• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Sanirim tamda Boyle oldu. Ilk aylarda istahsizlik cok vardi. Son 1 aydir hayli istahim acildi hicte kisitlamadim kendimi onun sonucu geldi kilolar. Yine de ipin ucunu sıkı tutmak lazim
aynen aynen yinede tutmak lazım en azından 6.aya kadar fln. Denılene göre ilk 3 ay 1-2 kg ort. 2. 3 ay da ise 6 kg son 3 ayda ıse 4.5 kg uygun goruyor dıyetısyenler.Bende buna uygun gıtmeye calısıyorum ama bakalım daha 2.trimestere bıtmesıne 5 bucuk hafta var 2 kg almam lazım en fazla bakalım kendıme hedef koyark gıtmeye calısıyorum en olabılcek sekılde oldugu kadar artıkın :D

@Ytmz Canim Allah razi olsun her ay etiketliyorsun beni ama ben artik sayfayı takip edemiyorum cok kalabalik cok fazla mesaj oluyor okumadan da gecemiyorum benim olcukca zamanimi aliyor diye bir suredir takip etmiyorum istersen beni listeden silebilirsin kalsin diyorsan da kilom 71.9 olmus

@Ytmz canim.ctesi kontrolum.var..doktorun baskulu baz aldigim icin onu bekliyorum :) cok merak ediyorum tabi ne kadar aldim :anneadayı:
Bu arada kizlar bebis alttami usttemi fazla ayirt edemiyorum ben..sizi okudukca dikkat edeyim dedim ama.ne kadar ustte ya da altta cozemedim :KK48:

Kızlar karnınıza sürdüğünüz kremleri üst bacaklarınıza da sürüyor musunuz üst bacak da kilo aldıkça çatlar mı bilemedim :işsiz:

@Ytmz canim.ctesi kontrolum.var..doktorun baskulu baz aldigim icin onu bekliyorum :) cok merak ediyorum tabi ne kadar aldim :anneadayı:
Bu arada kizlar bebis alttami usttemi fazla ayirt edemiyorum ben..sizi okudukca dikkat edeyim dedim ama.ne kadar ustte ya da altta cozemedim :KK48:
Ben de genelde alt tarafa yakın ama son zamanlarda daha çok göbek deliği hizalarında da hissediyorum. şu ankıpır kıpırlar ya her yönde hissedyoruz :))

O konulara girmeyelimmmm
Olay bitmiştir büyütmeyelim diyerek uzaklaşmak istiyorum. :olamaz:
Grubun en fazla kilo alanı ilan ediyorum kendimi :KK43:
58 kilo ile başladım bugünkü kilom 66 :oha::skandal:o_O

bende bu şarkıyı armağan ediyorum o zman
Buda gelir buda geçer ağlama :dondurma:

aman alınan alınmıs sonucta napcennn bidaha veririz sonra tam veririz bidaha hamıle kalırız felan hersey bebişlerimiz için :KK200::anneadayı::anne::emir_bebek:

bence sureklı degısıyor suan yerı cok oldugu ıcın takla atıyor bı oyana bı buyana donuyor alttada hıssedıyorum usttede genelde altta ama :D

ayy üst bacak ne ki popo bile catlıyormus ben oyle komple surmuyorum daha ama nasıp yaa :KK70:
Bende komple sürmüyorum sadece karnıma sürsem düzenli ona da şükür ama unutuyorum çoğu zaman, hele ki krem sürünce bişiy de giyemiyorum üzerime kıyafetlere bulaşacak diye öylece banyo da bekliyorum :KK70:

Back
X