• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Sağlık ocağına kaydım bile yok :KK43: ne aşı ne test hiç bişiy yaptıramıyorum yer yokmuş başka sağlık ocağına veriyorlar bende belki boşluk olur diye değiştirmek istemiyorum :KK43:
Anladim canim asiyi kaydin olmadan yapip yapmadiklarini bir sor istersen ihmal etme

Canım Zeynep kamil hastanesinde ayrıntılı ultroson 20-24 doppler diye geçiyor
Anladim canim ultrason çeşitlerinde doppler ayri ayrintili ayrı baya çesitleri var. Netten baktimda o yüzden merak ettim kafam karistı hepsi de muane olmamiz gerekiyormu diye oyuzden sordum hayirli haberlerle dônersin insallah

Günaydın arkadaşlar.
Gece misafirler 2 gibi kalktıktan sonra eşimle buradaki devlet hastanesinin aciline gittik. Nöbetçi kadın doğum doktoru yoktu, ebe vardı. Kalp atışlarını dinledi-dinletti. "Korkma bi şey olmamıştır. Karnın darbe almamıştır." dedi. Kanama falan da yok. Artık yazlıktan döndükten sonra ayrıntılı ultrasonda her şey daha net ortaya çıkar. Sağ olun sorduğunuz için. Allah razı olsun hepinizden.
Çok geçmiş olsun cnm iyisinizdir insallah

Arkadasin bana bosluk var al dediginde telden baktim hic randevu gorunmuyor hemen pc actim baktim orda gorundu ve aldim eylul 10a pcden baksin
ben bakıcam yıne oda telden bakyordu hep pc yok ondan ben alayım dedım ama yetısemedım sanırım yarın bı bakayım sansına cıkar belkı

Aynen canım uygulama hata veriyor hep dolu gösteriyormuş, Pınar kumru dan aldım 10 nuna 11 için falan yarın açılır belki ama son 10 gündür bunlar açık değildi bugün 2 doktor en azından sistemlerini açtılar and yavuz ve Pınar kumru, sen doktor ismine odaklanma boşver yeter ki alabilsin de 20-24 doppler diye seç kim çıkarsa doktor seçersin
bu doktor ısmının yanında acıklama gibi biyer var en sonda orada yazacak dımı bazılaında meseka 11-14 ıkılı test yazıyor onun gıbı

bu doktor ısmının yanında acıklama gibi biyer var en sonda orada yazacak dımı bazılaında meseka 11-14 ıkılı test yazıyor onun gıbı
Canım bütün seçenekleri söyle
İstanbul
Üsküdar
Zeynep kamil hastanesi
Kadın Doğum
Muayene yeri var en sonda orada da 20-24 doppler yazıyor onu seç
Tek tek doktorlara bakarsan orada en az 30 tane doktor var bulamazsın

sm17KAZZESET002-0021_1.jpg
sm18YBBCUSET004-0014_1.jpg

kızlar e bebek ındırımlerınde son 3 gün girin 2 3 parçada olsa alın azız bebe ve panda cornerden daha once aldım kumaslar harika güvenemeyenler için söylüyorum.
5 li yenıdoğanların cogu 25 ile 30 fiyatlarında 10 lu olanlar 50 ile 90 arasında ikili takımlar ayrı tulumlar da var 20 tl 15 tl aldım ağustos basında

Canım bütün seçenekleri söyle
İstanbul
Üsküdar
Zeynep kamil hastanesi
Kadın Doğum
Muayene yeri var en sonda orada da 20-24 doppler yazıyor onu seç
Tek tek doktorlara bakarsan orada en az 30 tane doktor var bulamazsın
hadi bakalım inşallah bulabılırım yarın saat 1 den sonra bakarım artık acılır ınsallah, teşekkür ederim kuzummm

sm17KAZZESET002-0021_1.jpg
sm18YBBCUSET004-0014_1.jpg

kızlar e bebek ındırımlerınde son 3 gün girin 2 3 parçada olsa alın azız bebe ve panda cornerden daha once aldım kumaslar harika güvenemeyenler için söylüyorum.
5 li yenıdoğanların cogu 25 ile 30 fiyatlarında 10 lu olanlar 50 ile 90 arasında ikili takımlar ayrı tulumlar da var 20 tl 15 tl aldım ağustos basında
Ayni indirim baby joker dede var bakmak isterseniz tüm hastane cikislari tek fiyat 10lu hastane cikisi 50 5lisi 30du sanirsam battaniyeler 20 25
Diger takimlar etiket yarisi

Çok geçmiş olsun cnm iyisinizdir insallah

bi sıkıntı yok sanırım canım, bebek hareket edip duruyo o günden beri.. Ama bugün pazar ve market alışverişi yaptım, her şeyi tek tek eve çıkarmama rağmen beli ağrıttım :(
Gerçekten hiç rahat duramıyorum yaaaa :(

merhaba arkadaslar bugun rutin muaneye gittim doktor pozisyondan dolayi kalp atisi duyulmuyor dedi boyle birsey duyaniniz var mi acaba yarin badka bir doktora gitsem mi 19 haftalik hamileyim

merhaba arkadaslar bugun rutin muaneye gittim doktor pozisyondan dolayi kalp atisi duyulmuyor dedi boyle birsey duyaniniz var mi acaba yarin badka bir doktora gitsem mi 19 haftalik hamileyim
doktorlar gördükleri için kalp atısını bazen dinletmeyi unutyorlar bıle , benımde gecen sordum o heyecanla dınlemedıgımı bıle farketmemısım neden dınletmedınız dıye biz doktorlar gördüğümüz için direk kalp atısını içimiz rahat oluyor dedi, sırtı falan donukse uygun degılse denk getıremıyolardır kalp atısını dınlemek için endıselenmeyın bu aynı bebek cok hareketlıyken de dıneltemıyorlar sabıt durmadıgı ıcın, kötü birşey olsa doktorun soylerdı elbet başka arkadaslarında görüşlerini al yinede arkadasım

doktorlar gördükleri için kalp atısını bazen dinletmeyi unutyorlar bıle , benımde gecen sordum o heyecanla dınlemedıgımı bıle farketmemısım neden dınletmedınız dıye biz doktorlar gördüğümüz için direk kalp atısını içimiz rahat oluyor dedi, sırtı falan donukse uygun degılse denk getıremıyolardır kalp atısını dınlemek için endıselenmeyın bu aynı bebek cok hareketlıyken de dıneltemıyorlar sabıt durmadıgı ıcın, kötü birşey olsa doktorun soylerdı elbet başka arkadaslarında görüşlerini al yinede arkadasım
tesekkur ederim yorumunuz icin

Back
X