyo imkansız dedim hayır diyor doktora sordum ben ne zaman hissederim diye bana demez mi 24 haftada anca artık kıbırdasa Bile bağırsak hareketi derim herhalde
Ne bileyim 19.hafta bitiyor artik anlamadim gitti.Herkes başka bişey diyo arkadaşım 11 haftada hissettim diyo imkansız dedim hayır diyor doktora sordum ben ne zaman hissederim diye bana demez mi 24 haftada anca artık kıbırdasa Bile bağırsak hareketi derim herhalde
Iste bunu duyduguma cok sevindim. Sag ol canim bilgi icin.Bu haftalarda bebek hergun hareket etmeyebilir mis bir yerde okudum 20haftadan sonra daha büyüdüğü için ozamanlar daha sık hareket edermis
Demekkı genlerde erkek spermı daha cok var aman önemlı degıl gercekten ya saglıklı hayırlı evlatlar olsunlarr yeterkıBenim esim tarafında da bu oğluşum 8. Erkek torun olacak hiç kız torun yok
Ben de 19dayim. Ama herhalde yavas yavas olacak11 hafta imkansız ikinci gebelik için bile
19. Hafta ile ilkbebek hissediliyor çoğunlukla
Ben ikinci gebelikte 15. Haftada hissettim ilkinde 19+2 de
hissetme konusuna ben de dahil olayım :) ilk gebeliğimde 22. haftada ancak hissetmiştim, ikincide 14 15 gibi olabilir dediler 16 yarın bitiyor ama henüz tık yok :)Ne bileyim 19.hafta bitiyor artik anlamadim gitti.
benım zaten 16 haftadan sonra dınlerız demıstı en son gıttıgımde 9 haftalık felandım artık her geldıgınde dınlıcez dedi, hatta bana demıstıkı son zamanlara dogru anneler cok tedırgın oluyor bugun kıpırdamadı acaba bısey mı var haraket etmedı falan dıye dusunursen , istersen hergun gel bakarız kalp atısına dedı el dopplerıyle dınlıyor keske ultrason olsaEvet buradakide öyle kuzum ilkkez dinledi tetenoz vuracagi zaman sen her gittigindemi dinliyor kalbini minnagın![]()
Güle güle kullanın canım epeyi almışsın ben ekimi kasimi bekliyorumKuzum biz aceleci davraniyoruz galiba baya esya aldik
3tane battaniye
10tane zibin
6 tane alt ayakli tayt
1tane tüylü tulum
1tan tulum eldiven sapka takim
1tane battanye alt ust zibin önluk eldiven takim
4tane 17 18 numara ev ayakkabisi
2tane şort
Agiz bezi
Alinanlar begendikce aliyoruz kuzum