• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kaynanam, çocuğun yediği helal, giydiği haramdır dedi . İlk defa duydum . Doğrudur.
Ben Ekim sonu veya Kasım gibi odasını eşyalarını ürünlerini yapmayı düşünüyorum . Kıyafet olarak çok çok az şey almaya çalışacam.
Böyle düşündüğümüzü duyanlar ilk çocuk mu diye şaşırıyor. Çok mu sakinim ne:dondurma:

Çok doğru bir tespit
En güzelini yaparsın benim ilk oğlum Kasım doğumlu idi Ağustos Eylül de aldık eşyalarını
Bunda da ekim kasım gibi alırım

Benim de ilk ama kiyafet konusunda ben de sakinim.Hatta akrabamin cocugu var her kiyafetini saklamis.bazilarini bir iki kere anca giymis hemen buyudukleri icin ilk zamanlar ozellikle .verdi sagolsun cogunluk onlari kullanmayi dusunuorum.heves ediyorz minik seyler aliyoez arada tabi ama genel olarak onlar olacak ins. Cok cabuk buyuyecekleri icin israf olmasin diye dusumuorum kiyafet yerine baska seylere harcarm o parayi:) bana da sasiriyorlar böyle aciklama yapip ilk çocuk diince :KK70:

Çok iyi yapıyorsun bizimde abimizden kalan kimseye vermeye kiyamadigim kıyafetleri var

Merhabalar kızlar biz cinsiyetimizi öğrendikkkk
Bir KIZIMIZ daha olacakmış
Şimdiye kadar kimle karşılaşsam Erkek desede hatta dr bile erkeğe benziyor desede inatla Kızım geliyormuş Ablasının duaları kabul oldu kız kardeşi oluyor sağlıkla sıhhatle inşallah
Banada kız dedi herkes ikinci oğlum geliyor allah izin verirse
Abiler ve ablalar kendi hemcinsini istiyor dua ediyor

Kizlar gunaydin! Ya ben de dun bebegi hissettigimi dusundum baya baya, ama bugun bir sey hissetmiyorum. Acaba yine bagirsak hareketleri miydi yaa:işsiz::KK43:
Herkes başka bişey diyo arkadaşım 11 haftada hissettim diyo imkansız dedim hayır diyor doktora sordum ben ne zaman hissederim diye bana demez mi 24 haftada anca artık kıbırdasa Bile bağırsak hareketi derim herhalde

Yanlis anlama ama boyle yazilar okuyunca cok uzuluyorum... erkek bebege eyvallah napalim bizdeki sansta bu der gibi yazilar okuyorum.eskidende dile getirmistim..kiyafet konusunda tekrar dile gelince yine dikkatimi cekti.
Giyinmek giyindirmek zevk meselesi..erkek bebekler icinde cok tarz seler var.. para varsa sorun yok :))
Kesinlikle katılıyorum

malesef bende hele eşimin ailesinde torunlar hep erkek , hepsını topladım surprız falan yaptım heyecanla mavı renk konfetı falan patlattırdım ne yanı sımdı erkek mı bız kız beklıyorduk dediler düşünebiliyo musun o an beni psıkolojımı falan kalakaldım öylece aglamamak ıcın kendımı zor tuttum resmen :KK70: ki normalde hepsıyle cok ıyı anlasırım B Beyza_2018
Benim esim tarafında da bu oğluşum 8. Erkek torun olacak hiç kız torun yok

Kizlar gunaydin! Ya ben de dun bebegi hissettigimi dusundum baya baya, ama bugun bir sey hissetmiyorum. Acaba yine bagirsak hareketleri miydi yaa:işsiz::KK43:
Bu haftalarda bebek hergun hareket etmeyebilir mis bir yerde okudum 20haftadan sonra daha büyüdüğü için ozamanlar daha sık hareket edermis

Herkes başka bişey diyo arkadaşım 11 haftada hissettim diyo imkansız dedim hayır diyor doktora sordum ben ne zaman hissederim diye bana demez mi 24 haftada anca artık kıbırdasa Bile bağırsak hareketi derim herhalde
11 hafta imkansız ikinci gebelik için bile
19. Hafta ile ilkbebek hissediliyor çoğunlukla
Ben ikinci gebelikte 15. Haftada hissettim ilkinde 19+2 de

Evet buradakide öyle kuzum ilkkez dinledi tetenoz vuracagi zaman sen her gittigindemi dinliyor kalbini minnagın :KK9:
benım zaten 16 haftadan sonra dınlerız demıstı en son gıttıgımde 9 haftalık felandım artık her geldıgınde dınlıcez dedi, hatta bana demıstıkı son zamanlara dogru anneler cok tedırgın oluyor bugun kıpırdamadı acaba bısey mı var haraket etmedı falan dıye dusunursen , istersen hergun gel bakarız kalp atısına dedı el dopplerıyle dınlıyor keske ultrason olsa :D

Kuzum biz aceleci davraniyoruz galiba baya esya aldik
3tane battaniye
10tane zibin
6 tane alt ayakli tayt
1tane tüylü tulum
1tan tulum eldiven sapka takim
1tane battanye alt ust zibin önluk eldiven takim
4tane 17 18 numara ev ayakkabisi
2tane şort
Agiz bezi
Alinanlar begendikce aliyoruz kuzum
Güle güle kullanın canım epeyi almışsın ben ekimi kasimi bekliyorum