Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Allahım aksiliğe bak ya 7 sinde özeldeki doktora muayenem var aynı güne de ayrıntılı buldum aldım biri Üsküdar da biri Beylikdüzü’nde ben kaç yere bölüneyim
Allahım aksiliğe bak ya 7 sinde özeldeki doktora muayenem var aynı güne de ayrıntılı buldum aldım biri Üsküdar da biri Beylikdüzü’nde ben kaç yere bölüneyim
Şimdi kontrolde çıktım Allaha şükür herşey yolunda kasilma ve kramp için magnezyum başladı sağlık ocağı bana tetanoz aşısından bahsetmişti düşüklerin olduğu için dr izin alın demisti bu hafta cagiracaklardi ama kendi doktorum izin vermedi ben onay vermeden aşıda verecekleri ilacı da alma dedi
baby plus anne yanı- 500 dü sanırım fıyat , chıccoya 1000 lira verene kadar hem ayrıyetten muzık kutusu var ve ıc pedı yatak kısmı daha kalın daha konforlu ben tercıhımı bundan yana yapıcam bakın istersenız Archpa
Kizlar ben 20+4 te tetenoz olacagim szce cok mu gec ebe ideal dedi ama bilemedim yani pazartesi gdcegim szce cok mu gec sz kacinci haftalarda yaptirdiniz